2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Başladığım mesaj başka mesaja gitmiş 🤣 kızlar toplu cevap veriyorum yine size 🤣 başlarda tatlı çok istedi canım sonra ona doydum galiba aynı birinizin dediği gibi yeni yemiş gibi hissettim hep bide mide yanması çok yaptı bende tatlı o yüzden soğudum galiba.. Sonra ekşi aş erdim Bi kavanoz turşu yedim turşu suyu diktim kafama limonlu salata limonlu ekmek yedim 🤣 şimdi tatlıda az yiyorum bazen istiyor canım ekşi olarak daha çok yiyorum aslında sadece ekşi değil tuzlulu ekşili şeylere yöneliyorım iştah olarak normal değilim Bi çok kapalı oluyor aç olsamda hiç yiyesim olmuyor Bi çok açık oluyor özellikle dokuzdan sonra Habire acıkıyorum dün gece eşim isyan etmişti 🤣🤣🤣 Bi tam ekmek tost yedim yediğim bisküvileri cipsleri ve içtiğim şeyleri saymıyorum bile 🤣🤣🤣 şuan mesela kalktığımdan beri hiç birşey yemedim canım istemiyor ama açım 😅😅
Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorum 😂

Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler, inşallah öğreniriz bir an önce çok merak ediyorum 😂
Valla o yalan bacım ben ilk oğlumda hep ekşi aşerdim ya hemde öyle Bi ekşi aşerdim ki ne kadar ekşi şey varsa yedim olmamış üzüm için gece yarısı asma tepesine çıktım Bi tane bulayım diye yalvardım Allaha 🤣 kuzenim iki oğlunda da ekşi yedi aşerdi alam kızında tatlı aşerdi öyle Bi aşerme ki hemde fabrikasından getirttik birşeyi eski ambalajda olacakmış ondan istemiş canı 🤣 gece yarıları uykudan kalkıp tatlı yerdi düşün 🤣 bende uykumdan uyanıp ekşi isterdim rüyalarımda bile yedim 🤣🤣🤣

Benim listemde bu şekilde 😅 erkekse kesin çınar olacak da ikinci isim olarak Gökay hoşuma gitti ekledim sağol 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20230413_141809_com.example.android.notepad_edit_421766300555955.jpg
    Screenshot_20230413_141809_com.example.android.notepad_edit_421766300555955.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 48
Tam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..
7. Haftaya giricem Benim hiç bulantım yok henüz çok şükür ama akşam yemekten sonra midem bi hassas oluyor sadece

Benim hiç belirtim yok 😀 canım birşey istemiyor daha çok başı diye oruç tutmaya devam ediyorum sonuçta olana kadar ki süreçte de oruçluydum 😁aşermiyorum bulantım yok 😃 kızımda da böyleydi her bünye farklı olmayan belirti aramasın mide bulantısından yataktan çıkamayanlar var 😅

Benim hiç belirtim yok 😀 canım birşey istemiyor daha çok başı diye oruç tutmaya devam ediyorum sonuçta olana kadar ki süreçte de oruçluydum 😁aşermiyorum bulantım yok 😃 kızımda da böyleydi her bünye farklı olmayan belirti aramasın mide bulantısından yataktan çıkamayanlar var 😅
Ben öyleydim ilk hamileliğimde dokuz ay kustum aşerdim tiksindim ablam hep karanlıkta yattı serumla beslendi iki hamileliğinde de o benden beterdi su bile içemezdi. İnşallah bu hamileliğim güzel geçer hala bulantım yok kusacak kadar yanma oluyor sadece buna şükür diyorum 😅

7. Haftaya giricem Benim hiç bulantım yok henüz çok şükür ama akşam yemekten sonra midem bi hassas oluyor sadece
İnşallah kusmadan küçük bulantılarla devam ederiz, benimde akşam yemekten sonra oluyor

Back