- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.581
En mantıklısı ya me kadar bilirsen o kadar stres gerçektenHayırlı olsunben stres olmayim diye doktora haftami sormadım bile sadece herşey yolunda mı dedim çok yolunda merak etme dedi 3 kayıp yaşadıktan sonra fazla bilmenin zararlı olacağını düşündüm o yüzden bu hamileliğimde cahil cahil ilerleme taraftarıyım
Hayır Ankara'da Mehmet Fatih Karslı. Hatta bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu yani kendiligimden hiç hamile kalamamistim bu doktorun takviyeleriyle 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimCok tesekkurlerIstanbulda mı doktorunuz kim acaba?
E tamam gorunduyse sıkıntı etme canım neden takıldın kiEvet kilolularda gözükmüyormuşuz ama ben zayıfımhem de fazlasıyla.
Vajinalden göründü
Ayyynen öyleEn mantıklısı ya me kadar bilirsen o kadar stres gerçekten
Kesınlıkle katılıyorum. İlaçtan irite olanlardanım ben de. Az once kan testlerıme bakıldı. Hersey normal. Bu arada tsh da aralık degerinde olmasına ragmen tsh degerım 4 cıktı.(Hamilelikte 2,5 ıstıyolar dıye hatırlıyorum) Ama t4 ıle degerlendırılmesı gerektıgını de bılıyorum. T4 normal cıktı. Ancak emınımkı doktor dahılıyeye yonlendırecek. Uzun süredir holistik tıpla ilgileniyorum. Bildiğim bir doktor var ona giderim muhtemelen. Ama kafam su anda bi milyon. Hem istemiyorum ilac hem de ne diyecek acaba diye de gerginimBende ilk gebeliğimde kullanmadım aslında ilaç sevmediğim için kullanmadım zararlarını sonra gördüm duydum araştırdım iyiki kullanmadım demiştim.. Hamilelikte illaki herşeyi yiyoruz ya şöyle düşün folik asit ilacı çıkmadan önce hamileler ne yapıyordu zarar mı görüyordu hayır aksine daha sağlıklı doğum yapanlar yüzdesi daha çoktu.. Ne zamanki sentetik şeyler çıktı sağlık bozuldu bilerek endişe yüklüyorlar bizlere.. Doktorum ama kullanman lazım dediğinde ama beyne zararlı dedim lafı yiyeceklere getirdi şaka gibi ama ne zararlı değil ki dedi
Hatta 2 gün önce anneme sordum sizin zamaninizda nasıldı diye. O da biz cinsiyetini doğuma haftalar kala ogrenebiliyorduk o da cihaz bozulmadiysa dedi eee nasıl muayene oluyordunuz dedim doktor birşeyler sorup kalp dinleyip gönderiyordu dedi düşünsene şu an öyle olduğunu kafayı yerdik herhaldeEn mantıklısı ya me kadar bilirsen o kadar stres gerçekten
Sormadım bile kaç hafta diyeE tamam gorunduyse sıkıntı etme canım neden takıldın kibu arada ben de baya zayıfım ve 5+4e kadar benim de karından gorunmedi 5+6 da karından çok çok net göründü 2 günde büyüyüp göründü yani sıkıntı etme
Valla haklısın zaten benim ilk cahilim tamamen öylede gideyim bencede nette okuyunca da bir ton şey insanın psikolojisi bozuluyor ya zaten hassas dönem oturup ağlıyorumHayırlı olsunben stres olmayim diye doktora haftami sormadım bile sadece herşey yolunda mı dedim çok yolunda merak etme dedi 3 kayıp yaşadıktan sonra fazla bilmenin zararlı olacağını düşündüm o yüzden bu hamileliğimde cahil cahil ilerleme taraftarıyım
Hayırlı olsunSormadım bile kaç hafta diyetüp bebekle oldu bide üçüncü denememde o yüzden daha bi tedirginim açıkçası. Haftaya gel dedi. Tekrar bakalım dedi. Haftaya da bayram. 19 unda gitsem olur mı sizce ya hiç sormak da aklıma gelmedi
Hiç sıkıntı etme canım herkesin değişiyor bekle bence 2 gün sonra görürsünüz ne zaman gideceksin2. Beta verişim benimde daha bakılmayacak zaten
Aaa biliyorım MFKHayır Ankara'da Mehmet Fatih Karslı. Hatta bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu yani kendiligimden hiç hamile kalamamistim bu doktorun takviyeleriyle 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimama maalesef doğum yaptırmıyor ben riski atlatana kadar onda devam edicem ondan sonrasında zaten hiç paraci bir insan değil kendisi bir süre sonra tamam gelme artık sıkıldım senden hadi şu şu doktora git diye kovuyor
Olur canım git en azından bayramı için rahat geçirirsin diktira gitmeden önce de soracaklarini bir yere yaz yoksa unutuluyor şahsen ben öyle yapıyorumSormadım bile kaç hafta diyetüp bebekle oldu bide üçüncü denememde o yüzden daha bi tedirginim açıkçası. Haftaya gel dedi. Tekrar bakalım dedi. Haftaya da bayram. 19 unda gitsem olur mı sizce ya hiç sormak da aklıma gelmedi
Of evet internette iyisi de kötüsü de abartisi da yazıyor ben de normalde aglak biri degilim ama bana da çok geliyorlar bu araValla haklısın zaten benim ilk cahilim tamamen öylede gideyim bencede nette okuyunca da bir ton şey insanın psikolojisi bozuluyor ya zaten hassas dönem oturup ağlıyorum
Bende öyleyim canım, eşimi bile boğasım geliyor. Küçük bir şeyden hemen alınıyorum, her an patlayacak bomba gibiyimOf evet internette iyisi de kötüsü de abartisi da yazıyor ben de normalde aglak biri degilim ama bana da çok geliyorlar bu ara
Eveett o bak canımAaa biliyorım MFKBen de bakayım vitaminlerine. Cok tesekkurler
Teşekkür ederim. Aynen arefe günü de yarım gün zaten 19 unda gideyim dedim. Yoksa içim içimi yer. Size de hayırlı olsun her şey yolunda gider inşallah sizin için deHayırlı olsunarefeden bir gün önce bir şey olmaz galiba benim randevu da 19una
Amin inşallahTeşekkür ederim. Aynen arefe günü de yarım gün zaten 19 unda gideyim dedim. Yoksa içim içimi yer. Size de hayırlı olsun her şey yolunda gider inşallah sizin için de
1 hafta sonra gel dedi canım. 19 unda giderim benHiç sıkıntı etme canım herkesin değişiyor bekle bence 2 gün sonra görürsünüz ne zaman gideceksin
+1 bu hormonlar bizi katil yapmasa bariBende öyleyim canım, eşimi bile boğasım geliyor. Küçük bir şeyden hemen alınıyorum, her an patlayacak bomba gibiyim