2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ay baya benzer durumlarımız benim de son adet tarihi 12 Mart’tı, çatlatma iğnemi de 24 Mart’ta olmuştum. ilk kanı 7 Nisan’da verdim 152 ile öğrendim ben de. En son Salı günü vermiştim o da 981 çıktı. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz yarın Cumartesi de ben

AA progestanın bi zararı mı varmış . Benim de lekelenmem olmuştu 2 haftadır günde iki kez 200 mg Progestan kullanıyorum. Doktorum bugün itibari ile 1 e düşürdü. Kontrole gittiğimde soracağım

Ayyy arka arkayayız arkadaşım yaaa çok heyecanlıyım görürüz yarın inşallah ya ya hemen haber vericem yarın canım inşallah sende cumartesi güzel haberler alırsın

AA progestanın bi zararı mı varmış . Benim de lekelenmem olmuştu 2 haftadır günde iki kez 200 mg Progestan kullanıyorum. Doktorum bugün itibari ile 1 e düşürdü. Kontrole gittiğimde soracağım
Çok çok düşük ihtimaller sanıyorum ki ama belki de bize denk geldi. Ama lutinusta aleni yazıyor. Yazan doktora prospektüsün fotoğrafını attım fayda zarara bakarak yazdım dedi. İstersen kullanmayabilirsin dedi.

Yani oğlum hipospadiasla doğmuştu. İçime kurt düştü tabi böyle olunca.

Eklentiler

• IMG_0185.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 71
Yaaa harika bir haber Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin canımmm çok sevindim çok çok

İkiz olup olmadığı ne zaman belli olur acaba bilginiz var mı hem öğrenciyim hem anne olacam hem evle uğraşıyorum. Bu aralar sürekli uykucu oldum fırsat buldukça uykum geliyor
Benim de çok hızlı arttı 2 günde bir 187 438 1316 4800 ama tek

Kızlar sarı akıntım var bi kaç gündür normal mi günlük ped takmaya başladıktan sonra fark ettim

280 çıktı 3 gün sonra 1112 çıktı doktorum da gayet sağlıklı ilerliyo bakalım bi dedi baktık ve keseyi gördük bence problem yok normal ilerliyo seninki de

280 çıktı 3 gün sonra 1112 çıktı doktorum da gayet sağlıklı ilerliyo bakalım bi dedi baktık ve keseyi gördük bence problem yok normal ilerliyo seninki de
Kadın doğuma 1 kere gittim o zaman biraz düşük olduğu için gözükmedi 19unda gidecem inşallah bizim ufaklıkta gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…