- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.441
5+4 de duydum canimKizlar kalp atisini duyan var mi kacinci haftada duydunuz
Sağlıklı olsunlar daHayırlı olsunNasip kısmet bende aslında tek olduğunu düşünüyorum ama ailede ikizler olunca şüpheleniyor değilim
Amin inşallah diyelimSağlıklı olsunlar da
Evet canım, afedersin sümük gibi oluyor. Günlük ped kullanıyorum bende yoksa günde bir çok kez iç camaşırı değiştirmek zorunda kalıyordumKızlar sarı akıntım var bi kaç gündür normal mi günlük ped takmaya başladıktan sonra fark ettim
Teşekkürler . Progestanı normalde vücudumuz üretiyor , yetersiz olması durumunda gebelik devam etmiyor. Belki o yüzden doktorunuz fayda zarar yapıp verdiğini söylemiştirYani oğlum hipospadiasla doğmuştu. İçime kurt düştü tabi böyle olunca.
Benim de sat 27 Şubat 6+3 biz de bugün kalp atışını duydukBugun kalp atışını duyduk,kendini de gördük minik nohutumunbu arada uygulamam yanlışmış uygulama 7+4 gösteriyordu,doktorum 6+4 dedi
Son adetim 26 şubattı kızlar
Ay hadi inşallah sonrada cinsiyet merakı saracak hepimizi13 Mart adet günümün ilk günüydü. 27 martta aşılama oldum 9 Nisan da test pozitif gördüm pazartesi 10 Nisan da kan verdim 627.2 çıktı canım çarşamba verdim 1447.67 çıktı doktorum cuma keseyi görürüz dedi yarın gideceğimAllahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin bize inşallah kesemizi görelim sonra minik kalplerini duyalım en mutlu insan biz olalım
Amin en kısa zamanda nasip olsun inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize bekleyenlere inşallah
Anladım canım ama o doktordan doktora değişiyor yukarıda birine yazmıştım normalde ben de hamile kaldığım andan itibaren iğne vuruyordum ama şimdiki doktorum 8 haftadan sonra dedi açıkçası ben çok memnunum çünkü benim kan sulandırıcı iğnelerin hepsini alerjim var iğneyi vurduğum anda sanki abartmıyorum 7 aylık hamile gibi şişiyorum Benim boyum 1.80 ve ve 62 kiloyum düşün ne kadar karnımın çıktığını o derece allerji yapıyor bendeHee yüksek değilmiş yaa normal değer. Ya pıhtılaşma değeri bu da. Bi arkadaş vardı kızın pıhtılaşması var bu değeri bile yüksek doktoru inatla vermedi iğne falan ille kalp atışı olsun bilmem ne diye. Kız düşürdü kimyasal gebelik oldu. Sonra başka doktora gitti de çok şükür bebesi var
Pazartesi inşallah duyucam şu an 6+4 deyimKizlar kalp atisini duyan var mi kacinci haftada duydunuz
Valla öyle gerçekten bende mide bulantısı hiç yok sizde var mıAy hadi inşallah sonrada cinsiyet merakı saracak hepimizi
ben de de yok 8 haftalik felan olunca oluyor diyen varValla öyle gerçekten bende mide bulantısı hiç yok sizde var mı
Regl olmuyorum ve doktor hamilesn demese hamile olduğumu anlamam o kadar belirtim yokValla öyle gerçekten bende mide bulantısı hiç yok sizde var mı
Bende şuan aynı şekilde şişiyorumAnladım canım ama o doktordan doktora değişiyor yukarıda birine yazmıştım normalde ben de hamile kaldığım andan itibaren iğne vuruyordum ama şimdiki doktorum 8 haftadan sonra dedi açıkçası ben çok memnunum çünkü benim kan sulandırıcı iğnelerin hepsini alerjim var iğneyi vurduğum anda sanki abartmıyorum 7 aylık hamile gibi şişiyorum Benim boyum 1.80 ve ve 62 kiloyum düşün ne kadar karnımın çıktığını o derece allerji yapıyor bende
Demekki sende de varBende şuan aynı şekilde şişiyorum
Ay bende yaaa bi göğüslerim acıyor bir de belim ağırıyor başka yok birşeyimRegl olmuyorum ve doktor hamilesn demese hamile olduğumu anlamam o kadar belirtim yok
Normal canım benimki kadar işte masallahNormal değer sorun olsa doktor verir korkma
Benimki henüz bu aşamada yaa
Evet benmde sonradan aklıma geldi sormadı nedense anlamadım canımŞaşırdım çünkü her doktor sorar ya son adet tarihini