Canım çok sağol şu an çok karışık duygular içindeyim çok fenayım ya. Beta hcg 58 bin küsür çıktı resmen hareket ettiğini hissettim de öyle test yaptımAy ne diyeceğimi bilemedim ama tebrik ederim. İkiz gibi büyürler
Ay anlıyorum çok zor çok güzel çok değişikCanım çok sağol şu an çok karışık duygular içindeyim çok fenayım ya. Beta hcg 58 bin küsür çıktı resmen hareket ettiğini hissettim de öyle test yaptım
Yemin ederim benimde bir korkum var.. Hala regl olmadım.. kaç haftalik? hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Allah seni bende soktayim şu anKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
BendeAy anlıyorum çok zor çok güzel çok değişik
Kaç haftalıktır ki
Varya daha geçen gün kendime dedim. Kızım hala regli olmadın hamileysen ne gülerim diye , yarın gidip test yapacam
Ay anlıyorum çok zor çok güzel çok değişik
Kaç haftalıktır ki
Varya daha geçen gün kendime dedim. Kızım hala regli olmadın hamileysen ne gülerim diye , yarın gidip test yapacam
Yemin ederim benimde bir korkum var.. Hala regl olmadım.. kaç haftalik? hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinRabbim gücünü kuvvetini verir..
Kızlar toptan yazayım kan testi verdim sadece ama tahminim 2.5 aylık vardır hareket ediyor zaten. Yarına randevu aldım tam haftasını sağlık durumunu yarın öğrenicem. Hiç regl olmadım ve korunmadan sadece 1 kez yapmıştık o da doğumdan sonraki ilk ilişkiydi yani o da tuttuysa vay bahtıma ne diyim yani hala çok tuhaf hissediyorum.Allah seni bende soktayim şu anhayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin sanırım 2 aylık oda
Mutlaka yaz canım ya sağlıklıdır hwrsey yolundadır Allah in izniyleKızlar toptan yazayım kan testi verdim sadece ama tahminim 2.5 aylık vardır hareket ediyor zaten. Yarına randevu aldım tam haftasını sağlık durumunu yarın öğrenicem. Hiç regl olmadım ve korunmadan sadece 1 kez yapmıştık o da doğumdan sonraki ilk ilişkiydi yani o da tuttuysa vay bahtıma ne diyim yani hala çok tuhaf hissediyorum.
Ne diyecegimi bilemedim :) Hayrlisi olsun canim saglikla gelsin insallahKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Canım tebrik ederim. Çook şaşırdım görünce. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Ne diyeceğimi bilemedim sağlıkla gelsin ikiz gibi büyürlerKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Ajajaja valla ben geçenlerde bir kere idrar testi yaptım bu sefer kan vercemAy anlıyorum çok zor çok güzel çok değişik
Kaç haftalıktır ki
Valla öyle oluyor galiba bakalım yarın tam öğrenicez umarım sağlıklıdır tek dileğim bu şu an içinMutlaka yaz canım ya sağlıklıdır hwrsey yolundadır Allah in izniylegene ekim annesi mi oluyorsun
Amin canım teşekkür ederimNe diyecegimi bilemedim :) Hayrlisi olsun canim saglikla gelsin insallah
Yapın valla 1 saniye içinde çift çizgi oldu hayatımda gördüğüm en hızlı testtiCanım tebrik ederim. Çook şaşırdım görünce. Sağlıkla kucağına al inşallah
Hala regl olmayan herkes yarın test yapacak şimdi. Ben dahil
Amin canım valla öyle olucak gibi görünüyo allah vere de 1 tane olsa bizim sülalede ikiz çokturNe diyeceğimi bilemedim sağlıkla gelsin ikiz gibi büyürler
Ajajaja valla ben geçenlerde bir kere idrar testi yaptım bu sefer kan vercem
Aaa hayırlı olsun hopp hemen 2024 anne grubuna :) nasıl belirti verdi peki test yaptınızKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Hayırlısı diyelim o zaman bizi de haberdar etAmin canım valla öyle olucak gibi görünüyo allah vere de 1 tane olsa bizim sülalede ikiz çoktur
Hahaha evet koşarak ekim 2024 annelerine gideyim benAaa hayırlı olsun hopp hemen 2024 anne grubuna :) nasıl belirti verdi peki test yaptınız
Haber ederim yarın mutlaka canımHayırlısı diyelim o zaman bizi de haberdar et
Sanki seneler önceeee hamilelik yaşamış gibi hissediyorum insan çabuk unutuyor , bebek hareketi diyince bir tuhaf oldum özledim o zamanlarını :) beraber büyürler ne güzel hep iyi yönünden bakın tekrarran hayırlı olsun :) bizim hanfendiden ikinciye vakit pek kalmıyor o yüzden benim içim çok rahatHahaha evet koşarak ekim 2024 annelerine gideyim bengeçen haftadan beri bebek hareketine benzer hareketler hissediyorum ama ihtimal vermemiştim başka hiçbir belirti yok sıfır her şey normal ve hala gündüzleri saat başı emziriyorum kızım biraz memeci
Haber ederim yarın mutlaka canım
Pıtır pıtır baloncuklar var yine karnımdaSanki seneler önceeee hamilelik yaşamış gibi hissediyorum insan çabuk unutuyor , bebek hareketi diyince bir tuhaf oldum özledim o zamanlarını :) beraber büyürler ne güzel hep iyi yönünden bakın tekrarran hayırlı olsun :) bizim hanfendiden ikinciye vakit pek kalmıyor o yüzden benim içim çok rahat
Canımm yeni gördüm, hayırlı olsun çok şaşırdım ama arkadaşların dediği gibi ikiz gibi büyütürsün hem kardeş olayını bir daha düşünmezsin. İnşallah sağlıklı ilerliyordurPıtır pıtır baloncuklar var yine karnımdaartık iyi yönünden bakmak dışında bi seçeneğim yok gibi ama bakalım sağlıklı ilerlesin yarın güzel haberler duyayım tek dileğim bu
Grubu bi anda hareketlendirmişsinKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım