2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla bende 3. Ay ve sonrasını bekliyorum eve bodoslama girişcem

Aşerdiğimi onu isteynce aklıma gelince tadı ağzıma geldi ağzım sulandı. Hele yerken daha fena oldu

Ne olur bu gece dualarınızda bana da yer verin.
Beneciğimin mucizemin kalp atılınınduyabileyim.
Bunarada kasıklarım arada bir sızlıyor doluluk var gibi hissediyorum bu neden olabilir ?
Hamile olduğundan hafif hafif kaşık ağrıları batmalar sızlamalar çok normal canım. Şiddetli dayanamayacağım bir ağrı değilse normal. Ama eğer çok şiddetli ise hemen acile koş. dualarım tüm hamişlere

Ay çok güldüm ya Allah da seni güldürsün canım
Düşünsene doğar doğmaz ya şimdi bırakın anne sütünü falan çay yok mu hacı çay? Çay verin bana diyormuş
Aynen memeyi itip bu ne lan adam gibi bi çay çorba bişey yok mu diyomuş çocuğum

Evet tamamen bırakıcam inşallah. Normalde bir tatlı kaşığıyla koyup sütsüz içiyordum şimdi çay kaşığının ucuyla atıp yarısını süt koyuyorum çok azalttım
Evde yaptigim pisirdigim kofteden bile korkar oldum ya pismediyse diye

Evde yaptigim pisirdigim kofteden bile korkar oldum ya pismediyse diye
Ya aslında normalde nasıl yiyip içmemiz gerekiyorsa şu anda da öyle yapmamız gerekiyor, normalde çok sağlıklı yaşamadığımız için şu an her şey gözümüzde büyüyor doktorum bana “hamilesin sen, hasta değilsin, normal hayatına devam edeceksin. Kötü alışkanlıklarını azaltıp iyi olanları çoğaltmaya çalışacaksın. En önemlisi kendini strese sokmaman” dedi. Haklı gibi

Strese sokmamakta cok zor ben calisiyorum tempom yogun kendimi gidecegim sabret diye telkin ediyorum surkli

Ben bygün makineye camasır attım ve safeve toz aldım oda sadece konsol masa şifonyer falan hemen kasıklarım ağrıdı çamaşır atarken eğilip kalktıgım için galiba uzandım şimdi
Bende de oluyor bu. Çok kısa mesafe yürüyorum. Biraz ayakta kalıyorum hemen bi ağrı hemen bi sancı. Vücut gerçekten dinlenmek istiyor bu süreçte.

Strese sokmamakta cok zor ben calisiyorum tempom yogun kendimi gidecegim sabret diye telkin ediyorum surkli
Ya evet strese girmemeliyim diye düşündüğümde daha çok strese giriyorum iş güç de var, salmak istemiyorum çok, bir kere yatmaya başlarsam 9 ay yatarım gibi geliyor. Normal bir insan gibi tamamlamak istiyorum süreci ama iki düşüğüm olduğu için sürekli aklım negatife kayıyor elimde değil

Adet olma günümde baya sancılıydı ama geçti şimdi ara ara sağa ya da sola bir şey girip çıkıyor gibi bakalım inş ben de yarın kalbini duydum diye yazarım

Biraz kıskançlık olur sevgi ikiye bölüncek onun zorluğu olur ama doğum iznine çıkarsınız iücretsiz izin falan bi müddet idare eder öyle. Amin amin herkese inşallah
Hayırlısı bakalım zamanla herşey düzene girer artık hele gelsin miniklerimiz çok güzel günler bizi bekliyor inşallah

Meraba arkadaşlar 4 + 6 haftalığım daha yeniyiz biraz önce çok az su geldi bu n olabilir normal mi, yarın kan vericem Dr daha gitmedim

Ben 2 kere aşerdim. Oda çok güzel duyguymuş aslında arada birde şunu aşerdim diyip masus bilerek aldırmakta var bugünleri iyi değerlendirmek lazım ama ekşi şeyler gerçekten iyi geliyo
Çok mantıklı bugün bir arkadaşım gecenin bir yarısı aşerdim ejder meyvesi iste diyor

Bende çalışıyorum evde de dinlenerek yapıyorum dediğin gibi allahtan robot var o olmasa işim yaş bir de benim her gün yapmam lazım köpiş kızım var bir tane ev tüyden geçilmez valla yapmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…