2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Su sira mi basladi. Dis falan olabilir belki.
Bu aralar hep sulu
Canım su gibi değil kakamız, çok sulu değil ama hiç bir zamanda susuz olmadı kakası. Sonuçta hep sıvı besleniyorlar ya normaldir ya 🤷🏼‍♀️
Bizim baya sıvı ya anlayabilmek adına ek gıdayı beklicem bende kendi kakası mı bu kadar sıvı diye😂

Kızlar herkese selam biz nerden bulaştığını anlamadığım bi şekilde kızımla nezle olduk. Doktoruna götürdük serum fizyolojikle burun temizliği ve burnuna hava olarak tut dedi. Bi de burun spreyi verdi. Bende de burun akıntısı ve hapşırık var hap içemiyorum malum. Biçok şey denedim ama etki etmedi var mı tavsiyeniz😣

Kızlar herkese selam biz nerden bulaştığını anlamadığım bi şekilde kızımla nezle olduk. Doktoruna götürdük serum fizyolojikle burun temizliği ve burnuna hava olarak tut dedi. Bi de burun spreyi verdi. Bende de burun akıntısı ve hapşırık var hap içemiyorum malum. Biçok şey denedim ama etki etmedi var mı tavsiyeniz😣
Geçmiş olsun canım, iki hafta önce bizde sizin gibiydik, hep burnunu yıkadım o şekilde attı. Hala ara ara tıkanıyor ama artık normal.. bende ilaç içmedim sadece zencefilli ıhlamur içtim iyi geldi, c vitamini için de kivi tükettim.. birde mutlaka çorba.. 1 haftada geçiyor anca topladım.

Geçmiş olsun ben de aynıyım. Ihlamur portakal suyu falan içiyorum kızıma geçmez inşallah bugün gözü akmaya başladı ama aşının etkisi olabilir mi bilemedim. Hafif tıkanıklık oluyor.Gün içinde burnunu temizliyorum açık tutmaya çalışıyorum

Biz de aşı olduk bugün. Ateş 37.5 oldu sürekli mızmız. Siringayla 2.5 ml calpol verdim emerken uyudu ama sık sık sıçrıyor Alyada.
Geçmiş olsun canım.. 😔😔 inşallah tekrarlamaz ateş. Üzerini incelttin değil mi?
Baya ağladı Ada aşı zamanı korkudan oluyor sanırım bu irkilmeler😢

Geçmiş olsun canım.. 😔😔 inşallah tekrarlamaz ateş. Üzerini incelttin değil mi?
Baya ağladı Ada aşı zamanı korkudan oluyor sanırım bu irkilmeler😢
Teşekkür ederim sizede. Evet üstünü incelttim az önce ölçtüm 37.8 olmuş 🙁çok huzursuz önceki asilarda hiç böyle olmamıştı

Ateş 38 oldu ılık duş yaptırdım. Dusla ilgili birşey demedi hemşire ben de sormayı unuttum 🤦 Google banyo yaptırılır diyor ona güvenerek yaptık bir şey olmaz inşallah

Youplus erıyen tablet kullanıyorum bırde doktoruna sorarsan eğer nurofen güvenli diye biliyorum geçmiş olsun kuzum

Youplus erıyen tablet kullanıyorum bırde doktoruna sorarsan eğer nurofen güvenli diye biliyorum geçmiş olsun kuzum
1 tane ilaç içsem geçicek yav o kadar çaresizim☹️ eczacı tanıdık var içme nurofen bol c vitamini ve su iç zorda kalırsan parol iç dedi. Rabbime dua ediyorum iyileşeyim diye zira paroldan daha etkili🤣

Geçmiş olsun ben de aynıyım. Ihlamur portakal suyu falan içiyorum kızıma geçmez inşallah bugün gözü akmaya başladı ama aşının etkisi olabilir mi bilemedim. Hafif tıkanıklık oluyor.Gün içinde burnunu temizliyorum açık tutmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim ben de bunları yapıyorum ekstra limon bal sıcak su içiyorum. valla bişeyimiz yokken sabah bi kalktım çoxuğun gözler kırmızı burun dolu nefes alamıyo öksürük hapşırık karışık gidiyo rsv mi diye aklım çıktı da yine buna şükür🤲🏻 4-5 kere temizledim dün burnunu ilki resmen yeşilimsi sarı sümüktü iyice korktum ama sonradan toparladı inşallah hemen atlatırız🤲🏻

Geçmiş olsun canım, iki hafta önce bizde sizin gibiydik, hep burnunu yıkadım o şekilde attı. Hala ara ara tıkanıyor ama artık normal.. bende ilaç içmedim sadece zencefilli ıhlamur içtim iyi geldi, c vitamini için de kivi tükettim.. birde mutlaka çorba.. 1 haftada geçiyor anca topladım.
Teşekkür ederim dediklerini yapıyorum bebişler hasta olmasın🤲🏻😓

1 tane ilaç içsem geçicek yav o kadar çaresizim☹️ eczacı tanıdık var içme nurofen bol c vitamini ve su iç zorda kalırsan parol iç dedi. Rabbime dua ediyorum iyileşeyim diye zira paroldan daha etkili🤣
Canım ben bi tarif görmüştüm instagramda sonra kaybettim kendimce yapıyorum bence etkisi var. 1portakalı sıkıyorum. İçine 1 diş sarımsak ince ince doğruyorum. Bi parça taze zencefil doğruyorum. Bir kaşık da bal. Bunu bi 15-20 dk ağzı kapalı bekletip suyu içiyorum. İnternette gördüğüm tarif portakalın içinde yapılan bişeydi de aynı hesap dedim. Dene istersen. Geçmiş olsun

X