-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.401
Bende hele bugün hiç bişi yok keseyi ne zaman gördün?Sizinle aynıyız benimde bat 8 mart bende keseyi gördüm çok şükür ve benimde hiç belietim yok istahim açıldı bir tek midem kaziniyor surekli yiyorum☺
4 gün önce 4+6, iken alttan muayeneyle gordum canımBende hele bugün hiç bişi yok keseyi ne zaman gördün?
Adete göre saymıyor mu? Ben şuan 5+1 oluyorum pazartesi 4+5 de gördüm. Senin kese fotisi var mı? Atsana4 gün önce 4+6, iken alttan muayeneyle gordum canım
Ben de düşük yapmıştım canım 8haftalık iken kalp durması. Üstüne bir de rahimden operasyon geçirdim. Rahim ağzı yetmezliğim var. Şimdi perinatolog ile ilerliyorum. Doktorum kan sulandırması için corasprin verdi. Bi rde regl 4 gün kala lekelenme ile öğrenmiştim ben bhcg 171 çıkmıştı. Progestan verdi 200mg günde iki kez. Bugün kalp atışı dinledik çok şükür bi problem yok.Şöyle söyleyeyim canım ben daha önce iki defa düşük yaptım ve hepsinde geç kaldım kan pıhtılaşmasindan dolayi bu günde adetime 4 gün vardı kasıklarım faln ağrıyordu bir kaç gündür sürekli bir uyku hali ve halsizlik vardı bu sabah idrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bende hastane gidip kan testi ve TSH testi verdim ama mesai saati dışında olunca doktor sonuçlara bakmadı yarın gel dedi.( Beta hcg 59.50 tsh ise 12669 çıktı)
Aa sendemi kalp atışı duydun bugünBen de düşük yapmıştım canım 8haftalık iken kalp durması. Üstüne bir de rahimden operasyon geçirdim. Rahim ağzı yetmezliğim var. Şimdi perinatolog ile ilerliyorum. Doktorum kan sulandırması için corasprin verdi. Bi rde regl 4 gün kala lekelenme ile öğrenmiştim ben bhcg 171 çıkmıştı. Progestan verdi 200mg günde iki kez. Bugün kalp atışı dinledik çok şükür bi problem yok.
Keseyi 1500 sonrası görebilirmişsin 4+1 de görmüştük biz 1668 ile.
Bence doktorunuza danışın corasprin ve Progestan başlatsın size de. Bildiğim kadarıyla bir zararı yok.
Beta ve gününüz kaç acaba?ay maşaallah arkadaşım çok sevindim sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah. Bende yarın kese için gideceğim ama aldı beni bir telaş acaba görecek miyiz sorun yoktur umarım diye korku sardı kalbimi
HoşgeldinizzzSlm kizlar insallah bende yeñi hamis ooarak katildim araniza sat 4mart carsamba beta 460di pazartesi 2600 du dun kese gozuktu ben dqhâ once dis gebelikgecirdim trk tupum alindi mayis ayindi diyer tupdende gecirdim bu bebek mucezem oldu
Canım ya sen öyle sorunca bende şimdi baktım testime 371 iyi mi sence kan sulandırıcı coraspirin verdi ama 2 günde bir iç dedi bana sıkıntı olur mu kiHee yüksek değilmiş yaa normal değer. Ya pıhtılaşma değeri bu da. Bi arkadaş vardı kızın pıhtılaşması var bu değeri bile yüksek doktoru inatla vermedi iğne falan ille kalp atışı olsun bilmem ne diye. Kız düşürdü kimyasal gebelik oldu. Sonra başka doktora gitti de çok şükür bebesi var
Evet çok şükür eşimle derin bir nefes aldıkAa sendemi kalp atışı duydun bugünmaşallah
Hayırlı olsun küsmetimizde varsa bir şekilde oluyor gerçektenSlm kizlar insallah bende yeñi hamis ooarak katildim araniza sat 4mart carsamba beta 460di pazartesi 2600 du dun kese gozuktu ben dqhâ once dis gebelikgecirdim trk tupum alindi mayis ayindi diyer tupdende gecirdim bu bebek mucezem oldu
Yok benim hiç adet tarihimi sormadi bile keseye baktı 4 buçuk haftalik dediAdete göre saymıyor mu? Ben şuan 5+1 oluyorum pazartesi 4+5 de gördüm. Senin kese fotisi var mı? Atsana
Folık asıt mı ben boranın kullanmıyorum da folık asit de kullanmadım planlanmamış bor gebelıktıGerek yok canım normal adet olacaksın belki biraz daha fazla ağrın olabilir o kadar. Vitamin kullanmaya devam et genelde kimyasal gebelikten sonraki ay normal gebelik eden çok var.
13 Mart adet günümün ilk günüydü. 27 martta aşılama oldum 9 Nisan da test pozitif gördüm pazartesi 10 Nisan da kan verdim 627.2 çıktı canım çarşamba verdim 1447.67 çıktı doktorum cuma keseyi görürüz dedi yarın gideceğimBeta ve gününüz kaç acaba?ben de Cumartesi başka bir doktordan randevu aldım kese için kendi doktorum daha bakmak istemedi. Benim beta 2 katı olarak giderse 4000 küsürlerde olacak günüm de 4+6
Verdim 39 çıktıİki gün sonra tekrar kan verdin mi?
Plt değeri tam olarak nedir acaba ben de 2022’de yaptırdığım test sonucunda buldumNormal bir kan testinde Plt değerin kaç? En son yaptırdığın testten bi bakıp desene
Olmaz bence doğru yapmış sınıra yakın değerdir ya da düşük geçmişin vardır o yüzden vermesi normal. bide kızlar sadece Plt değeri önemli değil bununla ilgili bir sürü test var genetik pıhtılaşma testleri falan var hepsi önemli bazen yüksek olsa da sapasağlam doğarCanım ya sen öyle sorunca bende şimdi baktım testime 371 iyi mi sence kan sulandırıcı coraspirin verdi ama 2 günde bir iç dedi bana sıkıntı olur mu ki
Normal değer sorun olsa doktor verir korkmaPlt değeri tam olarak nedir acaba ben de 2022’de yaptırdığım test sonucunda buldum261 fazla mı az mı??
Benimki henüz bu aşamada yaaYok benim hiç adet tarihimi sormadi bile keseye baktı 4 buçuk haftalik dedi
Anladım canım çok teşekkür ederim iyi bari sevindimOlmaz bence doğru yapmış sınıra yakın değerdir ya da düşük geçmişin vardır o yüzden vermesi normal. bide kızlar sadece Plt değeri önemli değil bununla ilgili bir sürü test var genetik pıhtılaşma testleri falan var hepsi önemli bazen yüksek olsa da sapasağlam doğar