- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.301
Evet orası öyle ama bir yandan da çok merak ediyorum. Devlet hastanesinde 17-18. Haftayı buluyormus galibaAnladım canım, tabi ki her şeyin hayırlısı eli ayağı düzgün olsun ister kız ister erkek fark etmez
Ben tam bir tatlı manyağı olarak hamile kaldığımdan beri 1 lokma tatlı yiyemiyorumKızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.
Gerçekten mi? Bilmiyordum bunu. Hiç gitmedim devlet hastanesinde kadın doğuma, özele gidiyorum ben özel sigortam var ama gittiğim doktor poliklinik olarak geçtiği için ücret alıyor yine de. Eğer durumun varsa 13-14 hafta olunca özelde baktır daha erkem öğrenirsinEvet orası öyle ama bir yandan da çok merak ediyorum. Devlet hastanesinde 17-18. Haftayı buluyormus galiba
Evet öyleymiş. Arkadaşımın eltisi 17. Haftayı bekledi. Galiba bende öyle yapacamGerçekten mi? Bilmiyordum bunu. Hiç gitmedim devlet hastanesinde kadın doğuma, özele gidiyorum ben özel sigortam var ama gittiğim doktor poliklinik olarak geçtiği için ücret alıyor yine de. Eğer durumun varsa 13-14 hafta olunca özelde baktır daha erkem öğrenirsin
Tam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..Ben tam bir tatlı manyağı olarak hamile kaldığımdan beri 1 lokma tatlı yiyemiyorumşöyle bir hissiyat oluyor; hani sanki 5 dakika önce tatlı yemişim de bir lokma daha yersem kusacakmışım ekşiden de nefret ederdim ama şu an deli gibi turşu, turşu suyu ve bol salata istiyor canım
Çok saçma aslında özel 13-14 de söylüyor onlar da söyleyebilir. Acaba emin olmak için mi beklemeyi tercih ediyorlar kiEvet öyleymiş. Arkadaşımın eltisi 17. Haftayı bekledi. Galiba bende öyle yapacam
Olabilir canım. Benim de tam tersi iştah açıldı. Normalde fazla yemek yiyen birisi değilim 46-47 kiloyum ama şimdi önüme geleni yiyorumTam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..
Özelin cihazları daha gelişmiş. Devlette öyle yok dediler hiç bilmiyorum kiÇok saçma aslında özel 13-14 de söylüyor onlar da söyleyebilir. Acaba emin olmak için mi beklemeyi tercih ediyorlar ki
İlk haftalar öyleydi benim de ama iki gündür böyle tiksinti geliyor her şeyden gibi oluyor inşallah çabuk geçer şu ilk 3 ayOlabilir canım. Benim de tam tersi iştah açıldı. Normalde fazla yemek yiyen birisi değilim 46-47 kiloyum ama şimdi önüme geleni yiyorum
İlk 3 ay değil 9 ay o kadar çabuk geçer ki zaman çok hızlı geçiyorİlk haftalar öyleydi benim de ama iki gündür böyle tiksinti geliyor her şeyden gibi oluyor inşallah çabuk geçer şu ilk 3 ay
Bendeee tatlı normalde aşırı severim kendimi asla tutamam ama yiyesin gelmiyo sürekli tuzlu şeylerBen tam bir tatlı manyağı olarak hamile kaldığımdan beri 1 lokma tatlı yiyemiyorumşöyle bir hissiyat oluyor; hani sanki 5 dakika önce tatlı yemişim de bir lokma daha yersem kusacakmışım ekşiden de nefret ederdim ama şu an deli gibi turşu, turşu suyu ve bol salata istiyor canım
Bulantıdan ziyade yanma çok yapar sodayı eksik etme dolabından çok iyi geliyor soğuk soğukKızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.
Erkek geliyorBen tam bir tatlı manyağı olarak hamile kaldığımdan beri 1 lokma tatlı yiyemiyorumşöyle bir hissiyat oluyor; hani sanki 5 dakika önce tatlı yemişim de bir lokma daha yersem kusacakmışım ekşiden de nefret ederdim ama şu an deli gibi turşu, turşu suyu ve bol salata istiyor canım
Sodayla hiç aram yoktur ama bu aralar ayrılamıyoruzBulantıdan ziyade yanma çok yapar sodayı eksik etme dolabından çok iyi geliyor soğuk soğuk
Ben dört tane uygulamadan takip ediyorumKızlar bu programı indirdim. Diğer programlara göre daha iyi bence detaylar çok güzel.
Android mi telefonun canım ? Bende çıkmıyor uygulamaKızlar bu programı indirdim. Diğer programlara göre daha iyi bence detaylar çok güzel.
Alıntı yapsam çok kalabalık olacak h
Ben dört tane uygulamadan takip ediyorumüç tanesi regli takibi içindi hamileliğe çevirdim Bi tanesi sadece bebek
Benim tel iOS hadi yaaa çok sinir bozucu androidde güzel çalışan uygulamalar iOS da olmuyo iOS da olanlar androidde olmuyoAndroid mi telefonun canım ? Bende çıkmıyor uygulama