2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorum

Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorum
Valla o yalan bacım ben ilk oğlumda hep ekşi aşerdim ya hemde öyle Bi ekşi aşerdim ki ne kadar ekşi şey varsa yedim olmamış üzüm için gece yarısı asma tepesine çıktım Bi tane bulayım diye yalvardım Allaha kuzenim iki oğlunda da ekşi yedi aşerdi alam kızında tatlı aşerdi öyle Bi aşerme ki hemde fabrikasından getirttik birşeyi eski ambalajda olacakmış ondan istemiş canı gece yarıları uykudan kalkıp tatlı yerdi düşün bende uykumdan uyanıp ekşi isterdim rüyalarımda bile yedim

Benim listemde bu şekilde erkekse kesin çınar olacak da ikinci isim olarak Gökay hoşuma gitti ekledim sağol

Eklentiler

• Screenshot_20230413_141809_com.example.android.notepad_edit_421766300555955.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 46
Tam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..
7. Haftaya giricem Benim hiç bulantım yok henüz çok şükür ama akşam yemekten sonra midem bi hassas oluyor sadece

Benim hiç belirtim yok canım birşey istemiyor daha çok başı diye oruç tutmaya devam ediyorum sonuçta olana kadar ki süreçte de oruçluydum aşermiyorum bulantım yok kızımda da böyleydi her bünye farklı olmayan belirti aramasın mide bulantısından yataktan çıkamayanlar var

Ben öyleydim ilk hamileliğimde dokuz ay kustum aşerdim tiksindim ablam hep karanlıkta yattı serumla beslendi iki hamileliğinde de o benden beterdi su bile içemezdi. İnşallah bu hamileliğim güzel geçer hala bulantım yok kusacak kadar yanma oluyor sadece buna şükür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…