• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
İkiz 😆ikiside mi kızdır
5 haftaya kadar ogreniriz o zaman bu belirtiler kusmalar hakkinda daha iyi yorum yaparim kizimda hic midem bulanmadi cinku dedigin gibide herseyi yiyordum 60 dan 85 e cikmistm aman dikkat 🤣 ben ettim sen etme yedigini olculu ye

Onceki gebelikte varmiydi bulanti cevabini fark etmemisim cok msj olunca demekki benim bacak agrilarm var doktor magnezyum yazdi biraz rahatlatti
12 hafta dolsunda magnezyum versin diye beklemedeyim, huzursuz bacak sendromum var zaten ve giderek artmaya başladı daralıyorum. Sana önceden mi yazmış oldu şimdi?

5 haftaya kadar ogreniriz o zaman bu belirtiler kusmalar hakkinda daha iyi yorum yaparim kizimda hic midem bulanmadi cinku dedigin gibide herseyi yiyordum 60 dan 85 e cikmistm aman dikkat 🤣 ben ettim sen etme yedigini olculu ye
Ben yemekleri çatalla yiyorum suyundaki yağını almıyorum yemekler zeytınyagıyla pişiyor ama yıne de yemıyorum ekmek banmıyorum :) kahvaltıda 2 yumurta ve yeşillik yiyorum haftada 2 gun tost menemen simit molası veriyorum bebişler için oda :)
Çok sık sık yiyorum sürekli yiyorum ama meyve yani acıktıkça doğal şekeri yüksek olmayan meyveler yemeye çalışıyorum süreklide açım zaten 🤣🤣

12 hafta dolsunda magnezyum versin diye beklemedeyim, huzursuz bacak sendromum var zaten ve giderek artmaya başladı daralıyorum. Sana önceden mi yazmış oldu şimdi?
Evet bana 6 haftalikken yazdi magnezyum ama bayagi rahatladim huzursuz bacak sendromumda var gece uyandiran uyutmayan ama rahatm ilaci kullandigimdan beri icinde ekstra bisiler daha var kalsiyum magnezyum d3 cinko yaziyo erken baslatmasindA sakinca yoktur umarim

Berbat bısey ya sanki hicbisey yememissin gibi ve canım tatlı istemiyor midemi bastirsin diye hep tuzlu canım çekiyor.insallah doğuma kadar dana gibi olmam😄gerci aşırı kazindiginda mide bulantısı yapıyor
Ya bi şey soracağım ben bunu da anlayamıyorum. Bende de aşırı aç kalınca midem bulanmıyor ama ona doğru yöneliyor. Yani bu aslında tam olarak mide bulantısı demek mi oluyor 🫣🫣🫣🫣

Ya bi şey soracağım ben bunu da anlayamıyorum. Bende de aşırı aç kalınca midem bulanmıyor ama ona doğru yöneliyor. Yani bu aslında tam olarak mide bulantısı demek mi oluyor 🫣🫣🫣🫣
Bence midenin aşırı kazinmasida mide bulantısı yapabilir ama bende tam çözemedim .şöyle ilk haftalar iştahım sıfırdı bence o bulantidandi yani canın hicbisey yemek istemiyor sonra yerini aşırı mide kazinmasina bıraktı hafif tuzlu biseyler yiyince iyi geliyor

Bence midenin aşırı kazinmasida mide bulantısı yapabilir ama bende tam çözemedim .şöyle ilk haftalar iştahım sıfırdı bence o bulantidandi yani canın hicbisey yemek istemiyor sonra yerini aşırı mide kazinmasina bıraktı hafif tuzlu biseyler yiyince iyi geliyor
Eneeee ben hep tuzlu kraker çizi yerim çok severim ondan mı bulanmıyor ki acaba

Kizlar bende cinsiyet tahmini yapanlar varmıdır grupta yeniyim 6+3 henüz vajinal ultrason

Eklentiler

• IMG_20250106_230914_328.jpg
    IMG_20250106_230914_328.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 27
Ay çok teşekkür ederim 🤗 ben şu yaşıma kadar pek mide bulantısına dahi yaşamadım. Demekki mide kazıntısı da aç kalmak bulantıdan sayıkıyor ,😂
Siyah Palto Siyah Palto bsnim midem bulanmış arada ben ne olduğunu bilmeden haftasını bilemicem geçti gitti çünkü 😂😂😂

Back