2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Oh çok şükür keyifsiz olunca da kucaktan inmiyor ya sıpa dün belim kopmuş

Nasıl şimdi uyandı mı? Siz nasıl oldunuz soyasosu
Gece boyu ateş 38.5 tan aşağı düşmedi. 4 saatte bir calpol verdim ama hiç düşürmedi. Çıtçıtlı badiyle tuttum sık sık odayı havalandirdim ortam isisini düşürdüm sabah 7 gibi düştü. O ara bir saat uyudum şimdi iyi çok şükür çıkmaz inşallah tekrar

Sanmıyorum artık çıkacağını. Gelmiş geçmiş olsun

Çıkmaz canım inşallah bugün daha iyi geçer

Biz prego aldık 360 derece dönebiliyor isofixli yatış kademeleri de yeterli gibi bi bakın isterseniz

Merhaba biz de prego aldık ama sanki kademeler yetersiz gibi geldi 3.kademede çocuk hala dik gibi duruyor uyku moduna geçemiyor bir de etraftaki ve sırttaki pedleri çıkardınız mı acaba onlar mı kasıyor çocuğu

Merhaba biz de prego aldık ama sanki kademeler yetersiz gibi geldi 3.kademede çocuk hala dik gibi duruyor uyku moduna geçemiyor bir de etraftaki ve sırttaki pedleri çıkardınız mı acaba onlar mı kasıyor çocuğu
Arabaya koyduk ama daha kızım hiç binmedi pedleri çıkartmadım o zamanda korunaksız olur gibime geldi çünkü
Bütün oto koltuklarında bu kademeler güya var ama işte tam yatmıyor ne yazıkki

Teşekkür ederim bunu da deniyeyim

Tam yatış hıcbırınden olmaz o uc kademenin sonuncusu ıste hafıf bır eğim veriyor kafasını geri yaslayıp one düşmeden yatabılsın dıye

merhaba kızlar, ara ara takip edebiliyorum konuşuldu mu bilmiyorum ama mama sandalyesi alan ya da önerisi olan var mı? ikea antilop öneriliyor hafifliği sebebiyle ancak blw denemek istiyorum 5-6 aylık bebek için çok sert olmaz mı diye emin olamıyorum. sizler ne düşünüyorsunuz?

İnşallah yapmaz canım ama 37.5 i görürsem veririm hemen 4 saatte bir mi yoksa yine 37.5 olursa mi vermek lazım?
Nasıl oldu canım? Ben 4 saatte bir vermiştim zaten bizim ateşimiz 37.5 u geçmişti süreçte 38.5 falandı
Benim için de öyleydi. Şimdi emziği asla almıyor ben yeni emziğiyim

Biz 2,5 mli çay kaşığıyla ölçtük evde. 2 çay kaşığına denk geliyordu
Ben de öyle demek istemiştim canım yanlış mı yazdım acaba
Biz de eşimle hastayız çok geçmiş olsun. Kış çayı iç bol bol kullanabileceğin ilaçlar var aslında bana enfeksiyon hastalıkları yazmıştı domuz gribi olmuştuk bir buçuk ay kadar önce berbattı
İnşallah çıkmaz kuzum bizim de öyleydi 4. Ay aşıları ateş yapıyor cidden. Calpolu kaç cc verdin? Biz doktora ateşi düşmüyor dediğimizde 5 cc vermeniz gerekiyor 2 çay kaşığı demişti. Kızlar da söylemiş kilonun yarısı falan diye ben de ilk öyle verdim daha sonra yuttugundan emin olarak tam doz 5 verdik ve öyle düştü

Uzun zamandır girmiyordum kızlar bizde biraz güncellemeler var
Ecoşu dün doktoruna götürdük ve artık destekli oturabileceğini en az 2 kere 15 dk gibi deneyebileceğimizi söyledi. Tadıma başlıyoruz bugün. Günde 2 kere tadım yapacak. Rota 2 aşısı var. Eşimle soğuk algınlığına yakalanmışız sürüntü testi bile verdim bir şeyler çıkmadı şükür. Doktorumuz Eceyi de kontrol etti hastalık belirtisi olmadığı için aşıyı bugün hemen yaptırın dedi. Bence kesin Ece'ye de bulaştı ama kuluçka süresinde olabilir
Böyleli işte sizde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…