Ya inşallah sağlıkla doğsun ben de ne diyeceğimi bilemedim, yani emziriyorum diye ben de gecikme falan olunca önemsemiyorum, nasıl öğrendiniz şüphelenip test mi yaptırdınızKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Hayırlı olsunKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Bugün test yapacak olan kaç kişiyiz acabaHayırlı olsunben de hiç regl olmadım daha. Birkaç gündür benim de aklımdan geçiyordu görünce çok şaşırdım
Ahahaha ihtimaller +1Bugün test yapacak olan kaç kişiyiz acaba
Tebrik ederimKızlar ben hamileyim ikinciyeemziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Yaa o nasıl güzel pp öyle hoppalada nasıl mutluAyyleilani çok sasirdim ben de! Tebrik ederim demek disinda aklıma birsen gelmiyor
Ben de 5 aydir regl olmuyorum ama bizde hiç o ihtimal yokO yüzden teste gerek yok, eğer bende Meryem analık yoksa
Canımm yeni gördüm, hayırlı olsun çok şaşırdım ama arkadaşların dediği gibi ikiz gibi büyütürsün hem kardeş olayını bir daha düşünmezsin. İnşallah sağlıklı ilerliyordur
leilani doktor randevun kaçta? Ne zamandır bunu beklemiyorduk garip geldi çıkınca haber ver arkadaşım
Grubu bi anda hareketlendirmişsinHayırlı olsun diyelim o zaman sağlıkla gelsin
Ya inşallah sağlıkla doğsun ben de ne diyeceğimi bilemedim, yani emziriyorum diye ben de gecikme falan olunca önemsemiyorum, nasıl öğrendiniz şüphelenip test mi yaptırdınız
Hayırlı olsunben de hiç regl olmadım daha. Birkaç gündür benim de aklımdan geçiyordu görünce çok şaşırdım
Ayyleilani çok sasirdim ben de! Tebrik ederim demek disinda aklıma birsen gelmiyor
Ben de 5 aydir regl olmuyorum ama bizde hiç o ihtimal yokO yüzden teste gerek yok, eğer bende Meryem analık yoksa
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun güzel dilekleriniz içinTebrik ederimsağlıkla alın kucağınıza inşallah
Yaaa çok sevindim inan çok güzelKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun güzel dilekleriniz içinbebeğim 7 haftalıkmış kalp atışlarını dinledik beklenen doğum tarihi 24 ekim gözüküyor her şey yolunda giderse 10. haftada kontrole gideceğim emzirmeye devam şimdilik. Sonra da detaylı ultrason olur 12 haftada o zaman netleşir durumumuz diye düşünüyorum çok çok sağolun
Hayırlı uğurlu olsun canım benımKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun güzel dilekleriniz içinbebeğim 7 haftalıkmış kalp atışlarını dinledik beklenen doğum tarihi 24 ekim gözüküyor her şey yolunda giderse 10. haftada kontrole gideceğim emzirmeye devam şimdilik. Sonra da detaylı ultrason olur 12 haftada o zaman netleşir durumumuz diye düşünüyorum çok çok sağolun
Benimde anneannecim cok okurdu bize rahmetliFatma333 çok yakin tanidigimda insanlari okurken nazar varsa ogurur. Görmediğiniz için garip gelmiş yalnız var böyle birşey gerçekten. Korkmanıza gerek yok kötü bişey değil,nazar olunca ağırlık geliyor okuyan kişiye
Artık annem kalacak bir süre bende, bir de kadın alacağım mecbur… İlk birkaç ayı öyle atlatıcaz. Yaşım 35 ve zaten ikinciyi istiyordum tabii bu kadar hızlı değil ama artık olanı da bozamam kısmet böyleymiş diyelimHayırlı olsunleilani Sağlıkla gelsin bebeğin... yakın yaş baslarda biraz zor ama sonrası kaymak gibi arkadaş gibi büyürler
Grup şokta anında hareket geldi guruba herkes test yapmaya koştu sanırım
Benim halam da geğirir okurken ya da esner. Nazar varsa oluyor derler ama tabi çocuğun yüzüne yüzüne yapması hoş olmamış uzaktan da okuyabilirdiYa kızlar bir sorum olacak belki fikri olan vardır. Komşumuzun eşi vefat etti bir hafta önce bende bugün uğradım ama hoca vardı biraz kalabalıktı yasin oluyorlardı neyse bir tane kadın bebeğimi sevdi bebeğim ona güldü falan hastaydı diye konu açıldi. Kadın ben nazar duası okuyayım ona dedi kadın okumaya başladı ve okurken öğürmeue başladı çok yüksek sesle baya korktum bebeğimde korktu bir an ağladı hemen balkona çıkardım ben yanında tutmak istemedim. Kadın çok ağır nazar olmuş bebeğin dedi hala öguruyordu sesli sesli. Ben hiç alışık değilim böyle seylere eve geldim hemen çocuğun elini yüzünü sabunladım ve korktum tedirgin oldum. Kadın aslında iyilik yapmak istedi okumak istedi ama çok garip bir hal aldı
Kucuk bebeginde yürümeye başladımi yükün hafifler tek çocuğu oyalamak o kadar zorki ama yasi yakın kardeşler çok güzel birlikte oyalaniyorlar evin içinde sosyallesiyorlar...bende yakın yaş.olsun çok isterdim ama 7 yas oldu kaçırdık o treniArtık annem kalacak bir süre bende, bir de kadın alacağım mecbur… İlk birkaç ayı öyle atlatıcaz. Yaşım 35 ve zaten ikinciyi istiyordum tabii bu kadar hızlı değil ama artık olanı da bozamam kısmet böyleymiş diyelim
Öğürmeyi ben de ilk kez duydum bizimkiler de okurken nazar varsa esner hep.Ya kızlar bir sorum olacak belki fikri olan vardır. Komşumuzun eşi vefat etti bir hafta önce bende bugün uğradım ama hoca vardı biraz kalabalıktı yasin oluyorlardı neyse bir tane kadın bebeğimi sevdi bebeğim ona güldü falan hastaydı diye konu açıldi. Kadın ben nazar duası okuyayım ona dedi kadın okumaya başladı ve okurken öğürmeue başladı çok yüksek sesle baya korktum bebeğimde korktu bir an ağladı hemen balkona çıkardım ben yanında tutmak istemedim. Kadın çok ağır nazar olmuş bebeğin dedi hala öguruyordu sesli sesli. Ben hiç alışık değilim böyle seylere eve geldim hemen çocuğun elini yüzünü sabunladım ve korktum tedirgin oldum. Kadın aslında iyilik yapmak istedi okumak istedi ama çok garip bir hal aldı
Doğru zaman buymuş belki de. Allah sağlık versin ikisine de sana daArtık annem kalacak bir süre bende, bir de kadın alacağım mecbur… İlk birkaç ayı öyle atlatıcaz. Yaşım 35 ve zaten ikinciyi istiyordum tabii bu kadar hızlı değil ama artık olanı da bozamam kısmet böyleymiş diyelim
7 haftada hareket hissettin mi gercektenKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun güzel dilekleriniz içinbebeğim 7 haftalıkmış kalp atışlarını dinledik beklenen doğum tarihi 24 ekim gözüküyor her şey yolunda giderse 10. haftada kontrole gideceğim emzirmeye devam şimdilik. Sonra da detaylı ultrason olur 12 haftada o zaman netleşir durumumuz diye düşünüyorum çok çok sağolun