Çok güzel maşAllah Arasa880 gr aldik canim. Ama artik hareketlendi cok almaz
Ayy ay bu bebişlerMeme de uyutuyirum.. uyumaz ise kucakta gezip fikrimin ince gülü nü söylüyoruz.. sonra benim annem canım annem.. sonra marş marş ileri ileri diye devam edip son bi kuple fikrimin ince gülü ile şansımızı tüketip babaaaasiiiiiii uyumuyor bu ile bitiyor
Günlük değil pastörize, yağ oranı ve besleyiciği yüksek bir sütAltın süt günlük süt mü canım? Günlük sütten yapılacak diye not almışım ben
Kalkiyor canım en az 3 kere uyanıyor emiyor geri pış pışÇok güzel maşAllah Arasaevet Aslanda öyle bu ayda çok hareketliydi el ayak hiç durmadı bilmiyorum etkileyecek kadar mıdır kilosunu
Ayy ay bu bebişlerGece çok kalkıyor mu
Teşekkür ederim.. gunluk sütten yapılıyor diye okumuştum.. devreler yandı yine bendeGünlük değil pastörize, yağ oranı ve besleyiciği yüksek bir süt
Ben de sallayarak ninniyle uyutabiliyorum ancak ama bazen hızlı dalıyor, bazen uzun sürüyor..Sizinkiler nasıl uyuyor kızlar bende desteksiz uyusun istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum gece saat başı kalkıyorızmalaguenaa
Ben geçen gün köyden geçerken sütçü gördüm deneyeyim dedim bir saat kaynayan sütten bir damla kaymak çıktı ve resmen ev süt kokmadi. Biz hep evde yapardık yogurtu ben küçükken hep süt kokardı ev onu bekledim ama resmen kokusuzdu ne kaynattım ne yedik acabaTeşekkür ederim.. gunluk sütten yapılıyor diye okumuştum.. devreler yandı yine bende
Valla 5. aydan itibaren aslında uyku eğitimi verilebiliyor ama çok zor ya. Biz de uyusun da modundayız şimdilikEğitim için küçük olduklarını düşünüyorumdesteksiz uyutmak benim için hayalden de öte şu an. Uyusa yeter
Ah yeni gördüm ve senin adına çok sevindim zorlu ve güzel bir maraton seni bekliyor canım. Allah kucağına almak nasip etsin. Tebrik ederimPıtır pıtır baloncuklar var yine karnımdaartık iyi yönünden bakmak dışında bi seçeneğim yok gibi ama bakalım sağlıklı ilerlesin yarın güzel haberler duyayım tek dileğim bu
Bende 2. Aydan itibaren regl oldum sütümde belirgin bir azalma olmadı sanki canımKızlar iyi akşamlar. Bebeğim 5 aylık ve bugün regl oldum. Korkuyorum sütüm azalacak diye. Yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Ne yapmam gerekiyor. Regl dönemi bitince tekrar süt artıyor mu acaba?
Bizdede durum benzer bu atak haftası 4 ün sonunda başladı 5in başındayız hala kucak isteme ve herşeyden sıkılma devam ediyorBizimde öyle ya geçmiyor bitmiyor. Bir çığlığı ile hepimizi yönetiyor gelin beni eğlendirin beni uyutmaya çalışın beni emzirmeye çalışın robot gibi yaptı bizi çığlıklarla yönlendiriyor. Uyku desen zaten saçma bir düzeni var düzensizlik. Gece uykusuna geç yatardı ama uyurdu ilk defa bu gece saat başı uyandı. Her gün daha kötüye gidiyot çocuk ama bir kere hasta oldu ya aman ateşi çıkmasın da modundayim :)
Bizde de hiç yüz üstü dönme yok şuana kadar yaHer bebek farklı canım, bizim ki de asla tummy time yapmıyor.
