-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.261
Benim eşim de yay burcu o yüzden çok benziyorlar allahtan ben de kovayım. Siz özgürseniz ben de özgürüm alın modunda dolanıyorumYandık o zaman çok yorucu olacak
Özgür ruhluyuz, sıkıştırmayacaksın yay burcunu inat duruma göre o yüzdenİnat harici çok hoşuma gittibüyüyünce inat olsun tabiiki ama bebekken olmasın hahahhahah
Yine erkek olursa 3 yay erkeğiyle bir evde huniyle gezerim artıkBenim eşim de yay burcu o yüzden çok benziyorlar allahtan ben de kovayım. Siz özgürseniz ben de özgürüm alın modunda dolanıyorum
Benim eşim de yay burcu o yüzden çok benziyorlar allahtan ben de kovayım. Siz özgürseniz ben de özgürüm alın modunda dolanıyorum
Danışınca beni etiketleyip yazar mısın bana da bakalım senin doktorun ne diyecek. Farklı görüş almak iyidirTeşekkür ederimİnşallah normaldir kontrolüm çarşamba günü o gün danışacağım ben de kan testlerim yapılacak zaten sanırım
Eğer tek yumurta ikiziyse 9. Hafta da bile sürpriz yapabilirİkiz olup olmadığı ne zaman belli olur acaba bilginiz var mıhem öğrenciyim hem anne olacam hem evle uğraşıyorum. Bu aralar sürekli uykucu oldum fırsat buldukça uykum geliyor
Eğer tek yumurta ikiziyse 9. Hafta da bile sürpriz yapabilirama çift yumurtaysa 7.haftaya kadar coktan görmüş olursun
Sen çok yaşa yaHep korkutmuşsunuz kızlar birinirinizi ya yay burcu en sevdiğim burçlardan biridir benim he uçarı kaçarı uçanı kaçanı modu var evetama bu ileriki yaşlarda büyüdüğünde daha çok ortaya çıkacaktır büyürken hemen hemen her çocuk keşfetme amaçlı özgür olmak istiyor balıkta istiyor yengeçte aslanda bu bakımdan aile huzuru güveni sabrı ve eğitimi her çocuk için önemli burçlar sonraki evre aslında.. yaylar yani çok merhametli iyi yürekli oluyorlar ve evet çok eğlenceli hayat dolu oluyorlar.. Tabi birde bunun iç yüzü var çok ketum olurlar yayların en büyük silahı gülüp eğlenmesidir esprileridir aslında içe kapanık oluyorlar kendileri ile ilgili gerçek duygularını hislerini sorunlarını sevinçlerini dışa pek vurmadan kendileri yaşarlar... Bunun için çocukluk çağında dikkatli izlenimli olmak gerek diye düşünüyorum yay ve Boğa bu bakımdan birbirine çok benziyor duygusal ve içe dönük yapıları birşeyim yok modunda gezmelerini de sağlıyor... Onun dışında özgür ruhunu bırakın ileride düşünelim
Yalnız benimde ilk dediğim şey en son yaş alacak bir ay bile yok diğer seneyle arasında hem küçük hem büyük olacak yaşıtlarıylaonuda şöyle çözdüm içimde ben büyüdüğünde yaşıtları 30 um derken çocuklarımız hala 29 olacak
Allaah eşimle zor anlasacaklar o zaman hahahah eşim tam bir terazi ve dediğim dedik bir tiptir bizim bebe babasını parmağında oynatacak o zaman Allah'ım inşallah amin hahahahÖzgür ruhluyuz, sıkıştırmayacaksın yay burcunu inat duruma göre o yüzden
Sen çok yaşa yaokurken bi hayal ettim de gözlerim dolduuu ben de balık burcuyum bana çok benzeyecek o zaman inşallah bu arada balık burcuyum ama öyle hüngür şakır olanlardan değil ağladığım tek nokta hayvanlar diğer konularda ağlamak yerine dominant tarafım ortaya çıkıp bir anda kükremeye başlar. hatta arkadaşlar arasında bana dişi terminatör derler hahahah
Erken olur mu yaKızlar çok erken biliyorum da isim düşündünüz mü erkek olursa bu kız olursa bu diye
Evet sanırım öyle beni tanıyanlar senin hiç balıkla alakan yok diyor sanırım ben burcsuzum çünkü yükselenim başak ama asla ama asla başakla alakam da yokSenin yükselenin sana çok etki ediyor o zaman balıkla çatışma yaşamışsın
Kız olarak Asel öykü ya da Asel ikra düşündüm bende erkek olarak da kararsızımErken olur mu yabenim dövmem bile var erkek olursa çınar olacak kız olursa hala kararsızız Seray olabilir ama bakalım kısmet çınar eşime diyordum ben çınarım diye benzetme olarak Seray da eşimle ismimizin birleşimi SERgen tümAY
Tabi bunlara abisinin ismine uygun olarak baktıklarımızda var
Eslem eylem Buğlem gibi abinin ismi de Eymen Eray
Yazarım tabii öğreniceDanışınca beni etiketleyip yazar mısın bana da bakalım senin doktorun ne diyecek. Farklı görüş almak iyidir
Biz 5 yıldır istediğimiz için isimler hazırKızlar çok erken biliyorum da isim düşündünüz mü erkek olursa bu kız olursa bu diye
Şimdi güneş yükselen ve ay olarak üç ana burca sahibiz aslında güneş ama karakter yükselen dışa vurum ay ise ilişkiler olarak ele alınır sen Bi harita çıkar googledan özelliklerini okuEvet sanırım öyle beni tanıyanlar senin hiç balıkla alakan yok diyor sanırım ben burcsuzum çünkü yükselenim başak ama asla ama asla başakla alakam da yok
Bende iki isim istiyorum eşim sıcak bakmıyor allahım çok çatışıyoruz yaKız olarak Asel öykü ya da Asel ikra düşündüm bende erkek olarak da kararsızımbuğlem de güzelmiş
Çok güzel isimler bulmuşsunuzBiz 5 yıldır istediğimiz için isimler hazır
Kız olursa Alâra Toprak
Erkek olursa Asil Kaplan ya da Asil Kurt