-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.461
Sanırsın iğneyle içime bebek pompalanıyor şuan 5 aylık sayılırDemekki sende de var
kız ilk kez kese gördüm ben UFO gören masum köylüye bağladımNormal canım benimki kadar işte masallah
bir düşük yaşamış olarak söyleyebilirim ki o korku bende de vardı hala var ama o kadar takmıyorum bir haftadır. Allah’ıma sığındım hayırlısı her şeyin. Bilmiyorum kaç haftalıksın ama ilk öğrendiğime göre artık panik yapmıyorum. Tabi Salı günü kalp atışı var inşallah duyarız bakalımKızlar ben daha önce bir boş gebelik geçirdim bu ikinci gebeliğim sanırım fobi oluştu hiç kalp atışını duyamayacakmişim ya da Allahim korusun ya dusecekmis yada kalbi duracakmiş gibi hissediyorum hep kötü düşünüyorum yani içimde kötü bir his oluyor hep sizde de oluyor mu ben mi çok karamsarim
Merhaba bence ıkı gun bekleyın ıkı kat artısı gördükten sonra söyleyin benımde 55 di sonucum bugün 39 a düşmüş yine de sız bılırsınız ama ben bır dahakıne öyle yapacağımAy galiba geliyo kan sonucum 38.4 çıkmışşuan eşime nasıl söylicem diye düşünüyorum. 12 ay 20 günlük bir oğlumuz var. Sadece 1 gün korunmadık olursa olur diye düşünüyorduk hani beraber büyürler falan. Deli cesareti o günde tutmuş demek ki. Dua ediyorum Rabbim sağlıklı bir de kız çocuğu nasip etsin diye
Pıhtılaşma trombosit bunlardan biri de olur
Inr veya koagülasyon dıye de bakabılırsınızTam kan sayımı değerlerinde illaki vardır yaa olmaması mümkün değil
Evde yap en sağlıklısıKızlaar mayonez işini ne yapıyorsunuz?? Ben ranch sos, acılı mayonez çok severim. İnternette araştırdım heinz markası için pastorize yumurtalı diye sorun değil diyorlar ama bir fikriniz var mı?
İçinde çiğ yumurta var amaEvde yap en sağlıklısı
Dayanamadım söyledim ben dün akşam. O da şaşkın baya inanmadı şaka yapıyorum sandıMerhaba bence ıkı gun bekleyın ıkı kat artısı gördükten sonra söyleyin benımde 55 di sonucum bugün 39 a düşmüş yine de sız bılırsınız ama ben bır dahakıne öyle yapacağım
Bebeğim ama senin kesenin içi maşallah dolu yolk sac oluşmuş attığın ultrason fotisinde var görünüyor korkma tamammıKızlar ben daha önce bir boş gebelik geçirdim bu ikinci gebeliğim sanırım fobi oluştu hiç kalp atışını duyamayacakmişim ya da Allahim korusun ya dusecekmis yada kalbi duracakmiş gibi hissediyorum hep kötü düşünüyorum yani içimde kötü bir his oluyor hep sizde de oluyor mu ben mi çok karamsarim
Çok şükür canım bende keseyi gördük kalp atışı için bayram sonrasını bekleyeceğizYa gördüm cezanı çok üzüldüm neyse geönşl olsun Bi daha yaşama inşallah
Benim son durum beta 2270 çıktı kese varla yok arası emin olmak için Bi dahaki randevuda bakalım dedi doktor cumartesi gideceğim canım tüm tahlillerimse refarans aralığında iyi çıktı yani şükürler olsun
Çok güzel oluyor ben sık sık yapıyorum Bi kavanozda em fazla dört gün muhafaza oluyor.. Çiğ yumurta tadı gelmiyor ki bildiğin mayonez oluyorİçinde çiğ yumurta var amaay bilemedim
Anladım bebeğim evet güzel oluyor. Fakat gebelikte çiğ et yumurta falan zararlı ya. O yüzden şüpheye düştümÇok güzel oluyor ben sık sık yapıyorum Bi kavanozda em fazla dört gün muhafaza oluyor.. Çiğ yumurta tadı gelmiyor ki bildiğin mayonez oluyorkimyasaldan çok daha iyi değil mi?
Günaydın çok geçmiş olsun, inşallah biran önce kanama alanın geçer, sağlıkla bebeğine kavuşursun, benim de bugün randevum korkuyorum açıkcası, Allah hayırlısını sağlıkla kolaylıkla versin hepimize inşaAllah.Dün yoğun bir gün geçirdim bugün ki doktor randevum dün e alındı devlet hastanesine gittim özel daha araştırma yapıyorum (ilk doğumda anestezi fazla verildiği için ölümden döndüm maalesef)
Kese yi gördük kaç haftalık söylemedi ama kese den büyük kanama alanım da var progestan fitil verdi haftaya çarşamba tekrar çağırdı
Bol yatış dinlen dedi de evdeki 2 yaş sendromlu bir kızım var zor dedim
Allah ol dedikten kimse durdurmamaz dedi
Çiğ yumurta tüketmemelisiniz hamileyken. Allah korusun.Çok güzel oluyor ben sık sık yapıyorum Bi kavanozda em fazla dört gün muhafaza oluyor.. Çiğ yumurta tadı gelmiyor ki bildiğin mayonez oluyorkimyasaldan çok daha iyi değil mi?
İlk hamilelik döneminde de kanama alanım vardı hatta kanamam da olmuştu biraz alışkın olduğum bi durum keşke hiç olmasaydı ama rabbim ol dedikten sonraGünaydın çok geçmiş olsun, inşallah biran önce kanama alanın geçer, sağlıkla bebeğine kavuşursun, benim de bugün randevum korkuyorum açıkcası, Allah hayırlısını sağlıkla kolaylıkla versin hepimize inşaAllah.
Canım ben de öyle 3 yaşında oğlum var ve inanılmaz hareketli kendi başına asla oyun oynamaz. İnşallah sağlıkla ve bizimle kalırlar kalbimizi temiz tutalım.Dün yoğun bir gün geçirdim bugün ki doktor randevum dün e alındı devlet hastanesine gittim özel daha araştırma yapıyorum (ilk doğumda anestezi fazla verildiği için ölümden döndüm maalesef)
Kese yi gördük kaç haftalık söylemedi ama kese den büyük kanama alanım da var progestan fitil verdi haftaya çarşamba tekrar çağırdı
Bol yatış dinlen dedi de evdeki 2 yaş sendromlu bir kızım var zor dedim
Allah ol dedikten kimse durdurmamaz dedi
Evet tam heraketli zamanları çok korkmadım icimCanım ben de öyle 3 yaşında oğlum var ve inanılmaz hareketli kendi başına asla oyun oynamaz. İnşallah sağlıkla ve bizimle kalırlar kalbimizi temiz tutalım.