- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
6+5 te 0.84 cm cıktışükürler olsun kalp sesini duydum kızlarçok bulantım var prilam çok kesmedi bulantıyı. dr devam et dedi.kan testi istedi guatr falan bakçam dedi 4 te sonuçlar çıkçak.
7 haftalık şimdi .kaç mm sizin bebişler??
Benimde doktorum o tarihlerde bekliyor ama idrar sıkışık falan dememişti en son kontroldeKIZLAR DEVLETTE 10 MARTA KALP ATIŞINA RANDEVU ALDIM. İDRARA SIKIŞIKMI OLMAK GEREKİYOR ?
BİRDE KAN İSTERMİ SİTERSE AÇMI OLMAK LAZIM ?
Ac olman gereklı , sıkısıgı tercıh ediyorlar kucuk haftalardaKIZLAR DEVLETTE 10 MARTA KALP ATIŞINA RANDEVU ALDIM. İDRARA SIKIŞIKMI OLMAK GEREKİYOR ?
BİRDE KAN İSTERMİ SİTERSE AÇMI OLMAK LAZIM ?
Başın sağolsun. Benimkide gidicek bizde yakın oturmuyoruz o bursada ben tekirdağda yarın yemeklere kaldığım yerden devamŞanslısın kuzum benim annem ne yazıkki hayatta değil kayınvalidem var oda yaşlı ama yapar yani sadece çok uzaktayız
teşekkür ederim canım,sağlıkla alalım inşallah kucağımıza6+5 te 0.84 cm cıktıTebrıkler kuzum
7+3 OLUCAM O ZAMAN UYGUNDUR DİMİ CANIMAc olman gereklı , sıkısıgı tercıh ediyorlar kucuk haftalarda
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BU ARADA BENİMDE ANNEM HAYATTA DEĞİL. İNSANIN ÖYLE İHTİYACI OLUYORKİ BU ZAMANLARDA AMA DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. KEŞKE OLSAYDI HERŞEY ÇOK FARKLI OLURDU. KAYINVALİDEDE OLSA BİR KERE GELİR. AMA ANNE OLSA HEP YANINDA OLUR İNSANIN. BU HAYYAT AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLARI TAM ANLAMIYLA HİSSETTİM. İNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA ONLARIN SEVGİSİ BİZE İYİ GELECEK.Benimde doktorum o tarihlerde bekliyor ama idrar sıkışık falan dememişti en son kontrolde
o tarıhte sıkısık olmasan bıle olur canım7+3 OLUCAM O ZAMAN UYGUNDUR DİMİ CANIM
Sanırım bu endişeler hiç bitmeyecek o yüzden kendimizi rahat bırakmamız lazımSeni anlıyorum bol bol oku ben de sen gibiydim ama bu korkular hiç geçmiyor sesini duydum şimdi 20 gün sonra ne diyecek derdindeyim
Nasıl geçti bitti mi randevu ? Ben duydum çok şükür6+5 im 13 15 de randevum inşallah duyarızz
SAĞOL CANIMo tarıhte sıkısık olmasan bıle olur canım
DARISI BAŞIMIZA :)Kızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladıbenim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre
Haydi gözünüz aydınKızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladıbenim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre
İnşallah duyacaksınızHaydi gözünüz aydınbenimde yarın 2.30 da randevum var ama tam 6 haftalik olacak inşallah bende duyabilirim
Çok şükür canım.maşallah kuzuma.sağ taraftamı sol taraftamı canım keseKızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladıbenim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre
Ay hadi inşallah.. bende o zaman adımı listeye yazdiracagimİnşallah duyacaksınız
Benim de aynı sizin gibi 7 haftalık olmalıydı 6+1 miş doğurmamız da 22 Ekim olmuşKızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladıbenim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre
BENİM SOLDA CİNSİYETMİ FARKEDİYOR CANIM :)Çok şükür canım.maşallah kuzuma.sağ taraftamı sol taraftamı canım kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?