2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Etkileyebilir valla kuzum stresın herturlu su etkılıyor ıyı olmus senın ıcın

Önce sağlıklı olsun da ama kızım olsun çok istiyorum ne yalan söyleyim

Ay hadı bakalım kuzum merakla beklıyoruz artık sağlıkla inşallah amın
Canım benimkini de bir yorumla grubun usg anası gibi olmuşsun resmen Benim görüntüler sizinkiler kadar net değip hem bebişim küçük hem de karından baktığı içim sanırım

Eklentiler

• 20230222_175039.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 20230222_175000.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20230222_175014.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 62
Canım gayet normal birden ilerleyen zamanlarda önere geçebilir,sen beslenmene dikkat et bebiş güzel büyüsün:)

Canım benimkini de bir yorumla grubun usg anası gibi olmuşsun resmen Benim görüntüler sizinkiler kadar net değip hem bebişim küçük hem de karından baktığı içim sanırım
canım bana kız gibi geldi yuvarlak olursa kese kız fasülye gibi olursa erkek biliyorum genelde de yorumladıklarım çıkıyor :)

canım bana kız gibi geldi yuvarlak olursa kese kız fasülye gibi olursa erkek biliyorum genelde de yorumladıklarım çıkıyor :)
Yaa gerçekten mi hep en başta sağlıklı olsun diyoruz ama ben eşim ailem herkes kız istiyor resmen inşallah hayırlısı ile önce sağlıklı olsun da kız olmasını çok isterim

Herkese merhaba, son adet tarihime görr 6 haftalık hamileyim, beta düzenli artıyor geçen 5 gun once kese goremedi doktorum biraz bekleyelim dedi fakat o arada hafif pembelik olunca igne ve progestan yazdi her ihtimale karsi 10 gun snra bakalim dendi. Bugun kanamam oldu cok degil silince geldi yani hemen gittik tabi sansima doktorumda ordaydi tekrar baktik kese gorundu fakat rahim icinde degil de hafif solunda kalmis iceriye dogruda buyuyebilir disariya dogruda dedi doktorum. Hic boyle bir durum yasayan var mi 8 haftaya kadar beklicez kalp atisi olmazsa bos gebelikte olabilir dediiler

Canım endişelenme böyle şeyler olabiliyor bir hafta 10 günde netleşir herşey sen stresten uzak tut kendini

Amin valla çok doğru. Ben ilk çocuğum için 2 yıl uğramıştım sonra dedim ki bi kereden bisey olmaz sonuçta ilki 2 yılda oldu. Ama pat diye gebelik testinde pozitif çıkınca ben şoookk

Kabızlık için kayısı ceviz ve zeytinyağını çekip macun kıvamına getirip tüketebilirsin canım hem doğal hem etkili

Merhabalar hamişler benim 2 gündür göbeğim çıktı. Bebekten olmadığı kesin gazdan şişkinliğim. Sizde de var mı şişkinlik ?
Benim de göbeğim şişti ve aniden 3 kilo aldım. Normalde zayıf ve düz bir göbeğe sahip biriyimdir ama şimdi basen ve alt karın sinirimi bozuyor

Sağlıkla ilerler inşallah canım. Lekelenmeden dolayı dinlenmeni öneririm. 8.hafta hatta devlette 9.haftaya kadar bekliyor ona göre karar veriyorlar acele etme herhangi bir karar vermekte. Umarım gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…