2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben acayip rutin insanıydım senelerce cilt bakımımı sabah akşam tek bir gün sektirmemişimdir ama anne olduktan sonra dişimi fırçalayamadığım günlerim oldu oluyor
Rutin olarak ben de yapamam belki ama fırsat buldukça yapsam kardır diye düşündüm kuzum
Uykusuzluktan yorgunluktan cildim çok kötü etkilendi çünkü resmen yaşlandım birden gibi geliyor eyeliner çektim geçen hamilelikten sonra ilk defa ve tuhaf durdu Allah Allah ben mi beceremedim unuttum mu niye böyle oldu derken bir baktım göz kapaklarım hafifçe düşmüş aşağıya
Neden oldu nasıl oldu bilmiyorum hamileyken en son yerindeydi uykusuzluk ve yorgunluktan göz kapağı düşer mi bilmiyorum ama düşmüş eyeliner hiç güzel durmuyor artık botoks falan işlerine girmeden toparlarım inşallah valla moralim bozuldu

Ben bunu yapıyorum. İki ay bunu yapacağım sonra orta seviyeye geçeceğim canım

Ayyyy tüh yaaa. Bu konuda çok bilgisiz hekim var. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsınız. Son durum nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…