- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
sadece kasık agrın var dıye mı belkı progesteron hormonuna falan bakmıstır canımMerhabalar artık bende Bi Ekim annesiyim 4+5 ten selam. Size Bi sorum olucak kasiklarim ağrıdığı için doktor düşük tehliken var dedi iğne vurdu ve duphaston ilacını verdi böyle Bi durum yaşayan var mı?
İnşallah :)İnşallah bakalım benim bünyem biraz hassas umarım rahat geçer sizin de benim de
Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Bende doktor tavsiyesi ile folik asit içeren multivitamin alıyorumTakviye kullanıyor musunuz?
Geçmiş olsun rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahNe yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Amiiinn.. hayırlısını diliyorum.Ne denir ki bilemedim,cok uzuldumAmın , Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana arkadaşım
Aminn.. Amin inşallahRabbim tüm bekleyişlerini hayırla ve güzellikle sonuçlandırsın canım. Tekrarını sağlıkla senin için en doğru zaman da nasip etsin.
Teşekkür ederim.Çok üzgünüm.. Çok geçmiş olsun..
Aminn.. Allah razı olsun.Geçmiş olsun rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Evet sadece ağrı oldugu için dedi verdiği hapı kullanıyorum şuan aşırı baş ağrısı yapıyorSadece ağrıdan dolayı mı dedi düşük tehliken var diye. Benim de 5.haftaya girene kadar yoğun hissettiren ağrılarım kaşık ve belde hep oldu. Şimdi epey azaldı. Hissetmiyorum bile. Zamanla azalacaktır
Yo sadece ağrım var dediğimde dedisadece kasık agrın var dıye mı belkı progesteron hormonuna falan bakmıstır canım
Riske atmak istememiştir belki. O ilacı bende kullandım önceki gebeliğimde zamanla yan etkileri hafifliyor canım. İnşallah uzun süre kullanman gerekmez. Hayırlı olsun bu aradaEvet sadece ağrı oldugu için dedi verdiği hapı kullanıyorum şuan aşırı baş ağrısı yapıyor
Çok teşekkür ederimRiske atmak istememiştir belki. O ilacı bende kullandım önceki gebeliğimde zamanla yan etkileri hafifliyor canım. İnşallah uzun süre kullanman gerekmez. Hayırlı olsun bu arada
Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallahMaşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbenim hikayemde size benzer 2 yıllık evliyim son birkaç aydır çocuk istiyorduk bi problemde yoktu ama bir türlü olmuyordu, geçtiğimiz ay artık olmuyorsa yapacak bir şey yok dedim ve hiç düşünmedim çocuk falan daha sonra reglime 3 gün kala rüya gördüm ve birkaç belirtide olunca test yapmıştım hala inanamıyorum biz de 5 haftalık olduk bile
Amin insallahAdete gore bı hafta atıyor nerdeyse yaa8 ocak benım de sat
Biz daha gidemedik iptal edildi 7.haftadayım 20 ocakta gidicez kontroleKızlar bende anlık keseyi görmüş bulunuyorum5+2 olmam lazım doktor 4-5 haftalık gibi dedi
İnşallah gittiğinde kalp atışınıda duyarsın canım banada 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedilerBiz daha gidemedik iptal edildi 7.haftadayım 20 ocakta gidicez kontrole
Gozun aydin cnm bende haftaya gidicem insallahKızlar bende anlık keseyi görmüş bulunuyorum5+2 olmam lazım doktor 4-5 haftalık gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?