-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.601
Ay evet beynim duruyor yoksa o anOlur canım git en azından bayramı için rahat geçirirsin diktira gitmeden önce de soracaklarini bir yere yaz yoksa unutuluyor şahsen ben öyle yapıyorum
Bu şekilde yaşayan birinde hayatta birşey çıkmaz sanmıyorum sen bildiğinden şaşma referans aralığında ise zaten için rahat olsun gerilme Allah sağlıkla kucağına verecektir inan tevekkülle ilerle ufak oynamalara takılma benceKesınlıkle katılıyorum. İlaçtan irite olanlardanım ben de. Az once kan testlerıme bakıldı. Hersey normal. Bu arada tsh da aralık degerinde olmasına ragmen tsh degerım 4 cıktı.(Hamilelikte 2,5 ıstıyolar dıye hatırlıyorum) Ama t4 ıle degerlendırılmesı gerektıgını de bılıyorum. T4 normal cıktı. Ancak emınımkı doktor dahılıyeye yonlendırecek. Uzun süredir holistik tıpla ilgileniyorum. Bildiğim bir doktor var ona giderim muhtemelen. Ama kafam su anda bi milyon. Hem istemiyorum ilac hem de ne diyecek acaba diye de gerginimBu arada cok saglıklı beslenen bırıyım. Paketlı gıdanın p si girmez evıme. Zamanlı yerım ekmek seker nerdeyse hıc tuketmem. Spor yaprım.Normalde 3tu deger hamılelıgımde 4 olmus.
İnsan bazen kendini bile tahammül edemiyor bu durumda, Allah yardımcımız olsun+1 bu hormonlar bizi katil yapmasa bari
Kafayı yerdik ama meraktan stres yapmazdık çünkü hastalık vs bilmezdik Allaha emanet büyüyorlarmış çünkü. Bence en güzeliymişHatta 2 gün önce anneme sordum sizin zamaninizda nasıldı diye. O da biz cinsiyetini doğuma haftalar kala ogrenebiliyorduk o da cihaz bozulmadiysa dedi eee nasıl muayene oluyordunuz dedim doktor birşeyler sorup kalp dinleyip gönderiyordu dedi düşünsene şu an öyle olduğunu kafayı yerdik herhalde
Öyle… Kendim olsam salla derdim. Ama annelik giriyo ya işin içine. Hersey yenıden yazılıyor. Hayırlısı diyoruz günün sonunda zatenBu şekilde yaşayan birinde hayatta birşey çıkmaz sanmıyorum sen bildiğinden şaşma referans aralığında ise zaten için rahat olsun gerilme Allah sağlıkla kucağına verecektir inan tevekkülle ilerle ufak oynamalara takılma bencebende şeker tüketmem tatlı bile az yiyorum ekmek yemezdim ama tam buğday almaya başladım doymuyorum spor bende mazide kaldı kronik gibi halsizlik uyuşukluk var ne hikmetse tüm değerlerim normal aslında hamilelik öncesi de böyleydim hamilelik halsizliği çökünce iyice kolum kanadım kalkmaz oldu
Benim neden öyle gösteriyor acaba uygulamaların adı ne bende onları indiriiyimBende de 3 uygulama var. Üçü de 13 Aralık gösteriyor.
