Donmuş anne sütüne cesaret edemedim hasta olursa diye. Armut koydumYaaa çok tatline koydun içine dondurulmuş anne sütü mu?
Ya ne güzel tutmuş maşallahKızlaaar
Yok kuşum armut koydum vallaYa ne güzel tutmuş maşallahsütünü mü dondurdun
Ooo yarasın sevmiş bence kızçeKızlaaar
SevdiOoo yarasın sevmiş bence kızçe
Çok güzel olmuşDonmuş anne sütüne cesaret edemedim hasta olursa diye. Armut koydum
Tadını alabildi mi bilmiyorum çünkü damağı ile iyice ezmesi gerek suyunun gelmesi için ama elinden alınca ağladı
Yok başlamadım. Sadece merakımdan verdim bir kaç dakikalıkÇok güzel olmuşsen ek gıdaya başlamış miydin?
Ben acayip rutin insanıydım senelerce cilt bakımımı sabah akşam tek bir gün sektirmemişimdir ama anne olduktan sonra dişimi fırçalayamadığım günlerim oldu oluyorYaa ne güzel çok sevindim senin için kuzumben de bir bakayım ama çok rutin insanı değilim muhtemelen birkaç gün yapar sonra unuturum jdşdld
Yalnız Zeynep hanımın maşallah cildi ne güzel. Çok sıkı ve sağlıklı görünüyor..
Sen hangi videoyu yapıyorsun?
Ayyyy tüh yaaa. Bu konuda çok bilgisiz hekim var. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsınız. Son durum nasıl canım1HANIM ve diğer süt alerjisi olan bebiş anneleri.
Oğluşumun tam kusması azaldı diyet yoluna girdi derken sağolsun asm doktorumun verdiği bir kalsiyumlu kusma işi başa döndü. İçinde laktoz varmış. Oysaki demiştim süt alerjisi var.
Kendimde hep okurdum alerjisinden dolayı içindekiler kısmını ama hiç düşünemedim kalsiyumu. Ben normalde suda eriyenlerden kullanıyordum. Bana çiğneme tableti yazmıştı sağolsun başa sardık. Yarın aşısıda var hiç iyi olmadı ama ne yapalım
Bişey olmazzzzzz iyi yapmışsınYok başlamadım. Sadece merakımdan verdim bir kaç dakikalık
Yani yanlış mı bilmiyorum aslında ama çok tadımlık bir şey yoktu sadece yalayabiliyor çünkü
Ara ara kusuyor valla kuzum kalsiyumdan sonra tsm toparlayamadı ama idare ediyorAyyyy tüh yaaa. Bu konuda çok bilgisiz hekim var. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsınız. Son durum nasıl canım
Cok giremiyorum ya. Ama iyiyiz cok sukurDevakus nerelerdesin yahu
Suyunu maksimum çekmiştir belki bir iki damlaYok başlamadım. Sadece merakımdan verdim bir kaç dakikalık
Yani yanlış mı bilmiyorum aslında ama çok tadımlık bir şey yoktu sadece yalayabiliyor çünkü
Kusma bizimde hala devam ediyorAra ara kusuyor valla kuzum kalsiyumdan sonra tsm toparlayamadı ama idare ediyor
Vayyy benimki cok mazıye gidiyor 2015Bugün sitede birinci yılımı doldurmuşumHamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kaydolmuşum sanırım
Sen müdavimlerdensin canım, ben eskiden bir şey araştırırken falan girer bakardım o kadarVayyy benimki cok mazıye gidiyor 2015
Yaa zaman ne hızlı dimiBugün sitede birinci yılımı doldurmuşumHamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kaydolmuşum sanırım
Sorma ya eski mesajlara baktım biraz duygular şelaleYaa zaman ne hızlı dimi