2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
En iyisini yapıyorsun folik asitin zararlarını yani ilaç olanı kullanmanın zararlarını kimseye anlatamıyorum ya 😒
Kesinlikle katılıyorum. Sentetik neticede. Bir arkadaşım folik asit hiç tükenmeden hamileliğini geçirdi.Ama yine de rahatsızlık duyuyorum. Ilk hamılelıgımde kullanmıstım. Konsantre olanları oldugunu duydum ancak bulamadım

Merhabalar folatı doğal olarak gıdalarla mı alıyorsunuz?
Merhaba ❤️ benim doktorum perinatolog ve kendi ürettiği tamamen bitkisel ürünleri toz haline getirerek yaptığı folat var onu kullanıyorum ben hatta küçük kapsül şeklinde olduğu için içindeki tozu çıkarıp maske bile yapıyorum doktorum önerdi hahah 😅
168146294671259662143455118136.jpg

Merhabalar folatı doğal olarak gıdalarla mı alıyorsunuz?
Folat aslında b9 vitaminidir buda yiyeceklerde bulunur ama folat formu doğal vitamin olarakta satılıyor folik asit ilacı ise yapay yapılan bir ilaç ikisi karıştırılıyor vucut aslında folat a ihtiyaç duyuyor bedenimiz b9 vitamininin aldığında ihtiyacı olan folik asite onu çeviriyor zararsızdır folik asit ise bebeğin beynine etki eden maddeler içerdiğinden Allah korusun başta otizm olmak üzere Bi çok beyinsel fonksiyonu etkileyecek işlev bozukluklarına sebep oluyor... Evet her bebekte değil belki ama günümüzde bu tür hastalıkların çoğaldığını göz önüne alırsak etkileri yükselmeye başladı diyebiliriz.. Ben bu yüzden kullanmıyorum besinlerden almayı tercih ediyorum bitkisel B9 vitamini alacağım henüz almadım...
Soru bana değildi ama cevaplamak istedim 🤗

Kızlar bende bugün kese için gittim. Betam 3537 çıktı. Karından gözükmedi vajinal baktılar. Bu değerle karından da gözükmesi gerekmez miydi ya içime şüphe düştü. Haftaya tekrar çağırdı bebek oluşuyor mu bakalım dedi
Bende bugün gördüm canım karından ama beta bayılmadı bende

Kızlar bende bugün kese için gittim. Betam 3537 çıktı. Karından gözükmedi vajinal baktılar. Bu değerle karından da gözükmesi gerekmez miydi ya içime şüphe düştü. Haftaya tekrar çağırdı bebek oluşuyor mu bakalım dedi
Canım yanlış anlama ama eğer biraz kilon varsa ve cihaz eskiyse görünmez benim abimin eşinin 4000lerde karından görünmemisti ( ay yengem diyemiyorum abimin eşi diyorum çünkü en yakın arkadaşım 😅) ayrıca vajinalden de görünmedi mi ?

Ben varım canım şu an devlete gidiyorum da sonrası işin araştırmadım bende henüz
Ben devlete gittim ilk randevu doktoru dövüp çıkıyorduk ramak kalmıştı 😒 tıp merkezine gittim bende doktor fena değil ama eşimin içine sinmeyen birşeyler var o yüzden yine araştırmaya girdim tam olarak nerde oturuyorsun ben Kartal dayım

Canım yanlış anlama ama eğer biraz kilon varsa ve cihaz eskiyse görünmez benim abimin eşinin 4000lerde karından görünmemisti ( ay yengem diyemiyorum abimin eşi diyorum çünkü en yakın arkadaşım 😅) ayrıca vajinalden de görünmedi mi ?
Evet kilolularda gözükmüyormuşuz ama ben zayıfım 😅 hem de fazlasıyla.
Vajinalden göründü

Kızlar selam 🌼 bugün keseyi gördük ama henüz küçük dedi doktor 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını duymak için haftamı sordum ama 5 haftalık falan yaptı tam net demedi birşey sıkıntı değildir ama dimi o da çok şükür 🧿🤲🏻😍
Hayırlı olsun 😍 ben stres olmayim diye doktora haftami sormadım bile sadece herşey yolunda mı dedim çok yolunda merak etme dedi 3 kayıp yaşadıktan sonra fazla bilmenin zararlı olacağını düşündüm o yüzden bu hamileliğimde cahil cahil ilerleme taraftarıyım 😅

Kesinlikle katılıyorum. Sentetik neticede. Bir arkadaşım folik asit hiç tükenmeden hamileliğini geçirdi.Ama yine de rahatsızlık duyuyorum. Ilk hamılelıgımde kullanmıstım. Konsantre olanları oldugunu duydum ancak bulamadım
Bende ilk gebeliğimde kullanmadım aslında ilaç sevmediğim için kullanmadım zararlarını sonra gördüm duydum araştırdım iyiki kullanmadım demiştim.. Hamilelikte illaki herşeyi yiyoruz ya şöyle düşün folik asit ilacı çıkmadan önce hamileler ne yapıyordu zarar mı görüyordu hayır aksine daha sağlıklı doğum yapanlar yüzdesi daha çoktu.. Ne zamanki sentetik şeyler çıktı sağlık bozuldu bilerek endişe yüklüyorlar bizlere.. Doktorum ama kullanman lazım dediğinde ama beyne zararlı dedim lafı yiyeceklere getirdi şaka gibi ama ne zararlı değil ki dedi 🤣🤣🤣

Folat aslında b9 vitaminidir buda yiyeceklerde bulunur ama folat formu doğal vitamin olarakta satılıyor folik asit ilacı ise yapay yapılan bir ilaç ikisi karıştırılıyor vucut aslında folat a ihtiyaç duyuyor bedenimiz b9 vitamininin aldığında ihtiyacı olan folik asite onu çeviriyor zararsızdır folik asit ise bebeğin beynine etki eden maddeler içerdiğinden Allah korusun başta otizm olmak üzere Bi çok beyinsel fonksiyonu etkileyecek işlev bozukluklarına sebep oluyor... Evet her bebekte değil belki ama günümüzde bu tür hastalıkların çoğaldığını göz önüne alırsak etkileri yükselmeye başladı diyebiliriz.. Ben bu yüzden kullanmıyorum besinlerden almayı tercih ediyorum bitkisel B9 vitamini alacağım henüz almadım...
Soru bana değildi ama cevaplamak istedim 🤗
Olsun size de yazmıstım üsttw🤗cok tesekkurler yanıtınız ıcın. Hemen arastıracagım B9 un folat formunu. Ben de su anda besınlerle almayı tercıh edıyorum. Cok tesekkurler tekrar

Merhaba ❤️ benim doktorum perinatolog ve kendi ürettiği tamamen bitkisel ürünleri toz haline getirerek yaptığı folat var onu kullanıyorum ben hatta küçük kapsül şeklinde olduğu için içindeki tozu çıkarıp maske bile yapıyorum doktorum önerdi hahah 😅Eki Görüntüle 3233195
Adı neee

Olsun size de yazmıstım üsttw🤗cok tesekkurler yanıtınız ıcın. Hemen arastıracagım B9 un folat formunu. Ben de su anda besınlerle almayı tercıh edıyorum. Cok tesekkurler tekrar
Ne demek rica ederim ne kadar çok doğal beslenen olursa gelecek çocukları o kadar sağlam olacak bir kişiyi ikna ettim ya o bana yeter 🤣

X