Evet ama bunda cogu kişinin tutmuş benimd ilkte tuttu da ikinci de tutmayacak sanırımCinsiyeti erkek belirlemiyor mu yahukadının yaşının ve ayın ne önemi kalmıyor bu durumda pek anlamadım
Kese 5.5 mm dedi 8 mm kadar da kanama alanım var kesenin arka kısmında şimdi fitil verdi takipteyim çarşamba bakacak ne durumda sizin?Benim de kanama alanım varmış am dışa vurmadı acaba sizin keseniz ne kadar kanama alanınız ne kadar
Ben dün söyleyecektim erken bebek oluşumu genelde 6.haftada belirleniyor erken embriyo oluşumu da etkiliyor tabi benim seninle aynı daha yolk bile gözükmedi :) korkma ben 6+3te kalp atışı duymuştum ilk teKızlar günaydııınn doktordan geldim. Kese büyümüş içinde yolk sac oluşmuş henüz bebek hala yok. Adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6 böyle yani. 2 hafta sonra çağırdı kalp artışı ve bebeği görmek için. Böyle yani
Sat aynı ikimizindegoogleda Çin takvimi yaz çıkıyor kendi yaşını ve son adet tarihini giriyorsun hesaplıyor.. Çin takvimi yaşımıza bir yada iki yaş ekleyip öyle hesap yapıyor doğduğun aya göre değişiyor benim erkek çıkıyor Rus da kız çıktı
Hamilelik+ , momercy, Banu çiftçiBenim neden öyle gösteriyor acaba uygulamaların adı ne bende onları indiriiyim
Haklısın acaba sorusunun endişesi illa vuruyor böyleyken ama inan ufak çaplı oynayan değerler çokta zarar vermez uçurum gibi yükselir veya düşer o zaman endişe duymaya başla rahatla biraz şimdiÖyle… Kendim olsam salla derdim. Ama annelik giriyo ya işin içine. Hersey yenıden yazılıyor. Hayırlısı diyoruz günün sonunda zatenBen de eskiden cok halsizdim D vitamini sagolsun ve iyot. Hamilelikte biraz seyreltecegım iyotu ama yine de doktora bir danısıp. Bunlarla cok enerjik hissediyorum. Cok sagolun yazdıklarınız ıcın tesekkur ederım. Benım gıbı dusunen bırı var mı ben mı cok cinsin diyodum Sukur yanlışta olmadıgını hıssetmek rahatlatıyor
Hiç biri yokmuş bende teşekkür ederimHamilelik+ , momercy, Banu çiftçi
Hahaha ah anneler annelerimizKafayı yerdik ama meraktan stres yapmazdık çünkü hastalık vs bilmezdik Allaha emanet büyüyorlarmış çünkü. Bence en güzeliymişbende anneme folik asitten bahsedince terslemişti beni
Bende aynı
Şimdi den 7 tane oldu programlarBende aynıbeş tane uygulama var bende peppap, meet you, flo, hamilelik+, sprout. Doğum gününü aynı gösteriyorlar ama bazıları gün olarak eksi artı değişiyor kiminde 5+2 kiminde 5+1 gösteriyor... Hepsi güzel aslında ama bilgi olarak hamilelik+ tavsiye ederim makaleler de var içinde peppap da çok iyi başka konuları da baz alıyor flo sadece gün gösteriyor o günkü gelişimi yazıyor meet you sevmedim çok sade bir program makaleleri de yabancı dil ondan herhalde sprout da yeni yükledim çözmeye çalışıyorum
Yalnız değilmişim yaŞimdi den 7 tane oldu programlarbenimde elemem gerekenler olacak şimdi buradaki herkesten öğrendiğim uygulamaları indirirdim
Hamilelik+ güzel Flo da sade
Diğerlerini bende çözmeye çalışıyorum bebeğin gelişimi izlemek ayrı güzel
Son indirdiğim uygulamalar 13 Aralık diyor doğumaYalnız değilmişim ya
Aynı günüzSon indirdiğim uygulamalar 13 Aralık diyor doğuma
Geç oldu ama günaydınMerhaba kızlar günaydın
Halsizlik ve uyku hali hiç geçmeyen bir halde göğüs acısı devam arada bir mide yanması yaşıyorum.. Bide çok iş yapınca kasık ağrısı yüksek oluyor bu yüzden yapmamaya gayret gösteriyorum hatta şuan sadece mutfak toplayıp yattım evi bile toplamadım dün fazla iş yapmışım demek ki geceye kadar zıplatacak sancılarım olduKızlar be belırtınız var ben içten içe mide bulantım var bazen bulunmayınca belim agrımayınca goguslerım agrımayınca bırsey oldu dıyorum korkuyorum . Bendaha önce dış gebelik gecırdım sudan öyle bu ıhtımal yoksa keseyı gördük ama üste ondan korkuyor sıZlerde durumlar ne arkadaslar