2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaa ne güzel çok sevindim senin için kuzum 😍 ben de bir bakayım ama çok rutin insanı değilim muhtemelen birkaç gün yapar sonra unuturum jdşdld

Yalnız Zeynep hanımın maşallah cildi ne güzel. Çok sıkı ve sağlıklı görünüyor..
Sen hangi videoyu yapıyorsun?
Ben acayip rutin insanıydım senelerce cilt bakımımı sabah akşam tek bir gün sektirmemişimdir ama anne olduktan sonra dişimi fırçalayamadığım günlerim oldu oluyor 🤣
Rutin olarak ben de yapamam belki ama fırsat buldukça yapsam kardır diye düşündüm kuzum 🥲
Uykusuzluktan yorgunluktan cildim çok kötü etkilendi çünkü resmen yaşlandım birden gibi geliyor 🤣 eyeliner çektim geçen hamilelikten sonra ilk defa ve tuhaf durdu Allah Allah ben mi beceremedim unuttum mu niye böyle oldu derken bir baktım göz kapaklarım hafifçe düşmüş aşağıya
Neden oldu nasıl oldu bilmiyorum hamileyken en son yerindeydi 🤣 uykusuzluk ve yorgunluktan göz kapağı düşer mi bilmiyorum ama düşmüş eyeliner hiç güzel durmuyor artık botoks falan işlerine girmeden toparlarım inşallah valla moralim bozuldu 😂

Ben bunu yapıyorum. İki ay bunu yapacağım sonra orta seviyeye geçeceğim canım

1HANIM 1HANIM ve diğer süt alerjisi olan bebiş anneleri.
Oğluşumun tam kusması azaldı diyet yoluna girdi derken sağolsun asm doktorumun verdiği bir kalsiyumlu kusma işi başa döndü. İçinde laktoz varmış. Oysaki demiştim süt alerjisi var.
Kendimde hep okurdum alerjisinden dolayı içindekiler kısmını ama hiç düşünemedim kalsiyumu. Ben normalde suda eriyenlerden kullanıyordum. Bana çiğneme tableti yazmıştı sağolsun başa sardık. Yarın aşısıda var hiç iyi olmadı ama ne yapalım🤷🏻‍♀️
Ayyyy tüh yaaa. Bu konuda çok bilgisiz hekim var. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsınız. Son durum nasıl canım

X