- 24 Mart 2023
- 823
- 878
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.381
İnşallahMaşallah darısı pazartesi de bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahMaşallah darısı pazartesi de bana
ay maşaallah arkadaşım çok sevindim sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah. Bende yarın kese için gideceğim ama aldı beni bir telaş acaba görecek miyiz sorun yoktur umarım diye korku sardı kalbimi5+1de 1100le gördüm keseyi karından. Alttan bakacaktı önce karından deneyelim belki görürüz dedi gördü. 10 gün sonra bebişi görmeye gidicez inşallah
Bende var canım doktorum rennie çiğneme tableti yazdı.Dostlar bugün 6 haftalık olduk çok şükür midemde öğünlerden sonra biraz yanma oluyor normal mi acaba sizlerde de oluyor mu bir de hala adet olacakmış gibi ağrılar oluyor hemen geçiyor gün içerisinde bir kaç kere yaşıyorum bunu sizlerde de var mı?
Normal bir kan testinde Plt değerin kaç? En son yaptırdığın testten bi bakıp deseneBenim de diğerleri normal canım. Benim 2 kimyasal 1 düşüğüm var hepsinde hamileliğimin haberini alır almaz iğneye başladım sonra bir perinatologla görüştüm O da 8. haftadan sonra Rahme giden damarlarda bir daralma var mı ona bakılır ayrıca bazı kan testleri var kan pıhtılaşma ne düzeyde kaç mg kan sulandırıcı kullanmalısın onlara bakıyorlar ama herkeste aynı olmayabilir tabiiki
Benim ben çok incesin valla bir günlük ceza yedim onun yüzünden atar yapınca ceza aldım ama üzülmedim merak etme sizden uzak kalmak kötü oldu hepsi buAma ona cevap yazan kızlardan biri de banlanmış yaa ona üzüldüüümm kız hamile hamile inşallah üzülmemiştir
Ya bende ağır ifadeler yazdım ya ondanAaa o neden banlanmış ya üzüldüm şimdi ben de
Yaaa hoşgeldiiiiinn canım yaa boşver takmaBenim ben çok incesin valla bir günlük ceza yedim onun yüzünden atar yapınca ceza aldım ama üzülmedim merak etme sizden uzak kalmak kötü oldu hepsi bu
Bende kontrole gittiğimde söyleyeyim kuzum midem fena 2 gündür zorluyor özellikle öğünlerden sonraBende var canım doktorum rennie çiğneme tableti yazdı.
Ay hoş geldinBenim ben çok incesin valla bir günlük ceza yedim onun yüzünden atar yapınca ceza aldım ama üzülmedim merak etme sizden uzak kalmak kötü oldu hepsi bu
Plt yaziyorum çıkmıyor Polat yazıyorum çıkmıyor başka bir adı var mı ki kuzumNormal bir kan testinde Plt değerin kaç? En son yaptırdığın testten bi bakıp desene
Ya gördüm cezanı çok üzüldüm neyse geönşl olsun Bi daha yaşama inşallah
Sende durumlar nedir peki
Ah dönmene çok sevindim canımYa bende ağır ifadeler yazdım ya ondan
Pıhtılaşma trombosit bunlardan biri de olurPlt yaziyorum çıkmıyor Polat yazıyorum çıkmıyor başka bir adı var mı ki kuzum
Tam kan sayımı değerlerinde illaki vardır yaa olmaması mümkün değilPlt yaziyorum çıkmıyor Polat yazıyorum çıkmıyor başka bir adı var mı ki kuzum
Pıhtılaşma için D-dimer yapıyorlar bana sürekli ve benim o zaten çok yüksek çıkıyor referans en yüksek 500se benim 2000lerde çıkıyor tabii bu ataklarım sırasında oluyor sonradan normale dönüyorPıhtılaşma trombosit bunlardan biri de olur
Heh bak buldum bu değeri neden sordun kiTam kan sayımı değerlerinde illaki vardır yaa olmaması mümkün değil
Sizinle aynıyız benimde bat 8 mart bende keseyi gördüm çok şükür ve benimde hiç belietim yok istahim açıldı bir tek midem kaziniyor surekli yiyorum☺Hiç belirtim yok ona da takıyorum herkes aynı değil ama ne bilim ister istemez oluyo. Başkası yapsa saçmalama kendine gel derim ama kendim olunca akılda veremiyorum
8mart canım benimki ben kese gördüm de daha bebek gelişmemişti.
Hee yüksek değilmiş yaa normal değer. Ya pıhtılaşma değeri bu da. Bi arkadaş vardı kızın pıhtılaşması var bu değeri bile yüksek doktoru inatla vermedi iğne falan ille kalp atışı olsun bilmem ne diye. Kız düşürdü kimyasal gebelik oldu. Sonra başka doktora gitti de çok şükür bebesi varHeh bak buldum bu değeri neden sordun ki