2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Dolu değildir belki. Nazal aspiratör varsa bi de çekersen daha iyi olur.
Aynen en son aspiratör ile çektim her şeyi. Bizimki tam grip gözleri kırmızı akıyor burnu da akıyor belki aktığı için tikanmamistir. Her 5 saatte bir calpol versem sıkıntı olmaz demi

Ya sen eğitim vermeye çalışırken mi oldu meme reddi onu kaçırmışım, ben de nasıl bıraktırsam diyorum ama çok da zor

Aynen en son aspiratör ile çektim her şeyi. Bizimki tam grip gözleri kırmızı akıyor burnu da akıyor belki aktığı için tikanmamistir. Her 5 saatte bir calpol versem sıkıntı olmaz demi
6 saat durunca ateşi fazla çıkmıyorsa 6 saatte bir daha doğru olur. Bir de kilosuna göre 0.5 ml olarak vermen lazım. Mesela 8 kg ise 4 ml veriliyor.

Canım benim kız 40 gunlukken bronsiolit oldu ciğerine inmişti o kadar çok sekresyonu vardıki acile gittiğimizde doktor yıkamışti burnunu ve hicbisey çıkmadı dediğin gibi sadece serum çıktı akıntı kıvamı yoğunlaşmamissa çıkmaya bilir yutmustur sen yinede yap rahatlatır demislerdi

6 saat durunca ateşi fazla çıkmıyorsa 6 saatte bir daha doğru olur. Bir de kilosuna göre 0.5 ml olarak vermen lazım. Mesela 8 kg ise 4 ml veriliyor.
7 kilo hep bir çay kasigi veriyordum doktor cok az şimdi calpolun içinden çıkan kaşıkla bir tane verdim zaten tükürüyor. 38 oldu yine korkuyorum ya

Ya kıyamam ona minicik bedenleriyle nasıl kaldırıyorlar anlamıyorum. Çok abartmıyorum farkındayim ama aşırı üzgünüm ya çocuğa baktıkça içim acıyor bütün gün çığlık atıp uykuya direndiği günü özledim hemen mazlum mazlum duruyor şimdi kedi gibi sesler çıkarıyor

Hasta olunca hepimiz öyle hissediyoruz canım valla bende Allahim tövbe bidaha isyan ettiysem ağlaması uykusu geldiğinden olsun yeterki diye dua ediyordum ben de...hastalık bitince normal psikolojiyle düşününce diyorsun ki cocuk bu illa hasta olacak...7 yaşında oğlum var o kadaaar çok hasta olduki bu zamana kadar ama ilk yaşadığın şeyde illa bi panik oluyor insan

Benimde ilk çocuğum ilk hastalık hemen en kötüsü geliyor akla. Şimdi emdi beni uyudu calpolda içti ama uyuyamam muhtemelen ya da saat başına alarm kurarım. 4 aylık bebek bugün akşam yemek yerden elime baktı bir kaşık yoğurt verdim öyle bir yedi ki dört beş çay kaşığı yedirdim içi yanmış demekki üstüne de su içirdim ateşli olunca sıvı lazim olur diye.

İki aşıyı da aynı gün mü yaptırdın peki?
Ay canım benim yaa demek ağır geliyor kuzulara

Tek Bexsero yapılmıştı.
Şimdiye kadar hiç bir aşıda ateş olmadı ama Bexseroda huysuzluk, iştahsızlık oldu. Mama reddi falan oldu. Araştırdığım kadarıyla ağır bir aşıymış.

Tek Bexsero yapılmıştı.
Şimdiye kadar hiç bir aşıda ateş olmadı ama Bexseroda huysuzluk, iştahsızlık oldu. Mama reddi falan oldu. Araştırdığım kadarıyla ağır bir aşıymış.
Anladım canım, bu ay bizimde var bakalım nasıl olacak.. inşallah kolaylıkla atlatır tüm kuzular

Kızlar dün gece bir kaç kaşık yoğurt yedirdim üstüne su içirdim burnunu temizledim beni emdi tam doz calpol verdim içinde ki kaşıkla tam verdim. Bütün gece ateşine baktık çıkmadı hiç ateşi iki üç saatte bir de emzirdim 11 de yatıp 12 buçukta uyandı çocuk çok yorulmuş demekki. Hala ateşi çıkmadı inşallah iyileşmiştir

Bebiş nasıl oldu?

Kızlar yeni uyutma taktiğimi sizlerle paylaşıyorum Kuzey birkaç gündür gece uykusu için pişpiş açıp ışığı kapattıysak ağlıyordu. Artık pişpiş açmıyoruz ışığı da loş yapıyoruz kapatmıyoruz. Mama yerken uyuyor 2 gündür böyle yapınca. Direnen bebişlerde deneyin, rutinleri eksiltin uykuya geçirdiğinizi anlamasın

yaa idil son zamanlarda aşırı direniyo gece uykusuna. Memede uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor. Sonra 1 saat uyutmaya çalışıyorum çok yorucu. Yarın ben de deneyeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…