2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz 5 yıldır istediğimiz için isimler hazır 🤭
Kız olursa Alâra Toprak
Erkek olursa Asil Kaplan ya da Asil Kurt
Çok güzel ama isim analizine de bakın olur mu isimler karakterleri çok etkiliyor çünkü

İki isim bence güzel çünkü bir ismini beğenmezse diğerini kullanır diye de düşündüm uyumlu iki isim güzel oluyor bence eşim de aynı görüşte Allah'tan ☺️
Evet bir o var bide karakter etkilemesi var iki isim bir birini dengeliyor.. Çok şanslısın 🤗

Hep korkutmuşsunuz kızlar birinirinizi ya yay burcu en sevdiğim burçlardan biridir benim he uçarı kaçarı uçanı kaçanı modu var evet 🤣 ama bu ileriki yaşlarda büyüdüğünde daha çok ortaya çıkacaktır büyürken hemen hemen her çocuk keşfetme amaçlı özgür olmak istiyor balıkta istiyor yengeçte aslanda 😅 bu bakımdan aile huzuru güveni sabrı ve eğitimi her çocuk için önemli burçlar sonraki evre aslında.. yaylar yani çok merhametli iyi yürekli oluyorlar ve evet çok eğlenceli hayat dolu oluyorlar.. Tabi birde bunun iç yüzü var çok ketum olurlar yayların en büyük silahı gülüp eğlenmesidir esprileridir aslında içe kapanık oluyorlar kendileri ile ilgili gerçek duygularını hislerini sorunlarını sevinçlerini dışa pek vurmadan kendileri yaşarlar... Bunun için çocukluk çağında dikkatli izlenimli olmak gerek diye düşünüyorum yay ve Boğa bu bakımdan birbirine çok benziyor duygusal ve içe dönük yapıları birşeyim yok modunda gezmelerini de sağlıyor... Onun dışında özgür ruhunu bırakın ileride düşünelim 🤣🤣🤣
Yalnız benimde ilk dediğim şey en son yaş alacak bir ay bile yok diğer seneyle arasında hem küçük hem büyük olacak yaşıtlarıyla 😅 onuda şöyle çözdüm içimde ben büyüdüğünde yaşıtları 30 um derken çocuklarımız hala 29 olacak 🤣🤣
Aynı beni anlatmışsın, gerçekten de öyle

Kızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.

Kız isimlerini belirlemek daha kolay gibi geldi bana erkek biraz zor. Biraz bizle de paylaşsaniz özellikle erkek olanları fikir olur ☺️
Tabi ki de, erkek mi hissediyorsun sen? Ben testi yapmadan iki gün önce rüyama girdi, erkek çocuk doğuruyordum hastanede eşimin içine de koz doğuyor ☺️

Eklentiler

• 6F1F869C-FABA-4A59-9C26-83A5ED8D8211.png
    6F1F869C-FABA-4A59-9C26-83A5ED8D8211.png
    63,7 KB · Görüntüleme: 41
Tabi ki de, erkek mi hissediyorsun sen? Ben testi yapmadan iki gün önce rüyama girdi, erkek çocuk doğuruyordum hastanede eşimin içine de koz doğuyor ☺️
Erkek kız açıkçası bilmiyorum öyle içimden de bu olur diye de geçmedi. Hep hayırlı sağlıklı olsun farketmez dedim. Kız için isim buldum erkek için bulamadım ondan sordum ☺️

Erkek kız açıkçası bilmiyorum öyle içimden de bu olur diye de geçmedi. Hep hayırlı sağlıklı olsun farketmez dedim. Kız için isim buldum erkek için bulamadım ondan sordum ☺️
Anladım canım, tabi ki her şeyin hayırlısı eli ayağı düzgün olsun ister kız ister erkek fark etmez 🥰

X