2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhabalar artık bende Bi Ekim annesiyim 4+5 ten selam. Size Bi sorum olucak kasiklarim ağrıdığı için doktor düşük tehliken var dedi iğne vurdu ve duphaston ilacını verdi böyle Bi durum yaşayan var mı?
sadece kasık agrın var dıye mı belkı progesteron hormonuna falan bakmıstır canım

Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Geçmiş olsun rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Sadece ağrıdan dolayı mı dedi düşük tehliken var diye. Benim de 5.haftaya girene kadar yoğun hissettiren ağrılarım kaşık ve belde hep oldu. Şimdi epey azaldı. Hissetmiyorum bile. Zamanla azalacaktır
Evet sadece ağrı oldugu için dedi verdiği hapı kullanıyorum şuan aşırı baş ağrısı yapıyor

Evet sadece ağrı oldugu için dedi verdiği hapı kullanıyorum şuan aşırı baş ağrısı yapıyor
Riske atmak istememiştir belki. O ilacı bende kullandım önceki gebeliğimde zamanla yan etkileri hafifliyor canım. İnşallah uzun süre kullanman gerekmez. Hayırlı olsun bu arada

Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah

herkese merhaba.. kac gündür okuyorum içime su serptiniz. ben gecen sene dusuk yapmıstım 9 haftalıkken. sımdı de 5 haftalık hamileyim ama lekelenmem oldu. hoca keseyi gördü hem karından hem de vajinal ultrasonla. progestan verdı ve 2 hafta yatak istirahati verdi. ılacı fitil seklinde verdı gunde 2 kere 200 mg. dun ilkini yaptım bı daha lekelenme oldu ama sonra bir sey yok. kasıklarım da hafif hafif agrıyor. farkettim de bu lekelenme çogu anne adayında varmıs cok sasırdım.. çok korktum tabı hala da oleyım ama dua ediyorum bolca.

Kızlar bende anlık keseyi görmüş bulunuyorum 5+2 olmam lazım doktor 4-5 haftalık gibi dedi
Gozun aydin cnm bende haftaya gidicem insallah
6+5 olmus olucam Allah izin verirse

Bu arada herkese selam hanimlar, nasilsiniz umarim hersey yolundadir
Ben uzun suredir gelemedim buraya
Osmaniyeliyim orada depremde magdur olan akrabalarim var ona cok uzuluyorum

2,5 yasindaki kizim okula basladi tualet egitiminde cok sıkıntilar yasiyoruz
Hersey ust uste geldi
Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…