2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet haklısın canım. Her gebelik cok farklı. Rabbim güzel tecrübeler etmemizi nasip etsin.

Bu arada beslenme konusuna gelince doktorum öyle abarttı ki eşimde yanımdaydı canım bişey isteyecek olsa olmaz sağlıksız diyor asla ikna edemiyorum doktor beni yaktı

(Ben biraz sağlıksız beslenmeyi severim)

Doktorum özellikle hazır kahveler nescafe vs tarzı kahve tüketme haZır paketli hiç bir gıdayı yeme dedi. Özellikle yoğurt mayala ve her akşam muhakkak ye dedi. Sanırım anne sağlığı için bu birazda diş ve kemik sağlığı için. Böyle ben özellikle cevizi ekledim günlük rutinime

Kızlar işyerine hamile olduğumla ilgili gebelik raporunu kaçıncı hafta vermem gerekiyor 5+0 bugün pazartesi günü doktor kontrolüm var bilginiz var mı

Suyum gelmis saat 7bucukda ben habire temizlik yapiyorum taa 13e kadar haril haril calistim evde
Hastaneye geldim 14de, 3 saat sonra bebegimi kucagima almistim

Kızlar işyerine hamile olduğumla ilgili gebelik raporunu kaçıncı hafta vermem gerekiyor 5+0 bugün pazartesi günü doktor kontrolüm var bilginiz var mı
Ben yarın alacağım verecegım canım kalp atısını duymayı bekledım haber vermek ıcın

Ay sizin doktor eşittir benim eşim şimdiden sakatat felan yedirmeye çalışıyor salatalara ıspanak felan koyuyor çok sıkıyor valla beni benden çok araştırıyor gebelik beslenmesi yapılması gerekenler felan Yoğurt sade çok sevmiyorum ben üstüne kuruyrmiş felan ekleyip yerim belki ama ceviz ve yoğurt hep diyorlar yemek lazım gerçekten

Bende doktora aynen böyle dedim hocam sadece yoğurt yiyemiyorum içine ceviz üzüm incir falsn koysam olur dimi dedim ozaman akşam yeme gündüz ye dedi ona bile müdahale geldi düşün

Ayyy benim eşimde öyle darlandım şimdiden

Ay yok canim ya okadarda yapmam ama yuruyerek giderim belki
800 metre hastaneye mesafe
Ayy inşallah o günleri de görürüz ya ilk gebelik benim daha tam annelik gebelik formatı gelmedi bana ama düşündükçe de çok heyecanlanıyorum

Sizin doktor baya detaycı demek valla benimki beslenme hakkında hiç bir şey söylemedi kendim araştırıp beslenirim diye mi düşündü acaba

Yoğurt kuruyemiş denmiş hep bende yavaştan yemeye başlayayım bari inşallah ilk trimesterdan 4-5 kilo almam

Sizin doktor baya detaycı demek valla benimki beslenme hakkında hiç bir şey söylemedi kendim araştırıp beslenirim diye mi düşündü acaba
Benim ki biraz detaycı sanırım. Önceki gebeliğim de asla böyle şeyler duymadım

İnş alışırız bu süreçte sağlıklı beslenmeye hayat boyu lazım

Ayy inşallah o günleri de görürüz ya ilk gebelik benim daha tam annelik gebelik formatı gelmedi bana ama düşündükçe de çok heyecanlanıyorum
Ilk gebelikde heycan cok oluyo
Endiselenme zamanla alisirsin
Sonra buralarda ne topikler acacaz
Bebegim emzik almiyo, acaba gazi varmi, dis cikardi vs vs
Ben bugun rdvudan ciktim bi sonraki rdvum 8hafta sonra esim diyo cok uzun degilmi normalde 4 haftada bi verilmiyomu diyo, ya yok nolacak amaan 8 hafta goz acip kapayincaya gecer 3. Ya doktor bana guvendi heralde diyorum
Nasil rahatsin ya diyo bana

Ay tam istediğim hayat tarzı glutensiz rafine şekersiz tam 2 yıl beslendim çok da güzel gidiyordum ama covid dönemi iş yoğunluğu temposu derken devam edemedim şimdi az tüketiyorum ama tamamen hayatımdan çıkaramadım bende avokado çok severim ama günde 1 avokado fazla kalorili değil mi çok yağlı günlük kalorinin 5te 1i felan olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…