- 25 Şubat 2023
- 300
- 501
- 37
2.5 ml verdim. Teşekkür ederim aklımda olsun tekrar aynı şeyi yaşarsak öyle yaparım. Ateş 37.8 oldu bir saat önce yine 2.5 ml verdim bu sefer düştü çok şükürNasıl oldu canım? Ben 4 saatte bir vermiştim zaten bizim ateşimiz 37.5 u geçmişti süreçte 38.5 falandı
Ben de öyle demek istemiştim canım yanlış mı yazdım acaba
Biz de eşimle hastayız çok geçmiş olsun. Kış çayı iç bol bol kullanabileceğin ilaçlar var aslında bana enfeksiyon hastalıkları yazmıştı domuz gribi olmuştuk bir buçuk ay kadar önce berbattı
İnşallah çıkmaz kuzum bizim de öyleydi 4. Ay aşıları ateş yapıyor cidden. Calpolu kaç cc verdin? Biz doktora ateşi düşmüyor dediğimizde 5 cc vermeniz gerekiyor 2 çay kaşığı demişti. Kızlar da söylemiş kilonun yarısı falan diye ben de ilk öyle verdim daha sonra yuttugundan emin olarak tam doz 5 verdik ve öyle düştü
Çok geçmiş olsunUzun zamandır girmiyordum kızlar bizde biraz güncellemeler var
Ecoşu dün doktoruna götürdük ve artık destekli oturabileceğini en az 2 kere 15 dk gibi deneyebileceğimizi söyledi. Tadıma başlıyoruz bugün. Günde 2 kere tadım yapacak. Rota 2 aşısı var. Eşimle soğuk algınlığına yakalanmışız sürüntü testi bile verdim bir şeyler çıkmadı şükür. Doktorumuz Eceyi de kontrol etti hastalık belirtisi olmadığı için aşıyı bugün hemen yaptırın dedi. Bence kesin Ece'ye de bulaştı ama kuluçka süresinde olabilir
Böyleli işte sizde ne var ne yok?
Biz ferrum başladıkKızlar bizim doktor demir için bestiron damla önerdi kullanan var mı
İyi çok şükür canım bugün daha iyiNasıl oldu canım? Ben 4 saatte bir vermiştim zaten bizim ateşimiz 37.5 u geçmişti süreçte 38.5 falandı
Ben de öyle demek istemiştim canım yanlış mı yazdım acaba
Biz de eşimle hastayız çok geçmiş olsun. Kış çayı iç bol bol kullanabileceğin ilaçlar var aslında bana enfeksiyon hastalıkları yazmıştı domuz gribi olmuştuk bir buçuk ay kadar önce berbattı
İnşallah çıkmaz kuzum bizim de öyleydi 4. Ay aşıları ateş yapıyor cidden. Calpolu kaç cc verdin? Biz doktora ateşi düşmüyor dediğimizde 5 cc vermeniz gerekiyor 2 çay kaşığı demişti. Kızlar da söylemiş kilonun yarısı falan diye ben de ilk öyle verdim daha sonra yuttugundan emin olarak tam doz 5 verdik ve öyle düştü
Demirin aç karna verilmesi gerektiğini okudum instada, ben hep mamanın içine kilosu kadar damla katıp veriyordum. Ocean kullanıyorum bu arada, siz nasıl veriyorsunuz kızlar?Bizim doktorumuz ezbere demir başlamayı doğru bulmadığını 6.ayda kan testinden sonra ihtiyacı varsa başlayacağını söyledi kuzum ama genelde ocean verdiler sanki grupta
Ben antilop aldım, trendyoldan içine uyumlu pofuduk bir minder ve ayak desteği de aldım güzel oldu. Şimdi değil ama 5. Ayda oturturum bence sert değil kesinliklemerhaba kızlar, ara ara takip edebiliyorum konuşuldu mu bilmiyorum ama mama sandalyesi alan ya da önerisi olan var mı? ikea antilop öneriliyor hafifliği sebebiyle ancak blw denemek istiyorum 5-6 aylık bebek için çok sert olmaz mı diye emin olamıyorum. sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben ocean alayım dedim ama kg a göre mi Ferrum o nasıl veriliyor.. biz 4.ayda doktora götürmedik asm de demir ilacını özel alicam diyince bilgi vermedi, baya kalabalikti soramadim.. Demir ilacı gündüz mü akşam mı kaç damla verilecek canım?Biz ferrum başladık
Ocean i bana anlatır mısın canım nasıl veriliyor? Takipteyim bende almadım yarın alıp başlayacağımDemirin aç karna verilmesi gerektiğini okudum instada, ben hep mamanın içine kilosu kadar damla katıp veriyordum. Ocean kullanıyorum bu arada, siz nasıl veriyorsunuz kızlar?
Ben antilop aldım, trendyoldan içine uyumlu pofuduk bir minder ve ayak desteği de aldım güzel oldu. Şimdi değil ama 5. Ayda oturturum bence sert değil kesinlikle
Ben ocean kullanıyorum 4-6 ay arası 0,5 ml 6-12 arası 1 ml olarak yazdı doktorumuzOcean i bana anlatır mısın canım nasıl veriliyor? Takipteyim bende almadım yarın alıp başlayacağım
Demir aç karna verilir ve üzerine hemen beslenilmez. İki beslenme arası en uygunu o yüzden.Demirin aç karna verilmesi gerektiğini okudum instada, ben hep mamanın içine kilosu kadar damla katıp veriyordum. Ocean kullanıyorum bu arada, siz nasıl veriyorsunuz kızlar?
