2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kayın babamın üstüme olan ev size kalmaz canım sende giden altınlarına yanarsın. Paranızın yettigi kadar alın. Sakın verme kuzum

Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarım
Ben yumurtlama oldugu günden beri düz yatamıyorum kuzum ama vallahi bıgünkü agrı saniyelik 4 5 defa oldu halada oluyor arada. Grip olmam uçuk çıkması ve gögüs hassasiyeti benim en büyüm belirdim hamileyim diyebiliyorum ama test dökeyorum henüz cuma 9. Günüm sabah pozitif testimle uyandıracam hepinizi

Asla ama asla yapma. Çok pişman olursun. Ev ya senin ya eşinin adina olmali. 600 bin az para mı? Yarin kayinbaban ölünce hiç birseyin kalmaz elinde. Sakın. Ev sizin evin sahibi sen ya da kocan olmalı başka hiçkimse

Mutlaka beni de etiketle kuzum evet hamilesin

Biz kadın hastalıklarımı olmuşuz

Ay şunlarda artık yenilik getirseler boş işlerle ugrasacaklarina. Gizli konu felan yapa bilsek konuyu

İçeriği okuyorlarsa ilerde bizi psikoloji bölümüne de taşıyabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…