2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Teşekkür ederim canım Allah yardımcın olsun tuvalet eğitimi zor akrabalarınında Allah yardımcısı olsun

korkma i alınabılcek her onlemı almıssınız Rabbımın ıznıyle sag saglım alırsınız kucagınıza ınsallah :) benım ılk gebelıgımde 5 ayıma kadar lekelenmem kahve pembe oldu hep , cok sukur saglıkla dogdu :)

oo o her ultrasonda degısır uc gun oncesı uc gun sonrası olarak , 2 hafta kadar oynama olmadıgı surece doktorlar son adet tarıhını baz alır hep herseyde :)
Evet öyleymiş . Doktor çok stres yapıyorsun yapma dedi . Aslında ben sabah kahverengi akıntı gördüm korkudan koşa koşa gittim doktora . Progestan var verdi ne olur ne olmaz diye .

Evet öyleymiş . Doktor çok stres yapıyorsun yapma dedi . Aslında ben sabah kahverengi akıntı gördüm korkudan koşa koşa gittim doktora . Progestan var verdi ne olur ne olmaz diye .
Ya geçen hafta bende de pembe lekeler oldu biraz.. ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama geçiyor. Aşırı olmuyor. Herkes normal diyor o yüzden gitmedim doktora. Gitse miydim ki acaba

Zor bir süreç geçirmişsiniz siz de inşallah bu sefer sorunsuz devam eder ben de elimdeki kutu bitince doktoru arayıp rapor çıkarmasını isticem bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…