2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım çok sağol şu an çok karışık duygular içindeyim çok fenayım ya. Beta hcg 58 bin küsür çıktı resmen hareket ettiğini hissettim de öyle test yaptım
Ay anlıyorum çok zor çok güzel çok değişik🙈🫣
Kaç haftalıktır ki😍
Varya daha geçen gün kendime dedim. Kızım hala regli olmadın hamileysen ne gülerim diye , yarın gidip test yapacam😂

Kaç haftalıktır ki😍
Varya daha geçen gün kendime dedim. Kızım hala regli olmadın hamileysen ne gülerim diye , yarın gidip test yapacam😂

Yemin ederim benimde bir korkum var.. Hala regl olmadım.. kaç haftalik? hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin 🙏🙏🙏🙏 Rabbim gücünü kuvvetini verir..

Allah seni bende soktayim şu an 😄😄😄😄 hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin sanırım 2 aylık oda 🥰🥰
Kızlar toptan yazayım kan testi verdim sadece ama tahminim 2.5 aylık vardır hareket ediyor zaten. Yarına randevu aldım tam haftasını sağlık durumunu yarın öğrenicem. Hiç regl olmadım ve korunmadan sadece 1 kez yapmıştık o da doğumdan sonraki ilk ilişkiydi yani o da tuttuysa vay bahtıma ne diyim yani hala çok tuhaf hissediyorum.

Kızlar toptan yazayım kan testi verdim sadece ama tahminim 2.5 aylık vardır hareket ediyor zaten. Yarına randevu aldım tam haftasını sağlık durumunu yarın öğrenicem. Hiç regl olmadım ve korunmadan sadece 1 kez yapmıştık o da doğumdan sonraki ilk ilişkiydi yani o da tuttuysa vay bahtıma ne diyim yani hala çok tuhaf hissediyorum.
Mutlaka yaz canım ya sağlıklıdır hwrsey yolundadır Allah in izniyle 🌻🌻🌻 gene ekim annesi mi oluyorsun 😅😅

Kızlar ben hamileyim ikinciye🤦🏻‍♀️ emziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Canım tebrik ederim. Çook şaşırdım görünce. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏼
Hala regl olmayan herkes yarın test yapacak şimdi. Ben dahil😂

Kızlar ben hamileyim ikinciye🤦🏻‍♀️ emziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Ne diyeceğimi bilemedim sağlıkla gelsin ikiz gibi büyürler 🥹
Kaç haftalıktır ki😍
Ajajaja valla ben geçenlerde bir kere idrar testi yaptım bu sefer kan vercem 😀

Mutlaka yaz canım ya sağlıklıdır hwrsey yolundadır Allah in izniyle 🌻🌻🌻 gene ekim annesi mi oluyorsun 😅😅
Valla öyle oluyor galiba bakalım yarın tam öğrenicez umarım sağlıklıdır tek dileğim bu şu an için
Ne diyecegimi bilemedim :) Hayrlisi olsun canim saglikla gelsin insallah ❤️❤️
Amin canım teşekkür ederim
Canım tebrik ederim. Çook şaşırdım görünce. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏼
Hala regl olmayan herkes yarın test yapacak şimdi. Ben dahil😂
Yapın valla 1 saniye içinde çift çizgi oldu hayatımda gördüğüm en hızlı testti
Ne diyeceğimi bilemedim sağlıkla gelsin ikiz gibi büyürler 🥹

Ajajaja valla ben geçenlerde bir kere idrar testi yaptım bu sefer kan vercem 😀
Amin canım valla öyle olucak gibi görünüyo allah vere de 1 tane olsa bizim sülalede ikiz çoktur

Aaa hayırlı olsun hopp hemen 2024 anne grubuna :) nasıl belirti verdi peki test yaptınız
Hahaha evet koşarak ekim 2024 annelerine gideyim ben😂 geçen haftadan beri bebek hareketine benzer hareketler hissediyorum ama ihtimal vermemiştim başka hiçbir belirti yok sıfır her şey normal ve hala gündüzleri saat başı emziriyorum kızım biraz memeci
Hayırlısı diyelim o zaman bizi de haberdar et 🫠
Haber ederim yarın mutlaka canım

Hahaha evet koşarak ekim 2024 annelerine gideyim ben😂 geçen haftadan beri bebek hareketine benzer hareketler hissediyorum ama ihtimal vermemiştim başka hiçbir belirti yok sıfır her şey normal ve hala gündüzleri saat başı emziriyorum kızım biraz memeci

Haber ederim yarın mutlaka canım
Sanki seneler önceeee hamilelik yaşamış gibi hissediyorum insan çabuk unutuyor , bebek hareketi diyince bir tuhaf oldum özledim o zamanlarını :) beraber büyürler ne güzel hep iyi yönünden bakın tekrarran hayırlı olsun :) bizim hanfendiden ikinciye vakit pek kalmıyor o yüzden benim içim çok rahat 😃😃😃

Sanki seneler önceeee hamilelik yaşamış gibi hissediyorum insan çabuk unutuyor , bebek hareketi diyince bir tuhaf oldum özledim o zamanlarını :) beraber büyürler ne güzel hep iyi yönünden bakın tekrarran hayırlı olsun :) bizim hanfendiden ikinciye vakit pek kalmıyor o yüzden benim içim çok rahat 😃😃😃
Pıtır pıtır baloncuklar var yine karnımda🥹 artık iyi yönünden bakmak dışında bi seçeneğim yok gibi ama bakalım sağlıklı ilerlesin yarın güzel haberler duyayım tek dileğim bu🙏

Pıtır pıtır baloncuklar var yine karnımda🥹 artık iyi yönünden bakmak dışında bi seçeneğim yok gibi ama bakalım sağlıklı ilerlesin yarın güzel haberler duyayım tek dileğim bu🙏
Canımm yeni gördüm, hayırlı olsun çok şaşırdım ama arkadaşların dediği gibi ikiz gibi büyütürsün hem kardeş olayını bir daha düşünmezsin. İnşallah sağlıklı ilerliyordur 🙏

X