- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.908
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.341
Hadi ya o zaman hayırlısı diyelim zaten önce kese görür müyümle başlıyor merak hiç bitmiyor ay kalp atışı ah cinsiyet ne acaba sonlara doğru da neye benzeyecek merakıHerkes öyle biliyor da gerçekten beş hamilelikle tespit ettiğim birşey bu
İnşallah ya, ağız tadıyla çok güzel hamilelik geçirelim inşallahİnşallah kusmadan küçük bulantılarla devam ederiz, benimde akşam yemekten sonra oluyor
Benim yarın tekrar kontrol var çok korkuyorumİnşallah ya, ağız tadıyla çok güzel hamilelik geçirelim inşallah
Evett ben bunu kullanıyorum çok güzelKızlar bu uygulama da çok güzel
Benim de c.tesi ben de tedirgindim evet çok doğru ama doğurunca da bitmiyor malesef lakin gözümüzün önünde oluyorlar bir nebze rahatlariz herhaldeBenim yarın tekrar kontrol var çok korkuyorumsanırım doğurana kadar korkacam
Benim de yarın kontrolüm var sizin sat neydiBenim yarın tekrar kontrol var çok korkuyorumsanırım doğurana kadar korkacam
Hiç belirtim yok ona da takıyorum herkes aynı değil ama ne bilim ister istemez oluyo. Başkası yapsa saçmalama kendine gel derim ama kendim olunca akılda veremiyorumBenim de c.tesi ben de tedirgindim evet çok doğru ama doğurunca da bitmiyor malesef lakin gözümüzün önünde oluyorlar bir nebze rahatlariz herhalde
8mart canım benimki ben kese gördüm de daha bebek gelişmemişti.Benim de yarın kontrolüm var sizin sat neydi
Aynen öyle canımHadi ya o zaman hayırlısı diyelim zaten önce kese görür müyümle başlıyor merak hiç bitmiyor ay kalp atışı ah cinsiyet ne acaba sonlara doğru da neye benzeyecek merakı
Yok sorun olmaz muhtemelen tüp bebekte bana da 50lik vurdular. Bend şimdilik enox iğne kullanıyorum pıhtılaşma yok ama daha önce hamile kaldım ilk defa kese gördüm o yüzden.Ben de geçen cuma alttan keseyi gördü yarın bakalım ne görecek kalp atışı olacak mı, bir de lekelerin vardı progestan de 25 mg iğne vermişti 5 gün, eczacı bana 50 mg vermiş , vuran hemşireler de hiç farketmemiş dün son iğneden farkettiler, inşallah bişey olmaz doktoru aradım bişey olmaz dedi ama bilmiyorum artık.
Lekelenmen falan oldu muYok sorun olmaz muhtemelen tüp bebekte bana da 50lik vurdular. Bend şimdilik enox iğne kullanıyorum pıhtılaşma yok ama daha önce hamile kaldım ilk defa kese gördüm o yüzden.
Evet bende bunu kullanıyorum alttaki de var bende.. Flo ve meet you varKızlar bu uygulama da çok güzel
Benimde 1 Mart canımBenim 1 mart, Benim mthfr a 1298 c homozigot çıktı pıhtılaşma testinde, doktorum bu önemli bişey değil dedi önceki çocuğun olmazdı o zaman dedi. Pıhtılaşma iğnesi kullanmayacağız dedi kafam karıştı iyice
Bende Meet you burdan tavsiye üzeri indirmiştim hamile kalabilmek için şimdi gebeliğe geçtim çok güzel odaEvet bende bunu kullanıyorum alttaki de var bende.. Flo ve meet you var
Benimde 1 Mart canım
selam kızlar ben bugün kalp atışını duydum şükür
İnşallahdarısı bize