2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben de düşük yapmıştım canım 8haftalık iken kalp durması. Üstüne bir de rahimden operasyon geçirdim. Rahim ağzı yetmezliğim var. Şimdi perinatolog ile ilerliyorum. Doktorum kan sulandırması için corasprin verdi. Bi rde regl 4 gün kala lekelenme ile öğrenmiştim ben bhcg 171 çıkmıştı. Progestan verdi 200mg günde iki kez. Bugün kalp atışı dinledik çok şükür bi problem yok.
Keseyi 1500 sonrası görebilirmişsin 4+1 de görmüştük biz 1668 ile.
Bence doktorunuza danışın corasprin ve Progestan başlatsın size de. Bildiğim kadarıyla bir zararı yok.

Aa sendemi kalp atışı duydun bugün maşallah

Beta ve gününüz kaç acaba? ben de Cumartesi başka bir doktordan randevu aldım kese için kendi doktorum daha bakmak istemedi. Benim beta 2 katı olarak giderse 4000 küsürlerde olacak günüm de 4+6

Slm kizlar insallah bende yeñi hamis ooarak katildim araniza sat 4mart carsamba beta 460di pazartesi 2600 du dun kese gozuktu ben dqhâ once dis gebelikgecirdim trk tupum alindi mayis ayindi diyer tupdende gecirdim bu bebek mucezem oldu
Hoşgeldinizzz sizin adınıza çok sevindimm

Canım ya sen öyle sorunca bende şimdi baktım testime 371 iyi mi sence kan sulandırıcı coraspirin verdi ama 2 günde bir iç dedi bana sıkıntı olur mu ki

Slm kizlar insallah bende yeñi hamis ooarak katildim araniza sat 4mart carsamba beta 460di pazartesi 2600 du dun kese gozuktu ben dqhâ once dis gebelikgecirdim trk tupum alindi mayis ayindi diyer tupdende gecirdim bu bebek mucezem oldu
Hayırlı olsun küsmetimizde varsa bir şekilde oluyor gerçekten Sağ Salim doğurmak nasip olsun

Gerek yok canım normal adet olacaksın belki biraz daha fazla ağrın olabilir o kadar. Vitamin kullanmaya devam et genelde kimyasal gebelikten sonraki ay normal gebelik eden çok var.
Folık asıt mı ben boranın kullanmıyorum da folık asit de kullanmadım planlanmamış bor gebelıktı

Beta ve gününüz kaç acaba? ben de Cumartesi başka bir doktordan randevu aldım kese için kendi doktorum daha bakmak istemedi. Benim beta 2 katı olarak giderse 4000 küsürlerde olacak günüm de 4+6
13 Mart adet günümün ilk günüydü. 27 martta aşılama oldum 9 Nisan da test pozitif gördüm pazartesi 10 Nisan da kan verdim 627.2 çıktı canım çarşamba verdim 1447.67 çıktı doktorum cuma keseyi görürüz dedi yarın gideceğim Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin bize inşallah kesemizi görelim sonra minik kalplerini duyalım en mutlu insan biz olalım

Kızlar benim rahmimde kanama alanı var doktorun bana verdiği lutinus progesteronu kullanmıyorum ama çünkü prospektüsünde “hamilelik sırasında kullanımında kız ve erkek çocuklarda cinsel organ anormalliklerine sebep olup olmadığı bilinmemektedir” yazıyor. Benim oğlumda da progesteron kullanmıştım 13. Haftaya kadar hipospadias ile doğmuştu ve hacettepenin çocuk üroloji prof una gittiğimizde hamilelikte prpgesteron kullandın mı diye sormuştu. O yüzden içim rahat etmedi kullanmaya . Ptesi kendi doktoruma başlayacağım artık şimdiye kadar farklı bi doktora gitmiştim: kendi doktorum perinatolog. O ne diyecek bakayım. O zamana kadar da bir şey olmaz inşallah

Canım ya sen öyle sorunca bende şimdi baktım testime 371 iyi mi sence kan sulandırıcı coraspirin verdi ama 2 günde bir iç dedi bana sıkıntı olur mu ki
Olmaz bence doğru yapmış sınıra yakın değerdir ya da düşük geçmişin vardır o yüzden vermesi normal. bide kızlar sadece Plt değeri önemli değil bununla ilgili bir sürü test var genetik pıhtılaşma testleri falan var hepsi önemli bazen yüksek olsa da sapasağlam doğar

Eklentiler

• 20E31579-F37B-4B06-A664-F02D0141B4D9.jpeg
    300,8 KB · Görüntüleme: 66
Anladım canım çok teşekkür ederim iyi bari sevindim Allahım hepimize hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…