2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
13 Mart adet günümün ilk günüydü. 27 martta aşılama oldum 9 Nisan da test pozitif gördüm pazartesi 10 Nisan da kan verdim 627.2 çıktı canım çarşamba verdim 1447.67 çıktı doktorum cuma keseyi görürüz dedi yarın gideceğim 🤲🏻 Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin bize inşallah kesemizi görelim sonra minik kalplerini duyalım en mutlu insan biz olalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ay baya benzer durumlarımız benim de son adet tarihi 12 Mart’tı, çatlatma iğnemi de 24 Mart’ta olmuştum. 🥰🥰 ilk kanı 7 Nisan’da verdim 152 ile öğrendim ben de. En son Salı günü vermiştim o da 981 çıktı. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz yarın 🥹 Cumartesi de ben 🙏🏻

Kızlar benim rahmimde kanama alanı var doktorun bana verdiği lutinus progesteronu kullanmıyorum ama çünkü prospektüsünde “hamilelik sırasında kullanımında kız ve erkek çocuklarda cinsel organ anormalliklerine sebep olup olmadığı bilinmemektedir” yazıyor. Benim oğlumda da progesteron kullanmıştım 13. Haftaya kadar hipospadias ile doğmuştu ve hacettepenin çocuk üroloji prof una gittiğimizde hamilelikte prpgesteron kullandın mı diye sormuştu. O yüzden içim rahat etmedi kullanmaya . Ptesi kendi doktoruma başlayacağım artık şimdiye kadar farklı bi doktora gitmiştim: kendi doktorum perinatolog. O ne diyecek bakayım. O zamana kadar da bir şey olmaz inşallah
AA progestanın bi zararı mı varmış . Benim de lekelenmem olmuştu 2 haftadır günde iki kez 200 mg Progestan kullanıyorum. Doktorum bugün itibari ile 1 e düşürdü. Kontrole gittiğimde soracağım

Ay baya benzer durumlarımız benim de son adet tarihi 12 Mart’tı, çatlatma iğnemi de 24 Mart’ta olmuştum. 🥰🥰 ilk kanı 7 Nisan’da verdim 152 ile öğrendim ben de. En son Salı günü vermiştim o da 981 çıktı. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz yarın 🥹 Cumartesi de ben 🙏🏻
Ayyy arka arkayayız arkadaşım yaaa çok heyecanlıyım görürüz yarın inşallah ya ya hemen haber vericem yarın canım 🤲🏻😍😍 inşallah sende cumartesi güzel haberler alırsın 🤲🏻🤲🏻

AA progestanın bi zararı mı varmış . Benim de lekelenmem olmuştu 2 haftadır günde iki kez 200 mg Progestan kullanıyorum. Doktorum bugün itibari ile 1 e düşürdü. Kontrole gittiğimde soracağım
Çok çok düşük ihtimaller sanıyorum ki ama belki de bize denk geldi. Ama lutinusta aleni yazıyor. Yazan doktora prospektüsün fotoğrafını attım fayda zarara bakarak yazdım dedi. İstersen kullanmayabilirsin dedi.

Şu

Eklentiler

• E5FBA2B0-BAFD-44F1-A24A-952B11DBC35E.jpeg
    E5FBA2B0-BAFD-44F1-A24A-952B11DBC35E.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 70
Yani oğlum hipospadiasla doğmuştu. İçime kurt düştü tabi böyle olunca.

Eklentiler

• IMG_0185.jpeg
    IMG_0185.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 71
Ay galiba geliyo kan sonucum 38.4 çıkmış🤭 şuan eşime nasıl söylicem diye düşünüyorum. 12 ay 20 günlük bir oğlumuz var. Sadece 1 gün korunmadık olursa olur diye düşünüyorduk hani beraber büyürler falan. Deli cesareti😄 o günde tutmuş demek ki. Dua ediyorum Rabbim sağlıklı bir de kız çocuğu nasip etsin diye🤲
Yaaa harika bir haber Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin canımmm 😍🌸🎉🧿💜🧡 çok sevindim çok çok

İkiz olup olmadığı ne zaman belli olur acaba bilginiz var mı 😂 hem öğrenciyim hem anne olacam hem evle uğraşıyorum. Bu aralar sürekli uykucu oldum fırsat buldukça uykum geliyor 😂
Benim de çok hızlı arttı 2 günde bir 187 438 1316 4800 ama tek

Pazartesi günü gitmiştim o zaman 877 çıktı gözükmemesi normal arefe gününden önce gel dedi 19unda gidicez bakalım. Dün 2325 çıktı onda da sağlık ocağına gittik yükselmesi nasıl ona baksınlar demişti
280 çıktı 3 gün sonra 1112 çıktı doktorum da gayet sağlıklı ilerliyo bakalım bi dedi baktık ve keseyi gördük bence problem yok normal ilerliyo seninki de

280 çıktı 3 gün sonra 1112 çıktı doktorum da gayet sağlıklı ilerliyo bakalım bi dedi baktık ve keseyi gördük bence problem yok normal ilerliyo seninki de
Kadın doğuma 1 kere gittim o zaman biraz düşük olduğu için gözükmedi 19unda gidecem inşallah bizim ufaklıkta gözükür ☺️

X