Gerçekten ben üşür diye yere koymuyordum.. 1 aydır daha yeni koydum gerçekten koymak lazımmış.. çorapları da çıkarınca kendi kendine dönmeye başladı bir anda.. senin kuzu da yüz üstünden donmeyi öğrenir yakın zamanda.. bir anda oluyor.. atak sonrası güncelleme
tebrikler kuzum inşallah bizlerde de hayırlısıyla dişler gelsinKızlar gözyaşlarım pıt pıtbizim alttan disimiz ufacık patlamış.. kuzum ondan huysuzmus iki gündür.. ne yapalım ne verdiniz havuç mu yesil sogan mi? çenemi elimi yemeğe çalışıyor artik
Bizimse doktorumuz ara ara kucakta oturur pozisyonda kısa dursun dedi4.aya girdiğimizde doktoru kucakta oturtabilirsin belli bi süresi yok demişti onun öncesinde de anakucağında yatar pozisyondan 2.kademeye almıştım. Başka da bişe yapmadıkayy sorma sahurda uyandı bi türlü uyutamayınca götürdüm mutfağa koydum buna eline de kaşık verdik nası seviniyo dedim sen bi yeme ek gıdayı o zaman sorcam sana
Bizim 4. Ay kontrolü yapıldı. İlkay erken doğum 36 haftalık o nedenle biraz küçük doğdu ama boy kilo iyi diyor doktor son ölçümü 65cm boy 6.600kg 4. Ayın son haftasına giriyordu bunda yani sanırım iki hafta önceydi. 3. Ve 4. Ayda 800-950 gram ay başına gibi bir kilo alımı olmuş. Kilo ve boyu iyi dedi doktor ek gıdaya veya mamaya geçmedik yine bakalım 5. Ve 6. Ay nasıl gelecekBize doktoru 4.ayda kucakta 5.ayda destekli ve mama sandalyesi dedi. Benimki de ellerinden tutunxa resmen kendini kaldırıyo mesela parkta asla bebek arabasında yatmıyo kucakta geziyo ister istemwz yorulup oturuyorum o da oturur pozisyona geliyo
Uyku eğitimi vermedik. Hala uykuya ilk geçişte kucakta olmak istiyor yada memede olmam istiyor ama biz şuana kadar uyku saatini düzene sokmayı başardık saat 8 yatış-5 kalkış bu süreçte emmek için sızlanıyor 3 veya 4 kez emiyor uyuklayarak sonrasında tekrar yatağına koyuyorum hiç alt değiştirmiyoruz. Gece boyunca yatağında yatmaya da alıştı. Gündüzler hala biraz zulüm oluyor yatağında olduğunu farkettiği an ağlama bağırma çığlık uyanıp kucak istiyor. İnşallah gündüzde alışırsa sonra desteksiz uyutmaya geçmek istiyorum.Kızlar aranızda uyku eğitimi verebileniniz var mı? Desteksiz nasıl uyuyacak bu bebekler, aklım almıyor
Gerçekten canım hile hurda olmadan organik birsey bulmak ne kadar zor..Ben geçen gün köyden geçerken sütçü gördüm deneyeyim dedim bir saat kaynayan sütten bir damla kaymak çıktı ve resmen ev süt kokmadi. Biz hep evde yapardık yogurtu ben küçükken hep süt kokardı ev onu bekledim ama resmen kokusuzdu ne kaynattım ne yedik acabaorganik doğal olsun diyoruz ama yine en iyisi markası olan market ürünleri galiba
Günaydın kuzummGün geçtikçe bebekler büyüyor ve inanılmaz değişiyor grupta konuşulan konular hamilelik doğum emzirme derken ek gıdaya diş kaşımaya uyku düzenine geldikHerkesin gündemler yine benzer tabi Ben bir konu daha bırakıyorum kızlar buraya 57 ile hamile kalıp 68 ile doğum yaptım 63 kg olarak yoluma devam ediyorum ne korse kullandım ne diyet yaptım. Şuan ek gıdaya geçip emzirmeyi azaltınca kilolar iyice yapışacak diye korkuyorum bi 4-5 kg vermek istiyorum önerilere açığım korse alsam mı? Detaylı bir diyet listesine başlasam mı? Spora gitmeye pek vaktim yok en fazla benimle yürüyüş yani
Evet canım tarz birşey bulmam lazım bencede bel kısmımda be göbeğimde kaldı kilolar yaGünaydın kuzumm
Korse alman bir şeyi değiştirmez maalesefolay tamamen beslenmeden geçiyor. Instagramda anne sütünü koruyarak diyet yaptıran diyetisyenler var. Onlardan bir aylık falan diyet listesi alabilirsin. Hem whatsapp gruplarıyla motivasyon sağlamış oluyolar. Emzirme trenini kaçırmadan bi bak derimm
