2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
En mantıklısı ya me kadar bilirsen o kadar stres gerçekten

Cok tesekkurlerIstanbulda mı doktorunuz kim acaba?
Hayır Ankara'da Mehmet Fatih Karslı. Hatta bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu yani kendiligimden hiç hamile kalamamistim bu doktorun takviyeleriyle 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama maalesef doğum yaptırmıyor ben riski atlatana kadar onda devam edicem ondan sonrasında zaten hiç paraci bir insan değil kendisi bir süre sonra tamam gelme artık sıkıldım senden hadi şu şu doktora git diye kovuyor

Evet kilolularda gözükmüyormuşuz ama ben zayıfım hem de fazlasıyla.
Vajinalden göründü
E tamam gorunduyse sıkıntı etme canım neden takıldın ki bu arada ben de baya zayıfım ve 5+4e kadar benim de karından gorunmedi 5+6 da karından çok çok net göründü 2 günde büyüyüp göründü yani sıkıntı etme

Kesınlıkle katılıyorum. İlaçtan irite olanlardanım ben de. Az once kan testlerıme bakıldı. Hersey normal. Bu arada tsh da aralık degerinde olmasına ragmen tsh degerım 4 cıktı.(Hamilelikte 2,5 ıstıyolar dıye hatırlıyorum) Ama t4 ıle degerlendırılmesı gerektıgını de bılıyorum. T4 normal cıktı. Ancak emınımkı doktor dahılıyeye yonlendırecek. Uzun süredir holistik tıpla ilgileniyorum. Bildiğim bir doktor var ona giderim muhtemelen. Ama kafam su anda bi milyon. Hem istemiyorum ilac hem de ne diyecek acaba diye de gerginim Bu arada cok saglıklı beslenen bırıyım. Paketlı gıdanın p si girmez evıme. Zamanlı yerım ekmek seker nerdeyse hıc tuketmem. Spor yaprım.Normalde 3tu deger hamılelıgımde 4 olmus.

En mantıklısı ya me kadar bilirsen o kadar stres gerçekten
Hatta 2 gün önce anneme sordum sizin zamaninizda nasıldı diye. O da biz cinsiyetini doğuma haftalar kala ogrenebiliyorduk o da cihaz bozulmadiysa dedi eee nasıl muayene oluyordunuz dedim doktor birşeyler sorup kalp dinleyip gönderiyordu dedi düşünsene şu an öyle olduğunu kafayı yerdik herhalde

Sormadım bile kaç hafta diye tüp bebekle oldu bide üçüncü denememde o yüzden daha bi tedirginim açıkçası. Haftaya gel dedi. Tekrar bakalım dedi. Haftaya da bayram. 19 unda gitsem olur mı sizce ya hiç sormak da aklıma gelmedi

Valla haklısın zaten benim ilk cahilim tamamen öylede gideyim bencede nette okuyunca da bir ton şey insanın psikolojisi bozuluyor ya zaten hassas dönem oturup ağlıyorum

Hayırlı olsun arefeden bir gün önce bir şey olmaz galiba benim randevu da 19una

Aaa biliyorım MFKBen de bakayım vitaminlerine. Cok tesekkurler

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı? Tiksindiniz mi? Veya nasıl bıraktınız?
Ben tiksinmiyorum aksine canım istiyor nasıl yapıcam bilmiyorum

Olur canım git en azından bayramı için rahat geçirirsin diktira gitmeden önce de soracaklarini bir yere yaz yoksa unutuluyor şahsen ben öyle yapıyorum

Valla haklısın zaten benim ilk cahilim tamamen öylede gideyim bencede nette okuyunca da bir ton şey insanın psikolojisi bozuluyor ya zaten hassas dönem oturup ağlıyorum
Of evet internette iyisi de kötüsü de abartisi da yazıyor ben de normalde aglak biri degilim ama bana da çok geliyorlar bu ara

Aaa biliyorım MFKBen de bakayım vitaminlerine. Cok tesekkurler
Eveett o bak canım ben o adama nedense çok güveniyorum bir de çok cana yakın biri her gittiğimizde kahve söyler yemek yedirir 1 saat de oturur bacak bacak bacak üstüne atar dedikodu yaparız çok rahatım onun yanında ve eşim de çok seviyor o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…