Valla bilmiyorum bebeksin sen memeyi reddetmek nedir yani mamada almıyor bide ne biberon ne emzik var hayatımızdaNasil ac duruyor ya o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum bebeksin sen memeyi reddetmek nedir yani mamada almıyor bide ne biberon ne emzik var hayatımızdaNasil ac duruyor ya o kadar
Ek gıdaya başlamayı dusundunmuValla bilmiyorum bebeksin sen memeyi reddetmek nedir yani mamada almıyor bide ne biberon ne emzik var hayatımızda
Bol bol burun yıkama temızlık ates halinde calpol iki üç güne hafifler inşallah geçmiş olsun cokKızlar tam ben iyileştim şimdi bebeğime bulaştı grip. İlk defa hasta oluyor çok üzülüyorum ya çok dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor en yüksek 38 oldu. Calpol veriyorum ince tutuyorum üstünü az önce 38 oldu ılık banyo yaptırdım emzirdim uyudu şimdi. Sabah doktora götürdük ama bir şey yapmadılar.
Şimdide gözleri kızardı akıyor minicik burnuda akıyor( önereceğiniz bir şey var mı ve ilk defa hasta olduğu için çok korkuyor yavrum kucağıma yapışmış halde resmen
Ben sadece aspiratör kullanıyorum yıkama nasıl oluyorBol bol burun yıkama temızlık ates halinde calpol iki üç güne hafifler inşallah geçmiş olsun cok
Doktoruna sormuştum bir dahaki ay konuslım demişti 19 unda kontrolümüz var alerjisi var diye bekliyim dedmEk gıdaya başlamayı dusundunmu
5-10 cc arası şırıngayla burun yıkıyorsun sonra aspıre edıyorsun sümüklü olduklarında bunu yapmalısın yoksa bırıkıp tıkalı kalırsa daha kotu nezlelerımızı bu sekılde atlattım ben sumuklerı boşaltıyor bırde ben boş serumdan hava veriyorum 2-3 cc kadar yumuşatıyor burnu yıkadıktan sonra bır kez atesı olmasada calpol verıyorum ağrısı sızısı vardır diyeBen sadece aspiratör kullanıyorum yıkama nasıl oluyor
Teşekkür ediyorum. Eşim evden çalışıyor ben annemler harici kimseyle görünüyorum nasıl olduysa kaptık hepimiz maalesef. İnsan çok üzülüyormjs çocuğu acı çekince kahroldum yaBol bol burun yıkama temızlık ates halinde calpol iki üç güne hafifler inşallah geçmiş olsun cok
Bu ilaçları ne diye alicaz isimleri ne hemen gidelim eczaneye5-10 cc arası şırıngayla burun yıkıyorsun sonra aspıre edıyorsun sümüklü olduklarında bunu yapmalısın yoksa bırıkıp tıkalı kalırsa daha kotu nezlelerımızı bu sekılde atlattım ben sumuklerı boşaltıyor bırde ben boş serumdan hava veriyorum 2-3 cc kadar yumuşatıyor burnu yıkadıktan sonra bır kez atesı olmasada calpol verıyorum ağrısı sızısı vardır diye
Serum fizyolojik almadık hiç şimdiye kadarda lazım olmamıştı çünküBu ilaçları ne diye alicaz isimleri ne hemen gidelim eczaneye
Normal burun yıkamak ıcın 250 yada 500 ml lik serum alabılırmıyım diyebilirsin ıkı tane de şırınga iste canım YouTube’dan burun yıkama vıdeolarına bak yan yatırarak yada lavaboda hangısı kolayına gelırseSerum fizyolojik almadık hiç şimdiye kadarda lazım olmamıştı çünkü
Biliyorum onları görmüştüm tamamdır aldirayim eşime cunku tıkanmaya başladı benceNormal burun yıkamak ıcın 250 yada 500 ml lik serum alabılırmıyım diyebilirsin ıkı tane de şırınga iste canım YouTube’dan burun yıkama vıdeolarına bak yan yatırarak yada lavaboda hangısı kolayına gelırse
Canım geçmiş olsun günde iki üç kere yikayabilirsin akıntısı hep dışarı çekmeye calis geniz akintisina dönerse daha uzun sürüyor iyilesmesiBiliyorum onları görmüştüm tamamdır aldirayim eşime cunku tıkanmaya başladı bence
