2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz 5 yıldır istediğimiz için isimler hazır
Kız olursa Alâra Toprak
Erkek olursa Asil Kaplan ya da Asil Kurt
Çok güzel ama isim analizine de bakın olur mu isimler karakterleri çok etkiliyor çünkü

Bende iki isim istiyorum eşim sıcak bakmıyor allahım çok çatışıyoruz ya
İki isim bence güzel çünkü bir ismini beğenmezse diğerini kullanır diye de düşündüm uyumlu iki isim güzel oluyor bence eşim de aynı görüşte Allah'tan

İki isim bence güzel çünkü bir ismini beğenmezse diğerini kullanır diye de düşündüm uyumlu iki isim güzel oluyor bence eşim de aynı görüşte Allah'tan
Evet bir o var bide karakter etkilemesi var iki isim bir birini dengeliyor.. Çok şanslısın

Aynı beni anlatmışsın, gerçekten de öyle

Kızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.

Kız isimlerini belirlemek daha kolay gibi geldi bana erkek biraz zor. Biraz bizle de paylaşsaniz özellikle erkek olanları fikir olur
Tabi ki de, erkek mi hissediyorsun sen? Ben testi yapmadan iki gün önce rüyama girdi, erkek çocuk doğuruyordum hastanede eşimin içine de koz doğuyor

Tabi ki de, erkek mi hissediyorsun sen? Ben testi yapmadan iki gün önce rüyama girdi, erkek çocuk doğuruyordum hastanede eşimin içine de koz doğuyor
Erkek kız açıkçası bilmiyorum öyle içimden de bu olur diye de geçmedi. Hep hayırlı sağlıklı olsun farketmez dedim. Kız için isim buldum erkek için bulamadım ondan sordum

Erkek kız açıkçası bilmiyorum öyle içimden de bu olur diye de geçmedi. Hep hayırlı sağlıklı olsun farketmez dedim. Kız için isim buldum erkek için bulamadım ondan sordum
Anladım canım, tabi ki her şeyin hayırlısı eli ayağı düzgün olsun ister kız ister erkek fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…