- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.281
Çok güzel ama isim analizine de bakın olur mu isimler karakterleri çok etkiliyor çünküBiz 5 yıldır istediğimiz için isimler hazır
Kız olursa Alâra Toprak
Erkek olursa Asil Kaplan ya da Asil Kurt
İki isim bence güzel çünkü bir ismini beğenmezse diğerini kullanır diye de düşündüm uyumlu iki isim güzel oluyor bence eşim de aynı görüşte Allah'tanBende iki isim istiyorum eşim sıcak bakmıyor allahım çok çatışıyoruz ya
Evet evet aynen öyleÇok güzel ama isim analizine de bakın olur mu isimler karakterleri çok etkiliyor çünkü
Evet bir o var bide karakter etkilemesi var iki isim bir birini dengeliyor.. Çok şanslısınİki isim bence güzel çünkü bir ismini beğenmezse diğerini kullanır diye de düşündüm uyumlu iki isim güzel oluyor bence eşim de aynı görüşte Allah'tan
Yazdım uzunca yukarıyaEvet evet aynen öylekıza baktım bir sorun yok ama erkeğe daha bakmadim sen isim düşündün mü pekii
Aaa bak kaç yaşındayım bunu bilmiyordum bakıcamŞimdi güneş yükselen ve ay olarak üç ana burca sahibiz aslında güneş ama karakter yükselen dışa vurum ay ise ilişkiler olarak ele alınır sen Bi harita çıkar googledan özelliklerini oku
Evet bir o var bide karakter etkilemesi var iki isim bir birini dengeliyor.. Çok şanslısın
Burçlar çok derindir aslında bak hepsineAaa bak kaç yaşındayım bunu bilmiyordum bakıcam
Yaa beğenmenize sevindim teşekkür ederimÇok güzel isimler bulmuşsunuz
Ahmet e uyumlu bakarsınızTeşekkür ederim. İnşallah erkek için de bulabilirsem bir adı Ahmet olacak ama diğerini bulamadım
Bir türlü fırsatım olmadı. Evle hastaneyle uykuyla uğraşıyorumAhmet e uyumlu bakarsınız
Ah pardon canım kaçırmışım çok güzel seçimler ve manevi anlamini da taşıyorYazdım uzunca yukarıya
Aynı beni anlatmışsın, gerçekten de öyleHep korkutmuşsunuz kızlar birinirinizi ya yay burcu en sevdiğim burçlardan biridir benim he uçarı kaçarı uçanı kaçanı modu var evetama bu ileriki yaşlarda büyüdüğünde daha çok ortaya çıkacaktır büyürken hemen hemen her çocuk keşfetme amaçlı özgür olmak istiyor balıkta istiyor yengeçte aslanda bu bakımdan aile huzuru güveni sabrı ve eğitimi her çocuk için önemli burçlar sonraki evre aslında.. yaylar yani çok merhametli iyi yürekli oluyorlar ve evet çok eğlenceli hayat dolu oluyorlar.. Tabi birde bunun iç yüzü var çok ketum olurlar yayların en büyük silahı gülüp eğlenmesidir esprileridir aslında içe kapanık oluyorlar kendileri ile ilgili gerçek duygularını hislerini sorunlarını sevinçlerini dışa pek vurmadan kendileri yaşarlar... Bunun için çocukluk çağında dikkatli izlenimli olmak gerek diye düşünüyorum yay ve Boğa bu bakımdan birbirine çok benziyor duygusal ve içe dönük yapıları birşeyim yok modunda gezmelerini de sağlıyor... Onun dışında özgür ruhunu bırakın ileride düşünelim
Yalnız benimde ilk dediğim şey en son yaş alacak bir ay bile yok diğer seneyle arasında hem küçük hem büyük olacak yaşıtlarıylaonuda şöyle çözdüm içimde ben büyüdüğünde yaşıtları 30 um derken çocuklarımız hala 29 olacak
Bir listem var evlendiğimden beri içinden birini seçeceğiz artık. Ama kız isminde daha çok sevecek varKızlar çok erken biliyorum da isim düşündünüz mü erkek olursa bu kız olursa bu diye
Kız isimlerini belirlemek daha kolay gibi geldi bana erkek biraz zor. Biraz bizle de paylaşsaniz özellikle erkek olanları fikir olurBir listem var evlendiğimden beri içinden birini seçeceğiz artık. Ama kız isminde daha çok sevecek var
Tabi ki de, erkek mi hissediyorsun sen? Ben testi yapmadan iki gün önce rüyama girdi, erkek çocuk doğuruyordum hastanede eşimin içine de koz doğuyorKız isimlerini belirlemek daha kolay gibi geldi bana erkek biraz zor. Biraz bizle de paylaşsaniz özellikle erkek olanları fikir olur
Kız isimlerini belirlemek daha kolay gibi geldi bana erkek biraz zor. Biraz bizle de paylaşsaniz özellikle erkek olanları fikir olur
Erkek kız açıkçası bilmiyorum öyle içimden de bu olur diye de geçmedi. Hep hayırlı sağlıklı olsun farketmez dedim. Kız için isim buldum erkek için bulamadım ondan sordumTabi ki de, erkek mi hissediyorsun sen? Ben testi yapmadan iki gün önce rüyama girdi, erkek çocuk doğuruyordum hastanede eşimin içine de koz doğuyor
Anladım canım, tabi ki her şeyin hayırlısı eli ayağı düzgün olsun ister kız ister erkek fark etmezErkek kız açıkçası bilmiyorum öyle içimden de bu olur diye de geçmedi. Hep hayırlı sağlıklı olsun farketmez dedim. Kız için isim buldum erkek için bulamadım ondan sordum