Ben de doğumdan sonra 62de kalmıştım 6 kg verdim hala göbek bir garip duruyor eskisi gibi değil.. sarkma yok ama ne bileyim garip işte. Tamamen eski halini alması zaman alıyormuşEvet canım tarz birşey bulmam lazım bencede bel kısmımda be göbeğimde kaldı kilolar ya
4 aylık basladım ben 10 kilo verdim canım sporsuz pılatese başlamıştım ki sanırım fıtığım var ıkı gun once evde kıtlendım sağlık ekipleri indirdi aşağıya zorlandım epey bana hayal oldu suan max yuruyus artıkEvet canım tarz birşey bulmam lazım bencede bel kısmımda be göbeğimde kaldı kilolar ya
Altın süt de günlük süt, dolapta satılıyor ya uzun ömürlü karton sütlerden değil yani, ben de koydum bakalımGünlük değil pastörize, yağ oranı ve besleyiciği yüksek bir süt
Valla emzirirken kolay verilir diyorlar ama benim de gitmiyor sanki, tabii sürekli tatlı yemem de pek yardımcı olmuyordurGün geçtikçe bebekler büyüyor ve inanılmaz değişiyor grupta konuşulan konular hamilelik doğum emzirme derken ek gıdaya diş kaşımaya uyku düzenine geldikHerkesin gündemler yine benzer tabi Ben bir konu daha bırakıyorum kızlar buraya 57 ile hamile kalıp 68 ile doğum yaptım 63 kg olarak yoluma devam ediyorum ne korse kullandım ne diyet yaptım. Şuan ek gıdaya geçip emzirmeyi azaltınca kilolar iyice yapışacak diye korkuyorum bi 4-5 kg vermek istiyorum önerilere açığım korse alsam mı? Detaylı bir diyet listesine başlasam mı? Spora gitmeye pek vaktim yok en fazla benimle yürüyüş yani
Geçmiş olsun kuzum4 aylık basladım ben 10 kilo verdim canım sporsuz pılatese başlamıştım ki sanırım fıtığım var ıkı gun once evde kıtlendım sağlık ekipleri indirdi aşağıya zorlandım epey bana hayal oldu suan max yuruyus artık
Ay kıyamam geçmiş olsun kuzum yaaaa4 aylık basladım ben 10 kilo verdim canım sporsuz pılatese başlamıştım ki sanırım fıtığım var ıkı gun once evde kıtlendım sağlık ekipleri indirdi aşağıya zorlandım epey bana hayal oldu suan max yuruyus artık
Tatlı konusuna hiç girmeyelim yaAltın süt de günlük süt, dolapta satılıyor ya uzun ömürlü karton sütlerden değil yani, ben de koydum bakalıminşallah tutar
Valla emzirirken kolay verilir diyorlar ama benim de gitmiyor sanki, tabii sürekli tatlı yemem de pek yardımcı olmuyordurBu arada bebiş yüzme kursuna mı başladı, çok tatlı maşallah
Geçmiş olsun kuzum
Ben de hamilelikte 8 kilo aldım 4ü bebekti eşi meşi ödemi derken doğumdan 1 hafta sonra hamile kalmadan önceki kiloma döndğm ama emzirme döneminde onu da ye süt olur bunu da ye süt olur diye diye şuan mayalı poğaça gibi geziyorumGün geçtikçe bebekler büyüyor ve inanılmaz değişiyor grupta konuşulan konular hamilelik doğum emzirme derken ek gıdaya diş kaşımaya uyku düzenine geldikHerkesin gündemler yine benzer tabi Ben bir konu daha bırakıyorum kızlar buraya 57 ile hamile kalıp 68 ile doğum yaptım 63 kg olarak yoluma devam ediyorum ne korse kullandım ne diyet yaptım. Şuan ek gıdaya geçip emzirmeyi azaltınca kilolar iyice yapışacak diye korkuyorum bi 4-5 kg vermek istiyorum önerilere açığım korse alsam mı? Detaylı bir diyet listesine başlasam mı? Spora gitmeye pek vaktim yok en fazla benimle yürüyüş yani
Bende öyleyim canım, 85 ile doğuma girdim ertesi gün 10 kg gitmişti.. ama şimdi hala 85 imBen de hamilelikte 8 kilo aldım 4ü bebekti eşi meşi ödemi derken doğumdan 1 hafta sonra hamile kalmadan önceki kiloma döndğm ama emzirme döneminde onu da ye süt olur bunu da ye süt olur diye diye şuan mayalı poğaça gibi geziyorum