• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Cihazın kalitesnden görememiş olabilir canım sıkıntı yapma kendine görülür yakında🤲 biliyorum deprem olunca şubat grubunda seni etiketledim ama göremedin haliyle canım

Ay hadi inşallah🥰
Evet göremedim burası mahşer yeri insanlara mı kolayım kendim mi dikkat edeyim bilemedim . Ağırda kaldırdım çok soğukta ve ayakta da kaldım umarım bebeğime bir şey olmamıştır

Evet göremedim burası mahşer yeri insanlara mı kolayım kendim mi dikkat edeyim bilemedim . Ağırda kaldırdım çok soğukta ve ayakta da kaldım umarım bebeğime bir şey olmamıştır
İnşallah olmamıştır kanaman falan olmadıysa bir problem yoktur inşallah 🤲

Ben günlerdir aa ne kadar güzel geçiyor hamilelik günlerim derken bir anda mide bulantılarıyla şoka uğradım 😂 çubuk kraker, baharatsız yemekler iyi geliyor şimdilik. Bir de çok yememek gerekiyor az az sık sık çok daha rahat ediyor mide💖Valla benim şuan öyle umarım böyle devam ederim rahatım elhamdülillah 😂

Kızlar birşey sorucam eşimin testislerinde lezyon yani apse var birkac tane bayadr var ultrosana girdi genelde vucudnda var ama yumurtaliklarnda olmasi sperm kalitesini etkiler mi netten baktm bisey anlamadim .

Ben aşırı duygusallaşrım, haberleri izlememeye çalışsam da 3-4 defa denk geldi hüngür şakır ağladım. Korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye, siz nasıl güçlü kalabiliyorsunuz kızlar? 😔

Kızlar birşey sorucam eşimin testislerinde lezyon yani apse var birkac tane bayadr var ultrosana girdi genelde vucudnda var ama yumurtaliklarnda olmasi sperm kalitesini etkiler mi netten baktm bisey anlamadim .
Bence etkilememiştir canım gönlünü ferah tut, hem kalitesiz spermler döllenme aşamasına gelemez merak etme, yolda ölürler

Bence etkilememiştir canım gönlünü ferah tut, hem kalitesiz spermler döllenme aşamasına gelemez merak etme, yolda ölürler
Bunu duyduguma sevindim cunku esimede sordum oda bilmiyorum doktora sorarim dedi uzuldu sanki biraz .Allah razi olsun insaAllah doktorda bunu der .ben dusuk yaptim gecen sene martta 3 ay korundum 8 ay oldu bu subatla hamilelik olmadi butun tahlillerim temiz sukur bnm rahmim falan .regl oldum zaten yeni bu ay ovulqsyin kullanicam ilk defa bakalim nasip nyse o Rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize

Ortalama 5000 de kese gözüküyor diye biliyorum

5+3 benim de ve benim de gıcık bir şekilde tam bir bulantı da diyemem. İçim almıyor sanki 🤷🏼‍♀️ heralde yavaştan geliyor kusmalı günler. Az az sık sık ye. Mide boşken bulanıyorsun acıkınca yani. Bişeyler at ağzına
Doktora gittiniz mi

Merhaba kızlar. 26 ocak dondurulmuş 6. Gün çift embriyo transfer edildi pozitifi gördüm sms kaç haftalık oluyor 15 gün sonra dr. Kontrole çağırdı ne görüceğiz. Bilgi verirseniz sevinirim.
Bende 24 ocak 5. Gün tek eöbriyo transfer edildi. Yarın kese için gidicem 🥰 5+2 oluyo

Ben aşırı duygusallaşrım, haberleri izlememeye çalışsam da 3-4 defa denk geldi hüngür şakır ağladım. Korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye, siz nasıl güçlü kalabiliyorsunuz kızlar? 😔
Bende öyleyim çok etkilendim. Ve evde tek kalmaktanda çok korkar oldum. Tvyi açmıyoruz eşim telefondan kendisi takip ediyo bana söylemiyor hiç . Hamilelik ekstra duygusallaştırdı heralde. Yüreğim parçalanıyo ağlıyorım sürekli. Rabbim yardım etsin ordakilere 😢

Bunu duyduguma sevindim cunku esimede sordum oda bilmiyorum doktora sorarim dedi uzuldu sanki biraz .Allah razi olsun insaAllah doktorda bunu der .ben dusuk yaptim gecen sene martta 3 ay korundum 8 ay oldu bu subatla hamilelik olmadi butun tahlillerim temiz sukur bnm rahmim falan .regl oldum zaten yeni bu ay ovulqsyin kullanicam ilk defa bakalim nasip nyse o Rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize
Amin 🙏 araya kaynak yapmak istedim. Canım eşimin spermlerinde çok fazla anomali vardı sağlam sperm sayısı azdı hatta ilk gebeliğim sağlıksız döllenmeden dolayı kürtajla sonlandırıldı bebek oluşamıyordu sadece hücre olarak kalmıştı. Bende de polikistik over vardı. Kilom da vardı. Ben bu kürtajdan sonra 3 ayda 17 kg verdim. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım sperm kalitesi artsın diye. Düzenli olarak. Hatta biz 1 yıldır denediğimiz için artık tüp bebek yapmaya karar vermiştik. Kürtajdan sonra doktor 2 ay korun 3. adet başladığında gel tüp bebek durumuna bakalım dedi. İki ay korunduk nasılsa tüp bebek yapacağız diye de kafama hiç bebeği takmadım. Sonra doktora gidicem ya şansa regl olmadım sonra bi test yaptım ki hamileyim. Doktorum bile şaşırıp sevinmişti. Uzun oldu ama tavsiyem şu kesinlikle kafanı rahat bırak (doktor bana bu kadar taktığın sürece asla hamile kalamazsın demişti) eşine keçiboynuzu kürü yapmanı öneririm alerji vs yoksa. Rabbim en kısa zamanda kucağına sağlıklı hayırlı evlat almayı nasip etsin inşallah 🙏 yazdığını okuduğumda yaşadıklarımı düşündüm ağlamak geldi içimden. 😔

Back