2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Yani oğlum hipospadiasla doğmuştu. İçime kurt düştü tabi böyle olunca.
Teşekkürler . Progestanı normalde vücudumuz üretiyor , yetersiz olması durumunda gebelik devam etmiyor. Belki o yüzden doktorunuz fayda zarar yapıp verdiğini söylemiştir

13 Mart adet günümün ilk günüydü. 27 martta aşılama oldum 9 Nisan da test pozitif gördüm pazartesi 10 Nisan da kan verdim 627.2 çıktı canım çarşamba verdim 1447.67 çıktı doktorum cuma keseyi görürüz dedi yarın gideceğim 🤲🏻 Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin bize inşallah kesemizi görelim sonra minik kalplerini duyalım en mutlu insan biz olalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ay hadi inşallah sonrada cinsiyet merakı saracak hepimizi 🫣😀

Hee yüksek değilmiş yaa normal değer. Ya pıhtılaşma değeri bu da. Bi arkadaş vardı kızın pıhtılaşması var bu değeri bile yüksek doktoru inatla vermedi iğne falan ille kalp atışı olsun bilmem ne diye. Kız düşürdü kimyasal gebelik oldu. Sonra başka doktora gitti de çok şükür bebesi var🌸
Anladım canım ama o doktordan doktora değişiyor yukarıda birine yazmıştım normalde ben de hamile kaldığım andan itibaren iğne vuruyordum ama şimdiki doktorum 8 haftadan sonra dedi açıkçası ben çok memnunum çünkü benim kan sulandırıcı iğnelerin hepsini alerjim var iğneyi vurduğum anda sanki abartmıyorum 7 aylık hamile gibi şişiyorum Benim boyum 1.80 ve ve 62 kiloyum düşün ne kadar karnımın çıktığını o derece allerji yapıyor bende😅

Kızlaar mayonez işini ne yapıyorsunuz?? Ben ranch sos, acılı mayonez çok severim. İnternette araştırdım heinz markası için pastorize yumurtalı diye sorun değil diyorlar ama bir fikriniz var mı?

Anladım canım ama o doktordan doktora değişiyor yukarıda birine yazmıştım normalde ben de hamile kaldığım andan itibaren iğne vuruyordum ama şimdiki doktorum 8 haftadan sonra dedi açıkçası ben çok memnunum çünkü benim kan sulandırıcı iğnelerin hepsini alerjim var iğneyi vurduğum anda sanki abartmıyorum 7 aylık hamile gibi şişiyorum Benim boyum 1.80 ve ve 62 kiloyum düşün ne kadar karnımın çıktığını o derece allerji yapıyor bende😅
Bende şuan aynı şekilde şişiyorum 😂

X