2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
5+1de 1100le gördüm keseyi karından. Alttan bakacaktı önce karından deneyelim belki görürüz dedi gördü. 10 gün sonra bebişi görmeye gidicez inşallah
ay maşaallah arkadaşım çok sevindim sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah. Bende yarın kese için gideceğim ama aldı beni bir telaş acaba görecek miyiz sorun yoktur umarım diye korku sardı kalbimi

Bende var canım doktorum rennie çiğneme tableti yazdı.

Normal bir kan testinde Plt değerin kaç? En son yaptırdığın testten bi bakıp desene

Ama ona cevap yazan kızlardan biri de banlanmış yaa ona üzüldüüümm kız hamile hamile inşallah üzülmemiştir
Benim ben çok incesin valla bir günlük ceza yedim onun yüzünden atar yapınca ceza aldım ama üzülmedim merak etme sizden uzak kalmak kötü oldu hepsi bu

Bir günlük ceza yedim aksam hepsini tek tek okuyacağım. S Seray94 ne oldu senin son durum canım?
Ya gördüm cezanı çok üzüldüm neyse geönşl olsun Bi daha yaşama inşallah
Benim son durum beta 2270 çıktı kese varla yok arası emin olmak için Bi dahaki randevuda bakalım dedi doktor cumartesi gideceğim canım tüm tahlillerimse refarans aralığında iyi çıktı yani şükürler olsun

Pıhtılaşma trombosit bunlardan biri de olur
Pıhtılaşma için D-dimer yapıyorlar bana sürekli ve benim o zaten çok yüksek çıkıyor referans en yüksek 500se benim 2000lerde çıkıyor tabii bu ataklarım sırasında oluyor sonradan normale dönüyor

Sizinle aynıyız benimde bat 8 mart bende keseyi gördüm çok şükür ve benimde hiç belietim yok istahim açıldı bir tek midem kaziniyor surekli yiyorum☺

Heh bak buldum bu değeri neden sordun ki
Hee yüksek değilmiş yaa normal değer. Ya pıhtılaşma değeri bu da. Bi arkadaş vardı kızın pıhtılaşması var bu değeri bile yüksek doktoru inatla vermedi iğne falan ille kalp atışı olsun bilmem ne diye. Kız düşürdü kimyasal gebelik oldu. Sonra başka doktora gitti de çok şükür bebesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…