Offf hem de nasıl, bayaa 4-5 aylık gibi top gibi karnım. Yalnız değilsinMerhabalar hamişlerbenim 2 gündür göbeğim çıktı. Bebekten olmadığı kesin gazdan şişkinliğim. Sizde de var mı şişkinlik ?
Çekiliyormuş gibi bir sancı oluyor bende gaz sancısı olduğunu düşünmüştümGöbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı bende yeni Bi soru ekliyim?
Hayır o da vajinal 6 hafta 2 günmüşKese vajinal ama sanırım kalem atışı göbekten
Ekim ayinda anne olucak listesine beni de ekler msnz Rica etsemHoş buldum canım benim kimler olduğunu bilmiyorum burada ikinizi gördüm sadece
Bizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretlerYaa gerçekten mi hep en başta sağlıklı olsun diyoruz ama ben eşim ailem herkes kız istiyor resmen inşallah hayırlısı ile önce sağlıklı olsun da kız olmasını çok isterim
Benim de göbeğim şişti ve aniden 3 kilo aldım. Normalde zayıf ve düz bir göbeğe sahip biriyimdir ama şimdi basen ve alt karın sinirimi bozuyor
Offf hem de nasıl, bayaa 4-5 aylık gibi top gibi karnım. Yalnız değilsin
Çekiliyormuş gibi bir sancı oluyor bende gaz sancısı olduğunu düşünmüştüm
Demek ki normal yaaaaaaBizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler
Benim suan karnim.gurul gurul ama bir yandan da bulantim.varDemek ki normal yaaaaaaİyi o zaman sevindim kızlar bi an dedim ben acaba fazla mı yiyorum kilo almaya mı başladım acaba. Çok fazla kilo almadan hamilelik sürecini atlatmak istiyorum sanırım strese girmeye başladım
Normal de uykuya düşkün değilimdir. Hatta zor uyurum az uyurum. Ama bu ara hunharca uyuyorum. Gün içinde Ya midem bulanıyor yada uyuyorumKizlar gunaydinn hala uyuklamalariniz devam ediyor mu ben gozlerimi tutamiyorum resmen ya uykum geliyor cok
Bulantı uyandırdı beni deBenim suan karnim.gurul gurul ama bir yandan da bulantim.var
Bizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zatenBizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler
Ben kusmadim hic ama.midem dun aksamdan beri asiri bulaniyorBulantı uyandırdı beni dehemen tiroid ilacımı içtim kıpırdamadan bekliyorum. Bi 10 dk sonra yattığım yerden kraker ekmek falan yiyeceğim kalkarsam kusarım gibi
Günaydın bende uyku hali pek olmuyor ama karnım hep aç sanki az yemeye çalışıyorum ama dayanamıyorumKizlar gunaydinn hala uyuklamalariniz devam ediyor mu ben gozlerimi tutamiyorum resmen ya uykum geliyor cok
Bende bu gidisle cok kilo alirim gibi duruyor bu da beni asiri korkutuyoGünaydın bende uyku hali pek olmuyor ama karnım hep aç sanki az yemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum
Ben de 3 kez kustumBen kusmadim hic ama.midem dun aksamdan beri asiri bulaniyor
Ayyy benim tarafta 4 erkek torun var. Eşimin tarafta henüz yok ilk bizimki olacak. Bende kız istiyorum yaaaaaaa. Ama bu gece rüyamda dr kontrolde erkek olduğunu söylediBizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zatenondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var
Ben de ha bire bişeyler yiyorum. Yuvarlanarak gireceğiz en son hastaneyeGünaydın bende uyku hali pek olmuyor ama karnım hep aç sanki az yemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum
Beni de ya çok kilo almak istemiyorum belki diyetisyenle devam ederim bu gidişle öyle düşüncem varBende bu gidisle cok kilo alirim gibi duruyor bu da beni asiri korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?