2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ben sürekli sol tarafımda batma doluluk ve hafif hafif ağrı yaşıyorum yumurtlama döneminden beridir adet dönemi daha da arttı. Acaba bebek sola mı yerleşiyor demek bu?
Sizin de ağrı olduğu tarafta mı çıktı ultrasonda? Ya da o şimdi belli olmaz mı

Benım sol tarafta bıldıgın sankı ıkı uc kılo varmıs gıbı adım atarken bıle agırlık oluyordu sol kasıgım agrıdı sol bacagım uyustu hep , doktora bı gıttık sağ da

Bende katılıyorum aranıza 7+5 ikiz gebelik tek kese 2 bebek bugün öğrendim . En son doğum tarihi 8 Ekim görünüyor ama ikiz olduğu için erken gelebilir. Benim gibi olan varmı aranızda Tek kesede ikiz olan varsa benimle iletişime geçebilir mi benim doktor beni biraz korkuttu.

Oncelıkle hayırlı olsun kuzum neden korkuttu

Yaa ne güzel bir şeyler aşerip ya da iyi geliyor diye yiyorsunuz ben normalde ne yiyorsan onları yiyorum canımın istediği bir şey olmadı hiç
Ben 2 kere aşerdim. Oda çok güzel duyguymuş aslında arada birde şunu aşerdim diyip masus bilerek aldırmakta var bugünleri iyi değerlendirmek lazım ama ekşi şeyler gerçekten iyi geliyo

merhaba son adet tarihimin ilk günü 23 ocak, 19 şubatta reglime bir gün varken kan testi yaptırdım 132 cıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 274 cıktı üçüncü kez yaptırmama gerek var mı yoksa kese için yükselmesini mi beklemeliyim? birde kaç haftalık oldugunu anlayamadım :/

Yaaa çok sevindim inşallah o kanamada bir an önce biter. ya sağ olsun benim eşimde yapıyor ama ne kadar da olsa kadın yapmış gibi olmuyor. Robot süpürgem var şükür ki sık sık onu çalıştırıyorum çabucak batmıyor ev. İdare ediyorum şimdilik. 3. Aydan sonra zaten kendim her işimi yaparım Allah’ın izniyle. Şimdilik kontrollü gidiyorum.

Bidaha yaptırma 10 gün spnra doktoruna görün ksesini görsün bana öyle söylemişti doktorum

Ne olur bu gece dualarınızda bana da yer verin.
Beneciğimin mucizemin kalp atılınınduyabileyim.
Bunarada kasıklarım arada bir sızlıyor doluluk var gibi hissediyorum bu neden olabilir ?

Benım sol tarafta bıldıgın sankı ıkı uc kılo varmıs gıbı adım atarken bıle agırlık oluyordu sol kasıgım agrıdı sol bacagım uyustu hep , doktora bı gıttık sağ da
Vay arkadaş ben de kesin orada heralde diye hep solumu seviyorum

Sizin de ağrı olduğu tarafta mı çıktı ultrasonda? Ya da o şimdi belli olmaz mı
Bahsettiğin ağrıyı yaşadım. Tek taraflı ağrı çok normal karşılanıyor araştırmıştım. Ama dediğin gibi bi bebek o tarafta diye bişey yok.
Ben 2 kere aşerdim. Oda çok güzel duyguymuş aslında arada birde şunu aşerdim diyip masus bilerek aldırmakta var bugünleri iyi değerlendirmek lazım ama ekşi şeyler gerçekten iyi geliyo
Ya benim de canım bişeyler istiyor ama aşermek mi ayırt edemiyorum aşerdiğin nerden anladın yaaaa
4+3 sün canım. Hayırlı olsun happymom uygulamasını indirip ordan takip edebilirsin gününü. Bence de sürekli kan vermeye gerek yok. 5. Hafta sonlarına doğru keseyi görürsün diye düşünüyorum.

Benimle yakın tarihin 24 Ocak benim de son adet tarihi ben de 21 şubatta beklenen regl gününden 2-3 gün kadar gecikmişken 115 değerle öğrendim. Yarın da gidip bakacağım ne durumda. Sonra zaten şehirde olmayacağım için takip edemeyeceğim. Zaten eğer sorun yoksa iki kat artmışsa gönül rahatlığı ile kese ve kalp gününü beklerim. Sürekli kan takibi yapmak insanı çok strese sokuyor yerinde olsam artık arkama yaslanıp kese zamanını beklerdim. Ona daha var şimdi görünmez bu değerle

Ben bygün makineye camasır attım ve safeve toz aldım oda sadece konsol masa şifonyer falan hemen kasıklarım ağrıdı çamaşır atarken eğilip kalktıgım için galiba uzandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…