Her burun deliğine ne kadar çekmem lazım peki. Çok teşekkür ediyorumCanım geçmiş olsun günde iki üç kere yikayabilirsin akıntısı hep dışarı çekmeye calis geniz akintisina dönerse daha uzun sürüyor iyilesmesi
5cc yeterli olur Canım bebeğini dik tut 5 cc bir delikten ver diğer delikten çıkıyor zaten avuç içini hafif cukurlastirip çok sert olmadan sırtına aşağıdan yukarıya bikaç kere vur bebeğin nefesini toparlayınca diğer burun deliği içinde aynısını yap sonra kalanları aspiratorle çekebilirsin hastanede bize bu sekilde öğrettiler tekrar geçmiş olsunHer burun deliğine ne kadar çekmem lazım peki. Çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim :)5cc yeterli olur Canım bebeğini dik tut 5 cc bir delikten ver diğer delikten çıkıyor zaten avuç içini hafif cukurlastirip çok sert olmadan sırtına aşağıdan yukarıya bikaç kere vur bebeğin nefesini toparlayınca diğer burun deliği içinde aynısını yap sonra kalanları aspiratorle çekebilirsin hastanede bize bu sekilde öğrettiler tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun bol bol burun yıkamak lazım , Kuzey de hastaydı şimdi bi öksürük kaldı uykusundan uyandırıyor yazık minicik ağzıyla o öksürük beni bitiriyor. Çok zor çocuğun hastalığı ama olacaklar illaki yeterki çabucak ilerlemeden geçsin gitsin inşallahKızlar tam ben iyileştim şimdi bebeğime bulaştı grip. İlk defa hasta oluyor çok üzülüyorum ya çok dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor en yüksek 38 oldu. Calpol veriyorum ince tutuyorum üstünü az önce 38 oldu ılık banyo yaptırdım emzirdim uyudu şimdi. Sabah doktora götürdük ama bir şey yapmadılar.
Şimdide gözleri kızardı akıyor minicik burnuda akıyor( önereceğiniz bir şey var mı ve ilk defa hasta olduğu için çok korkuyor yavrum kucağıma yapışmış halde resmen
Eşim serum şırınga aldı geldi. Video izlediğimiz gibi yaptık yan yatırıp sağ sol sıktık yüz üstü çevirip gaz çıkarır gibi vurduk ama bir şey akmadı bizim bebekte biraz sıktığımız sıvı akti o kadar. Çok geçmiş olsun sizede insan tüm hastalığı ağrısı kendine geçsin istiyor çaresiz hissediyor kendiniGeçmiş olsun bol bol burun yıkamak lazım , Kuzey de hastaydı şimdi bi öksürük kaldı uykusundan uyandırıyor yazık minicik ağzıyla o öksürük beni bitiriyor. Çok zor çocuğun hastalığı ama olacaklar illaki yeterki çabucak ilerlemeden geçsin gitsin inşallah
Dolu değildir belki. Nazal aspiratör varsa bi de çekersen daha iyi olur.Eşim serum şırınga aldı geldi. Video izlediğimiz gibi yaptık yan yatırıp sağ sol sıktık yüz üstü çevirip gaz çıkarır gibi vurduk ama bir şey akmadı bizim bebekte biraz sıktığımız sıvı akti o kadar. Çok geçmiş olsun sizede insan tüm hastalığı ağrısı kendine geçsin istiyor çaresiz hissediyor kendini
Ay Kuzey onu yaparken napıyorsa kaçtır yutuyor valla bütün serumu. Kendini sıkıyor yaparken ondan herhalde.5cc yeterli olur Canım bebeğini dik tut 5 cc bir delikten ver diğer delikten çıkıyor zaten avuç içini hafif cukurlastirip çok sert olmadan sırtına aşağıdan yukarıya bikaç kere vur bebeğin nefesini toparlayınca diğer burun deliği içinde aynısını yap sonra kalanları aspiratorle çekebilirsin hastanede bize bu sekilde öğrettiler tekrar geçmiş olsun