2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bende yok arada belim ağrıyo tatlı az yediğim için midem iyi yanma falan yok göğüs uçları bazen acıyo bazen bişi yok. Bi kusmaya falan başlarsam midem bulanırsa burda bayrak sallaya sallaya yazacam sonunda midem bulanıyor diye

Birlikte geri sayım
Benim kasik batmaları oluyor kanama kaynaklı mı bilmiyorum elektriklenme gibi …mide bulantısı için erken benim için 6. Haftayı bitirdikten sonra başladı mide bulantısı umarım hiç olmaz da
Geç oldu ama günaydın

Ama sonra da pişman olacaksın ne iyi geliyor diye bende mide bulantısı olmadan rahat geçirmek istiyorum ilk trimesteri öncekinde hayattan kopmuştum 16.haftaya kadar

Benim mide bulantısı 2 kere oldu, olduğundan full yatırıyor ve inliyorum. Eşim limonlu su yaptı yudum yudum onu içince iyi geliyor. Bazen uykumdan bile uyandıran kısa süreli regl ağrısı gibi ağrı geliyor gidiyor. Meme ucu ağrısı var ama git gel yapıyor o da canım pek bir şey çekmiyor, koku hassasiyeti devam. Siz keseyi de görmüşsünüz içiniz ferah olsun çok güzel ilerleyecek inşallah

Ama sonra da pişman olacaksın ne iyi geliyor diye bende mide bulantısı olmadan rahat geçirmek istiyorum ilk trimesteri öncekinde hayattan kopmuştum 16.haftaya kadar
Bebek sağlıklı olsun da gerisini çok şeyapmıyorum yaa bizim aile öyle aşırı hassas değildi çok zorlayacak kadar mide sorunu yaşamamışlar bende de muhtemelen fazla olmaz

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı? Tiksindiniz mi? Veya nasıl bıraktınız?
Ben tiksinmiyorum aksine canım istiyor nasıl yapıcam bilmiyorum
Ah ah en büyük derdim benim de doktor hiç dedi ben yine 3-5 düşürdüm acayip suçluluk hissediyorum ne yapıcam bilmiyorum

Bende kontrole gittiğimde söyleyeyim kuzum midem fena 2 gündür zorluyor özellikle öğünlerden sonra
Benim mide bulantısı ya da ağrısı herhangi durumum yok lakin karin kramplari ,kasiga vuran kramplar hala devam etmekte mide bulantısı evresi hangi dönemde başlıyor acaba kişiden kişiye değişir gerçi

Ya bende öyle dıyorum bazen hanı basıl hsmıle bu böyle diye neyse sağlık oluşunda

Ah ah en büyük derdim benim de doktor hiç dedi ben yine 3-5 düşürdüm acayip suçluluk hissediyorum ne yapıcam bilmiyorum
Bende suçluluk hissediyorum ama canım istiyor içmeyince daha gergin oluyorum azalttım sadece doktoruma da yalan söyledim bıraktım diye aferin dedi bir bilse

Ah keşke ben de tiksinsem günde 5-6 içiyorum yoksa çok fena strese giriyorum
İçimi rahatlattın benimde öyle yoksa çok gerginim ve zaten stresli biriyim normalde günde 1 paket içiyordum yine az içtiğine şükredeyim bari

Ankarada olanlar kime gidiyor takibe acaba? Benim oğlumda Özgür Deren yapmıştı takibimi çok içim rahat geçirmiştim o süreci, hacettepenin perinatolog bölüm başkanı prof aynı zamanda. Ptesi tekrar onunla başlayacağım. İlk gebeliğimden bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebelik çok stresli olacaktı yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…