- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 33
- 28
Valla bende 3. Ay ve sonrasını bekliyorumYaaa çok sevindim inşallah o kanamada bir an önce biter.ya sağ olsun benim eşimde yapıyor ama ne kadar da olsa kadın yapmış gibi olmuyor. Robot süpürgem var şükür ki sık sık onu çalıştırıyorum çabucak batmıyor ev. İdare ediyorum şimdilik. 3. Aydan sonra zaten kendim her işimi yaparım Allah’ın izniyle. Şimdilik kontrollü gidiyorum.
Aşerdiğimi onu isteynce aklıma gelince tadı ağzıma geldi ağzım sulandı. Hele yerken daha fena olduBahsettiğin ağrıyı yaşadım. Tek taraflı ağrı çok normal karşılanıyor araştırmıştım. Ama dediğin gibi bi bebek o tarafta diye bişey yok.
Ya benim de canım bişeyler istiyor ama aşermek mi ayırt edemiyorumaşerdiğin nerden anladın yaaaa
4+3 sün canım. Hayırlı olsunhappymom uygulamasını indirip ordan takip edebilirsin gününü. Bence de sürekli kan vermeye gerek yok. 5. Hafta sonlarına doğru keseyi görürsün diye düşünüyorum.
Hamile olduğundanNe olur bu gece dualarınızda bana da yer verin.
Beneciğimin mucizemin kalp atılınınduyabileyim.
Bunarada kasıklarım arada bir sızlıyor doluluk var gibi hissediyorum bu neden olabilir ?
Tüm Ekim annelerinin derdi belli olduValla bende 3. Ay ve sonrasını bekliyorumeve bodoslama girişcem
AynenAy çok güldüm yaAllah da seni güldürsün canım
Düşünsene doğar doğmaz ya şimdi bırakın anne sütünü falan çay yok mu hacı çay? Çay verin bana diyormuş
Heeeee ay ben bunu yaşadım yaaaa. Tadı ağzıma geldi resmen o yiyeceğin. Hemen yarın yeyin bari ♥Aşerdiğimi onu isteynce aklıma gelince tadı ağzıma geldi ağzım sulandı. Hele yerken daha fena oldu
Evet tamamen bırakıcam inşallah. Normalde bir tatlı kaşığıyla koyup sütsüz içiyordum şimdi çay kaşığının ucuyla atıp yarısını süt koyuyorum çok azalttımCanim nescafe icme bence. Cok zararli diyorlar.
Eğer devamı gelirse bir doktoruna danış bence canımKırmızı. Eski, koyu renkli değil canım
Evde yaptigim pisirdigim kofteden bile korkar oldum ya pismediyse diyeEvet tamamen bırakıcam inşallah. Normalde bir tatlı kaşığıyla koyup sütsüz içiyordum şimdi çay kaşığının ucuyla atıp yarısını süt koyuyorum çok azalttım
Ya aslında normalde nasıl yiyip içmemiz gerekiyorsa şu anda da öyle yapmamız gerekiyor, normalde çok sağlıklı yaşamadığımız için şu an her şey gözümüzde büyüyorEvde yaptigim pisirdigim kofteden bile korkar oldum ya pismediyse diye
Strese sokmamakta cok zorYa aslında normalde nasıl yiyip içmemiz gerekiyorsa şu anda da öyle yapmamız gerekiyor, normalde çok sağlıklı yaşamadığımız için şu an her şey gözümüzde büyüyordoktorum bana “hamilesin sen, hasta değilsin, normal hayatına devam edeceksin. Kötü alışkanlıklarını azaltıp iyi olanları çoğaltmaya çalışacaksın. En önemlisi kendini strese sokmaman” dedi. Haklı gibi
Bende de oluyor bu. Çok kısa mesafe yürüyorum. Biraz ayakta kalıyorum hemen bi ağrı hemen bi sancı. Vücut gerçekten dinlenmek istiyor bu süreçte.Ben bygün makineye camasır attım ve safeve toz aldım oda sadece konsol masa şifonyer falan hemen kasıklarım ağrıdı çamaşır atarken eğilip kalktıgım için galibauzandım şimdi
Ya evet strese girmemeliyim diye düşündüğümde daha çok strese giriyorumStrese sokmamakta cok zorben calisiyorum tempom yogun kendimi gidecegim sabret diye telkin ediyorum surkli
Benimki cok coolAynen bir gün içmezsem baş ağrısı uykusuzluk sinir her şey oluyor böyle daha zararlı çocuğa bence
Oyy ne güzel yine sevimli bir doktorseviniyorum böyle duydukça
Adet olma günümde baya sancılıydı ama geçti şimdi ara ara sağa ya da sola bir şey girip çıkıyor gibiHamile olduğundanhafif hafif kaşık ağrıları batmalar sızlamalar çok normal canım. Şiddetli dayanamayacağım bir ağrı değilse normal. Ama eğer çok şiddetli ise hemen acile koş. dualarım tüm hamişlere
Hayırlısı bakalım zamanla herşey düzene girer artık hele gelsin miniklerimiz çok güzel günler bizi bekliyor inşallahBiraz kıskançlık olur sevgi ikiye bölüncek onun zorluğu olur ama doğum iznine çıkarsınız iücretsiz izin falan bi müddet idare eder öyle. Amin amin herkese inşallah
Doktorbunu nasıl anlıyoz doktor mu diyo biz bakıncamı anlıyoruz
Çok mantıklı bugün bir arkadaşım gecenin bir yarısı aşerdim ejder meyvesi iste diyorBen 2 kere aşerdim. Oda çok güzel duyguymuşaslında arada birde şunu aşerdim diyip masus bilerek aldırmakta var bugünleri iyi değerlendirmek lazım ama ekşi şeyler gerçekten iyi geliyo
Bende çalışıyorum evde de dinlenerek yapıyorum dediğin gibi allahtan robot var o olmasa işim yaşYaaa çok sevindim inşallah o kanamada bir an önce biter.ya sağ olsun benim eşimde yapıyor ama ne kadar da olsa kadın yapmış gibi olmuyor. Robot süpürgem var şükür ki sık sık onu çalıştırıyorum çabucak batmıyor ev. İdare ediyorum şimdilik. 3. Aydan sonra zaten kendim her işimi yaparım Allah’ın izniyle. Şimdilik kontrollü gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?