2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhabalar hamişler benim 2 gündür göbeğim çıktı. Bebekten olmadığı kesin gazdan şişkinliğim. Sizde de var mı şişkinlik ?
Offf hem de nasıl, bayaa 4-5 aylık gibi top gibi karnım. Yalnız değilsin
Göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı bende yeni Bi soru ekliyim?
Çekiliyormuş gibi bir sancı oluyor bende gaz sancısı olduğunu düşünmüştüm

Yaa gerçekten mi hep en başta sağlıklı olsun diyoruz ama ben eşim ailem herkes kız istiyor resmen inşallah hayırlısı ile önce sağlıklı olsun da kız olmasını çok isterim
Bizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler

Kizlar gunaydinn hala uyuklamalariniz devam ediyor mu ben gozlerimi tutamiyorum resmen ya uykum geliyor cok

Benim de göbeğim şişti ve aniden 3 kilo aldım. Normalde zayıf ve düz bir göbeğe sahip biriyimdir ama şimdi basen ve alt karın sinirimi bozuyor
Offf hem de nasıl, bayaa 4-5 aylık gibi top gibi karnım. Yalnız değilsin

Çekiliyormuş gibi bir sancı oluyor bende gaz sancısı olduğunu düşünmüştüm
Bizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler
Demek ki normal yaaaaaa İyi o zaman sevindim kızlar bi an dedim ben acaba fazla mı yiyorum kilo almaya mı başladım acaba. Çok fazla kilo almadan hamilelik sürecini atlatmak istiyorum sanırım strese girmeye başladım

Benim suan karnim.gurul gurul ama bir yandan da bulantim.var

Kizlar gunaydinn hala uyuklamalariniz devam ediyor mu ben gozlerimi tutamiyorum resmen ya uykum geliyor cok
Normal de uykuya düşkün değilimdir. Hatta zor uyurum az uyurum. Ama bu ara hunharca uyuyorum. Gün içinde Ya midem bulanıyor yada uyuyorum Başka yaptığım birşey yok

Bizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zaten ondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var
Ayyy benim tarafta 4 erkek torun var. Eşimin tarafta henüz yok ilk bizimki olacak. Bende kız istiyorum yaaaaaaa. Ama bu gece rüyamda dr kontrolde erkek olduğunu söyledi eşimle şok geçirdik aaa erkek iş nasıl erkek olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…