-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.321
benimde ios ama bulamadım tekrar bi bakayım teşekkür ederimBenim tel iOS hadi yaaa çok sinir bozucu androidde güzel çalışan uygulamalar iOS da olmuyo iOS da olanlar androidde olmuyo
Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorumBaşladığım mesaj başka mesaja gitmişkızlar toplu cevap veriyorum yine size başlarda tatlı çok istedi canım sonra ona doydum galiba aynı birinizin dediği gibi yeni yemiş gibi hissettim hep bide mide yanması çok yaptı bende tatlı o yüzden soğudum galiba.. Sonra ekşi aş erdim Bi kavanoz turşu yedim turşu suyu diktim kafama limonlu salata limonlu ekmek yedim şimdi tatlıda az yiyorum bazen istiyor canım ekşi olarak daha çok yiyorum aslında sadece ekşi değil tuzlulu ekşili şeylere yöneliyorım iştah olarak normal değilim Bi çok kapalı oluyor aç olsamda hiç yiyesim olmuyor Bi çok açık oluyor özellikle dokuzdan sonra Habire acıkıyorum dün gece eşim isyan etmişti Bi tam ekmek tost yedim yediğim bisküvileri cipsleri ve içtiğim şeyleri saymıyorum bile şuan mesela kalktığımdan beri hiç birşey yemedim canım istemiyor ama açım
Kız benimkinde de var ama indireyim hadiya bunuda indir saki gerçek ultrason fotisi var gibi yerim
Bulursun o zaman bence hamilelik takibi yazınca böyle detaysız önemsiz bişi gibi çıkıyo çok az aşağılardabenimde ios ama bulamadım tekrar bi bakayım teşekkür ederim
Ay sağlıklı olsunda kız olursa da ne kadar güzel olurYe tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorum
Buldum canım teşekkür ederimBulursun o zaman bence hamilelik takibi yazınca böyle detaysız önemsiz bişi gibi çıkıyo çok az aşağılarda
Valla o yalan bacım ben ilk oğlumda hep ekşi aşerdim ya hemde öyle Bi ekşi aşerdim ki ne kadar ekşi şey varsa yedim olmamış üzüm için gece yarısı asma tepesine çıktım Bi tane bulayım diye yalvardım AllahaYe tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorum
7. Haftaya giricem Benim hiç bulantım yok henüz çok şükür ama akşam yemekten sonra midem bi hassas oluyor sadeceTam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..
Evet evet benim de öyleBendeee tatlı normalde aşırı severim kendimi asla tutamam ama yiyesin gelmiyo sürekli tuzlu şeyler
Herkes öyle biliyor da gerçekten beş hamilelikle tespit ettiğim birşey buHadi ya tam tersi diye biliyorum normalde ama
Ben öyleydim ilk hamileliğimde dokuz ay kustum aşerdim tiksindim ablam hep karanlıkta yattı serumla beslendi iki hamileliğinde de o benden beterdi su bile içemezdi. İnşallah bu hamileliğim güzel geçer hala bulantım yok kusacak kadar yanma oluyor sadece buna şükür diyorumBenim hiç belirtim yokcanım birşey istemiyor daha çok başı diye oruç tutmaya devam ediyorum sonuçta olana kadar ki süreçte de oruçluydum aşermiyorum bulantım yok kızımda da böyleydi her bünye farklı olmayan belirti aramasın mide bulantısından yataktan çıkamayanlar var
6+4 den sesleniyorum hiç yok ama eşimin aş ermeleri başladı bileKızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.
Ben de şimdi indirdim güzelmişKızlar bu programı indirdim. Diğer programlara göre daha iyi bence detaylar çok güzel.
İnşallah kusmadan küçük bulantılarla devam ederiz, benimde akşam yemekten sonra oluyor7. Haftaya giricem Benim hiç bulantım yok henüz çok şükür ama akşam yemekten sonra midem bi hassas oluyor sadece
Eyvah eyvah Allah yardımcın olsun ne güldüm ya6+4 den sesleniyorum hiç yok ama eşimin aş ermeleri başladı bile
Çok beğendim yenidoğan çantasına ne koyulmalı o bile yazıyor ya çok heyecanlıBen de şimdi indirdim güzelmiş