- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Ay çok güzelKızlar bende anlık keseyi görmüş bulunuyorum5+2 olmam lazım doktor 4-5 haftalık gibi dedi
Teşekkür ederim canım Allah yardımcın olsun tuvalet eğitimi zor akrabalarınında Allah yardımcısı olsunGozun aydin cnm bende haftaya gidicem insallah
6+5 olmus olucam Allah izin verirse
Bu arada herkese selam hanimlar, nasilsiniz umarim hersey yolundadir
Ben uzun suredir gelemedim buraya
Osmaniyeliyim orada depremde magdur olan akrabalarim var ona cok uzuluyorum
2,5 yasindaki kizim okula basladi tualet egitiminde cok sıkıntilar yasiyoruz
Hersey ust uste geldi
Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum bile
merhabaMerhaba teyzeler
Öyle dedi doktor benim hesabıma göre 4.5 ama bu işler öyle oluyormuşmerhabamaşallah maşallah .
5+6 Haftalıkmısın canım.sağlıkla al kucağına.
Öyle dedi doktor benim hesabıma göre 4.5 ama bu işler öyle oluyormuş
Nokta kadar olan bebek mi şimdi çok küçükmerhabamaşallah maşallah .
5+6 Haftalıkmısın canım.sağlıkla al kucağına.
Amin canım hepimizinBirli
Birlikte sağlıkla doğsunlar inşallah
Maşallaahh, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn. ne kadarlık :)Merhaba teyzeler
korkma i alınabılcek her onlemı almıssınız Rabbımın ıznıyle sag saglım alırsınız kucagınıza ınsallah :) benım ılk gebelıgımde 5 ayıma kadar lekelenmem kahve pembe oldu hep , cok sukur saglıkla dogdu :)herkese merhaba.. kac gündür okuyorum içime su serptiniz. ben gecen sene dusuk yapmıstım 9 haftalıkken. sımdı de 5 haftalık hamileyim ama lekelenmem oldu. hoca keseyi gördü hem karından hem de vajinal ultrasonla. progestan verdı ve 2 hafta yatak istirahati verdi. ılacı fitil seklinde verdı gunde 2 kere 200 mg. dun ilkini yaptım bı daha lekelenme oldu ama sonra bir sey yok. kasıklarım da hafif hafif agrıyor. farkettim de bu lekelenme çogu anne adayında varmıs cok sasırdım.. çok korktum tabı hala da oleyım ama dua ediyorum bolca.
bı bebıs gordum sankı :)Merhaba teyzeler
oo o her ultrasonda degısır uc gun oncesı uc gun sonrası olarak , 2 hafta kadar oynama olmadıgı surece doktorlar son adet tarıhını baz alır hep herseyde :)Öyle dedi doktor benim hesabıma göre 4.5 ama bu işler öyle oluyormuş
5 haftalıkmışMaşallaahh, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn. ne kadarlık :)
Evet öyleymiş . Doktor çok stres yapıyorsun yapma dedi . Aslında ben sabah kahverengi akıntı gördüm korkudan koşa koşa gittim doktora . Progestan var verdi ne olur ne olmaz diye .oo o her ultrasonda degısır uc gun oncesı uc gun sonrası olarak , 2 hafta kadar oynama olmadıgı surece doktorlar son adet tarıhını baz alır hep herseyde :)
Ya başka doktora daha git hiç mi duyulmadıNe yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Ya geçen hafta bende de pembe lekeler oldu biraz.. ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama geçiyor. Aşırı olmuyor. Herkes normal diyor o yüzden gitmedim doktora. Gitse miydim ki acabaEvet öyleymiş . Doktor çok stres yapıyorsun yapma dedi . Aslında ben sabah kahverengi akıntı gördüm korkudan koşa koşa gittim doktora . Progestan var verdi ne olur ne olmaz diye .
Zor bir süreç geçirmişsiniz siz de inşallah bu sefer sorunsuz devam ederBir rapor bir yıl geçerli oluyor normal ilaçlarda ama iğneler için nasıl bilmiyorum tek seferde en fazla kaç kutu alabiliyoruz onu da bilmiyorum sadece doktor rapor cikartalim bundan sonra üç kutu yazarız rahat edersin dedi. Benim beş yaşında sağlıklı bir oğlum var ardından bir kimyasal iki kere de kürtaj oldum. İlk kurtajda beş hafta sonrası gelişim durmuştu ve kese bozuldu bebek hiç görülmedi. İkinci kurtajda kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyordum ama kanama başladı ve kalp atışı durdu yedinci haftada kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim ve yine iğne ile coraspin başladı doktor ama iğneyi her gün coraspini gün aşırı alıyorum. Şimdilik kanama falan yok bugün kontrole gideceğim İnşallah herşey yolundadır
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunNe yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?