Bizim 2.ay aşısında da aynısı olmuştu. 37.6 civarına çıkıyor ateşi ama keyifsiz oluyor uykuya dalamıyor. Akşam tek ölçek verdim sadece. Bir daha çıkmadı ateşi çok şükür. Artık çıkmaz zatenNasıl şimdi uyandı mı? Siz nasıl oldunuzsoyasosu
Oh çok şükürBizim 2.ay aşısında da aynısı olmuştu. 37.6 civarına çıkıyor ateşi ama keyifsiz oluyor uykuya dalamıyor. Akşam tek ölçek verdim sadece. Bir daha çıkmadı ateşi çok şükür. Artık çıkmaz zaten
Keşke bize yapsalar aşılarıOh çok şükürkeyifsiz olunca da kucaktan inmiyor ya sıpa dün belim kopmuş
Ah yaa ben gitmiştim o araBurdayım burdayımben de az sonra bi pp yapacağım
Ay peki o hınç neAh yaa ben gitmiştim o arabak koyuyorum pp
Ben de koydumAh yaa ben gitmiştim o arabak koyuyorum pp
Ahahahha resmen gözü dönüyor vallahiAy peki o hınç neyumrukların ağzına sığmadığı için sinirlenemezsin teyzecim yaaa
Maşallah teyzem
Yaa ya ben seni yerimBen de koydum
Gece boyu ateş 38.5 tan aşağı düşmedi. 4 saatte bir calpol verdim ama hiç düşürmedi. Çıtçıtlı badiyle tuttum sık sık odayı havalandirdim ortam isisini düşürdüm sabah 7 gibi düştü. O ara bir saat uyudum şimdi iyi çok şükür çıkmaz inşallah tekrarNasıl şimdi uyandı mı? Siz nasıl oldunuzsoyasosu
Sanmıyorum artık çıkacağını. Gelmiş geçmiş olsunGece boyu ateş 38.5 tan aşağı düşmedi. 4 saatte bir calpol verdim ama hiç düşürmedi. Çıtçıtlı badiyle tuttum sık sık odayı havalandirdim ortam isisini düşürdüm sabah 7 gibi düştü. O ara bir saat uyudum şimdi iyi çok şükür çıkmaz inşallah tekrar
İnşallahSanmıyorum artık çıkacağını. Gelmiş geçmiş olsun
Bizim doktorumuz ezbere demir başlamayı doğru bulmadığını 6.ayda kan testinden sonra ihtiyacı varsa başlayacağını söyledi kuzum ama genelde ocean verdiler sanki gruptaKızlar bizim doktor demir için bestiron damla önerdi kullanan var mı
Çıkmaz canım inşallahGece boyu ateş 38.5 tan aşağı düşmedi. 4 saatte bir calpol verdim ama hiç düşürmedi. Çıtçıtlı badiyle tuttum sık sık odayı havalandirdim ortam isisini düşürdüm sabah 7 gibi düştü. O ara bir saat uyudum şimdi iyi çok şükür çıkmaz inşallah tekrar
Biz prego aldık 360 derece dönebiliyor isofixli yatış kademeleri de yeterli gibi bi bakın isterseniz
Arabaya koyduk ama daha kızım hiç binmedi pedleri çıkartmadım o zamanda korunaksız olur gibime geldi çünküMerhaba biz de prego aldık ama sanki kademeler yetersiz gibi geldi 3.kademede çocuk hala dik gibi duruyor uyku moduna geçemiyor bir de etraftaki ve sırttaki pedleri çıkardınız mı acaba onlar mı kasıyor çocuğu
Teşekkür ederim bunu da deniyeyimCanım ben bi tarif görmüştüm instagramda sonra kaybettim kendimce yapıyorum bence etkisi var. 1portakalı sıkıyorum. İçine 1 diş sarımsak ince ince doğruyorum. Bi parça taze zencefil doğruyorum. Bir kaşık da bal. Bunu bi 15-20 dk ağzı kapalı bekletip suyu içiyorum. İnternette gördüğüm tarif portakalın içinde yapılan bişeydi de aynı hesap dedim. Dene istersen. Geçmiş olsun
Tam yatış hıcbırınden olmaz o uc kademenin sonuncusu ıste hafıf bır eğim veriyor kafasını geri yaslayıp one düşmeden yatabılsın dıyeMerhaba biz de prego aldık ama sanki kademeler yetersiz gibi geldi 3.kademede çocuk hala dik gibi duruyor uyku moduna geçemiyor bir de etraftaki ve sırttaki pedleri çıkardınız mı acaba onlar mı kasıyor çocuğu
Nasıl oldu canım? Ben 4 saatte bir vermiştim zaten bizim ateşimiz 37.5 u geçmişti süreçte 38.5 falandıİnşallah yapmaz canım ama 37.5 i görürsem veririm hemen 4 saatte bir mi yoksa yine 37.5 olursa mi vermek lazım?
Ben de öyle demek istemiştim canım yanlış mı yazdım acabaBenim için de öyleydi. Şimdi emziği asla almıyor ben yeni emziğiyim
Biz 2,5 mli çay kaşığıyla ölçtük evde. 2 çay kaşığına denk geliyordu
Biz de eşimle hastayız çok geçmiş olsun. Kış çayı iç bol bol kullanabileceğin ilaçlar var aslında bana enfeksiyon hastalıkları yazmıştı domuz gribi olmuştuk bir buçuk ay kadar önce berbattıKızlar herkese selam biz nerden bulaştığını anlamadığım bi şekilde kızımla nezle olduk. Doktoruna götürdük serum fizyolojikle burun temizliği ve burnuna hava olarak tut dedi. Bi de burun spreyi verdi. Bende de burun akıntısı ve hapşırık var hap içemiyorum malum. Biçok şey denedim ama etki etmedi var mı tavsiyeniz
İnşallah çıkmaz kuzum bizim de öyleydi 4. Ay aşıları ateş yapıyor cidden. Calpolu kaç cc verdin? Biz doktora ateşi düşmüyor dediğimizde 5 cc vermeniz gerekiyor 2 çay kaşığı demişti. Kızlar da söylemiş kilonun yarısı falan diye ben de ilk öyle verdim daha sonra yuttugundan emin olarak tam doz 5 verdik ve öyle düştüGece boyu ateş 38.5 tan aşağı düşmedi. 4 saatte bir calpol verdim ama hiç düşürmedi. Çıtçıtlı badiyle tuttum sık sık odayı havalandirdim ortam isisini düşürdüm sabah 7 gibi düştü. O ara bir saat uyudum şimdi iyi çok şükür çıkmaz inşallah tekrar