Ben antilop aldım, trendyoldan içine uyumlu pofuduk bir minder ve ayak desteği de aldım güzel oldu. Şimdi değil ama 5. Ayda oturturum bence sert değil kesinlikle
Aç tok fark eder mi? Anne sütü yada mama ile mi karıştırıp veriliyor peki?Ben ocean kullanıyorum 4-6 ay arası 0,5 ml 6-12 arası 1 ml olarak yazdı doktorumuz
Biz bes aylık kontrole gıtmedık ay sonu rota menenjıt var oturtuyoruz tadımlara başladık dönüyoruz bol bol çığlık atıyoruzUzun zamandır girmiyordum kızlar bizde biraz güncellemeler var
Ecoşu dün doktoruna götürdük ve artık destekli oturabileceğini en az 2 kere 15 dk gibi deneyebileceğimizi söyledi. Tadıma başlıyoruz bugün. Günde 2 kere tadım yapacak. Rota 2 aşısı var. Eşimle soğuk algınlığına yakalanmışız sürüntü testi bile verdim bir şeyler çıkmadı şükür. Doktorumuz Eceyi de kontrol etti hastalık belirtisi olmadığı için aşıyı bugün hemen yaptırın dedi. Bence kesin Ece'ye de bulaştı ama kuluçka süresinde olabilir
Biz bes aylık kontrole gıtmedık ay sonu rota menenjıt var oturtuyoruz tadımlara başladık dönüyoruz bol bol çığlık atıyoruzUzun zamandır girmiyordum kızlar bizde biraz güncellemeler var
Evet kilosu kadar damla veriyorum. Gündüz veriyorum mamadan sonra en az bir saat geçmesini bekliyorum ama sık sık emdiği için onu ayarlayamiyorum. Damladan sonra çok ağlar mizmizlanirsa emziriyorumBen ocean alayım dedim ama kg a göre mi Ferrum o nasıl veriliyor.. biz 4.ayda doktora götürmedik asm de demir ilacını özel alicam diyince bilgi vermedi, baya kalabalikti soramadim.. Demir ilacı gündüz mü akşam mı kaç damla verilecek canım?
Aç olması gerekiyor canım ben sabah emziriyorum tahmini 1 saat sonra demiri veriyorum, direk damlalıkla ağzına akıtıyorumAç tok fark eder mi? Anne sütü yada mama ile mi karıştırıp veriliyor peki?
Çok teşekkür ederimAç olması gerekiyor canım ben sabah emziriyorum tahmini 1 saat sonra demiri veriyorum, direk damlalıkla ağzına akıtıyorum
Bize doktoru temiz içerikli diye lipozone yazdı ama kaç eczane gezdik bulamadık piyasada yokmuş gelmesi 10-15 gün sürer dediler kidsfere başlattı tadı sanki muzlu gibi kızım sevdi şuanlık bi sıkıntı yokBen ocean alayım dedim ama kg a göre mi Ferrum o nasıl veriliyor.. biz 4.ayda doktora götürmedik asm de demir ilacını özel alicam diyince bilgi vermedi, baya kalabalikti soramadim.. Demir ilacı gündüz mü akşam mı kaç damla verilecek canım?
Ocean neden istemedi ki acaba çoğunluk onu kullanıyor..Bize doktoru temiz içerikli diye lipozone yazdı ama kaç eczane gezdik bulamadık piyasada yokmuş gelmesi 10-15 gün sürer dediler kidsfere başlattı tadı sanki muzlu gibi kızım sevdi şuanlık bi sıkıntı yok
Biz de ferrum başladık içim rahatladı yorumunu görünce. Arkadaşım ocean kullanıyordu şuan 8 aylık Dr teni çok beyaz bir kan tahlili yapalım demiş referans aralığı 40-60 olması gerekirken 10 çıkmış. Gerçi o mama verip hemen öncesinde ya da sonrasında vermiş o da etkilemiş olabilirKızlar bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum kan.ilaclariyla ilgili...oğlumda temiz içerik olsun diye bikac farklı demir ilacı kullandım 9 ay da kan tahlilinde kani düşüktü 1 yaşına kadar takip ettik ama yükselmedi hatta alerji için gittiğimiz bi doktor hematoloji ye gidin bu kadar ilaca rağmen neden yükselmiyor deyip bizi korkuttu...sonra cocuk doktoru kullandigini ilaç ise yaramamıştır dedi ve Ferrum verdi ondan sonra toparladı değerleri...yani malesef temiz içerik diye alıyoruz ama her ilaç depoları güzel doldurmuyor
Hepsinin içeriğindeki demir de aynı değil diye biliyorum o yüzden hepsi kiloya bir damla değil. Bir tablo görmüştüm ama kaybettim şimdi doktora sormakta fayda var.Kızlar bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum kan.ilaclariyla ilgili...oğlumda temiz içerik olsun diye bikac farklı demir ilacı kullandım 9 ay da kan tahlilinde kani düşüktü 1 yaşına kadar takip ettik ama yükselmedi hatta alerji için gittiğimiz bi doktor hematoloji ye gidin bu kadar ilaca rağmen neden yükselmiyor deyip bizi korkuttu...sonra cocuk doktoru kullandigini ilaç ise yaramamıştır dedi ve Ferrum verdi ondan sonra toparladı değerleri...yani malesef temiz içerik diye alıyoruz ama her ilaç depoları güzel doldurmuyor