- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
kesınlıgı yok bebişim eglencesıne :)
Etkileyebilir valla kuzum stresın herturlu su etkılıyor ıyı olmus senın ıcınEvet kuzum ayrıldım ama ayrılmadan önce 3 sene evden home office çalıştım. Öncesinde yine aynı firmada normal ofise gidip gelmeli şekilde çalışıyordum. O zaman düzenim iyiydi mesai saatleri belliydi sonra firma taşındı uzakta kalanlar benim gibi eve geçti böylece hayatım da kaydınasılsa evde diye gece bile iş veriyorlardı 3 sene sonunda dayanamadım zaten bebek istiyorum olursa çıkacağım diye ayrıldım iki ay önce.
Belki de benim bebek iş stresi yüzünden olmuyordu işi bıraktım hamile kaldım haha
Ay bennGöbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı bende yeni Bi soru ekliyim?
Ben aldım kullanıyorum bakalımBana da onu önerdi bugün
Önce sağlıklı olsun da ama kızım olsun çok istiyorum ne yalan söyleyimBizim de öyle tek kazayla oldu geleceği varmış rabbim nasip etmiş diyorum.siz yine iyisiniz 6 yıl sonra olmuş daha bebeğim 15 aylık.sağlıcakla kardeşleriyle büyüsünler inşallah
Süpriz seven bebişiniz varmışzaten bu tahminler 7 haftaya kadar diye biliyorum sonradan hep değişiyormuş
Kız gibi geldi bana
Canım benimkini de bir yorumla grubun usg anası gibi olmuşsun resmenAy hadı bakalım kuzum merakla beklıyoruz artık sağlıkla inşallah amın
Hayırlı olsun inşallah kızlar sağlıkla doğsunlar miniklerÇok sevindim canım sağlıkla gelsin minikdarısı başıma bende yarın gidecem ilk kontrole bakalım neler diyecek doktor
Canım gayet normal birden ilerleyen zamanlarda önere geçebilir,sen beslenmene dikkat et bebiş güzel büyüsün:)Merhabalar sat 7 ocak sata göre 6+5 olmam lazımken dün kontrolde 6+1 çıktı. Kalp atışını duyduk 4mm civarında doktor şuanlık iyi dedi sonra gelişim geriliği var mı bakıcaz vs dedi beni de şüpheye düşürdü dünden beri içim içimi yiyor. Doktorum biraz her şeyi söyleyen en kötü ihtimalleri bile sıralayan biri o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi sıkıntı olmaz di miekim ayında bi kimyasal gebelik oldu ondan sonra kötü etkilendim
canım bana kız gibi geldi yuvarlak olursa kese kız fasülye gibi olursa erkek biliyorum genelde de yorumladıklarım çıkıyor :)Canım benimkini de bir yorumla grubun usg anası gibi olmuşsun resmenBenim görüntüler sizinkiler kadar net değip hem bebişim küçük hem de karından baktığı içim sanırım
Kız gibi geldi bana :)Burda burda
Yaa gerçekten mi hep en başta sağlıklı olsun diyoruz ama ben eşim ailem herkes kız istiyor resmen inşallah hayırlısı ile önce sağlıklı olsun da kız olmasını çok isterimcanım bana kız gibi geldi yuvarlak olursa kese kız fasülye gibi olursa erkek biliyorum genelde de yorumladıklarım çıkıyor :)
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin,ama insan meraklanmadan da edemiyor gerçekten:)))Yaa gerçekten mi hep en başta sağlıklı olsun diyoruz ama ben eşim ailem herkes kız istiyor resmen inşallah hayırlısı ile önce sağlıklı olsun da kız olmasını çok isterim
Canım endişelenme böyle şeyler olabiliyor bir hafta 10 günde netleşir herşey sen stresten uzak tut kendiniHerkese merhaba, son adet tarihime görr 6 haftalık hamileyim, beta düzenli artıyor geçen 5 gun once kese goremedi doktorum biraz bekleyelim dedi fakat o arada hafif pembelik olunca igne ve progestan yazdi her ihtimale karsi 10 gun snra bakalim dendi. Bugun kanamam oldu cok degil silince geldi yani hemen gittik tabi sansima doktorumda ordaydi tekrar baktik kese gorundu fakat rahim icinde degil de hafif solunda kalmis iceriye dogruda buyuyebilir disariya dogruda dedi doktorum. Hic boyle bir durum yasayan var mi8 haftaya kadar beklicez kalp atisi olmazsa bos gebelikte olabilir dediiler
Amin valla çok doğru. Ben ilk çocuğum için 2 yıl uğramıştım sonra dedim ki bi kereden bisey olmaz sonuçta ilki 2 yılda oldu. Ama pat diye gebelik testinde pozitif çıkınca ben şoookkHayırlı olsun
Arkadaşım doğum yaptıktan sonra doktoru çok uyarmış eğer çocuk istemiyorsanız çok çok dikkat edin en ufak birşeyden olabilir doğum sonrası çok çabuk hamile kalınır vücut yenilendiği için demiş hep diyordu oda.
Sağlıkla gelsinde ikiz gibi büyürler
Benim de devamlı degil ama ara ara oluyo canım.Göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı bende yeni Bi soru ekliyim?
Kabızlık için kayısı ceviz ve zeytinyağını çekip macun kıvamına getirip tüketebilirsin canım hem doğal hem etkiliCanım yukarlarda gördüm kabızlık yaşıyormuşsun bende aynı durumdayım benim doktorum duphalac diye bir şurup verdi. Makat kanamaaıda yaşadım bende onun içinde zeytinyağ sürdüm geceleri yatmadan önce
Benim de göbeğim şişti ve aniden 3 kilo aldım. Normalde zayıf ve düz bir göbeğe sahip biriyimdir ama şimdi basen ve alt karın sinirimi bozuyorMerhabalar hamişlerbenim 2 gündür göbeğim çıktı. Bebekten olmadığı kesin gazdan şişkinliğim. Sizde de var mı şişkinlik ?
Sağlıkla ilerler inşallah canım. Lekelenmeden dolayı dinlenmeni öneririm. 8.hafta hatta devlette 9.haftaya kadar bekliyor ona göre karar veriyorlar acele etme herhangi bir karar vermekte. Umarım gönlünce olurHerkese merhaba, son adet tarihime görr 6 haftalık hamileyim, beta düzenli artıyor geçen 5 gun once kese goremedi doktorum biraz bekleyelim dedi fakat o arada hafif pembelik olunca igne ve progestan yazdi her ihtimale karsi 10 gun snra bakalim dendi. Bugun kanamam oldu cok degil silince geldi yani hemen gittik tabi sansima doktorumda ordaydi tekrar baktik kese gorundu fakat rahim icinde degil de hafif solunda kalmis iceriye dogruda buyuyebilir disariya dogruda dedi doktorum. Hic boyle bir durum yasayan var mi8 haftaya kadar beklicez kalp atisi olmazsa bos gebelikte olabilir dediiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?