- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.001
Aynı benim gibi olmuşsun canım dün sıfır belirti varken bugün birden çogaldı şuan gögüslerim çok acıyor uçları yanıyor sankiKızlar az önce koltukta oturuyordum aniden ayağa kalktım ve sol kasığıma bir ağrı girdi 2 sn filan nefes alamadım resmen ayyyy bebiş yerleşiyor sanırım@edahandro melisaa93 melegim can @fnd_50 @golden-snitch
Tabikide bunlar sürekli hayatımızda tükettimiz şeyler bir anda pat diye bırakılmıyor ki tam tersi yememiz gerektiği için canımız daha çok çekiyoDoğru diyorsun birtanem. Sürekli olmamalı, arada ufak tefek mini zararlı kaçamaklarNefis ne zor şey.
Benim çok yakın bir arkadaşımın ikinci hamileliği italyan salatalı kumpir bile yiyor ben şüphem varken bile çiğ salamlardan dolayı italyan salatası koydurmuyorumYarım paket yedim. Neyse sıkı yönetim devam.
Senin profil fotonu yirim.Benim çok yakın bir arkadaşımın ikinci hamileliği italyan salatalı kumpir bile yiyor ben şüphem varken bile çiğ salamlardan dolayı italyan salatası koydurmuyorum
Bizde seni çok seviyoruz kuzum sende çok duygusallık var bu aralar kuzum buda bir belirti bebişin gelecek inşallahNe dicem hepinizi çok seviyorum burayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Yine sevgi pıtırcıgı modundayım ya
Ayyy kuzum benim şuan o kadar güzel duygular yükledin ki bana anlatamam. Dualarında yer almak kadar beni mutlu edecek başka bir şey olamazdı çok seviyorum seni sende benim hep dualrımdasın bitanem inanoyorum hepimiz mayıs annesi olacagızYaa çok teşekkür ederim bebeğimçok duygulanıyorum İnşAllah hepimize nasip olur
Bol lökosit enfeksiyon oluyor canım idrar yanman var mıKızlar ya bende enfeksiyon çıkmış demi
2 yumurtan mı çatladı? Ben de bu ay erken yumurtladım gibi olunca Allahım inşallah bi tane daha yumurtlarım diyordum bugünYa şimdi benim ilk çatlayan yumurtaya göre pazartesi 10. Gün oluyor bir sonraki çatlayan yumurtaya göre de çarşamba günü 10. Gün oluyortest için çarşambayı beklemek istiyorum melegim can melisaa93
İyiyim kuzum iyiyim biraz işim vardı. Bebişimi merak ettiysen yerleşiyor hala teyzesimelegim can iyi misin görünce yaz
Evet canım bol su içiyor musun? Genelde tek kullanımlık suda eritilen ilaç veriyorlar ama hamilelikte nasıl oluyor bilemedimKızlar ya bende enfeksiyon çıkmış demi
Yaaa varmı bebiiişşİyiyim kuzum iyiyim biraz işim vardı. Bebişimi merak ettiysen yerleşiyor hala teyzesi
Enfeksiyon var galiba kuzum buda etki etmesin rahim yumuşamasına. Doktora gösterdin miKızlar ya bende enfeksiyon çıkmış demi
Ay belki sizinkiler Nisan sonu gelcem diye tutturur, Nisan annesi olursunuzAyyy kuzum benim şuan o kadar güzel duygular yükledin ki bana anlatamam. Dualarında yer almak kadar beni mutlu edecek başka bir şey olamazdı çok seviyorum seni sende benim hep dualrımdasın bitanem inanoyorum hepimiz mayıs annesi olacagız
Yaaa sen bal mısın zaten hamile degilsemde hamile kaldım sizin sayenizde dualarınızla o kadar mutluyum ki anlatamamBu mükemmellll bir habertest yapmadan gebeliğini ilan ediyorum
Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarımAynı benim gibi olmuşsun canım dün sıfır belirti varken bugün birden çogaldı şuan gögüslerim çok acıyor uçları yanıyor sanki
Gözümüz aydın olsunEvet kuzum dün çıktı hatta krem filan sürdüm bugün söndü
Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarımAynı benim gibi olmuşsun canım dün sıfır belirti varken bugün birden çogaldı şuan gögüslerim çok acıyor uçları yanıyor sanki
Ayyyyyy zaman geçmiyor ama yaaaGözümüz aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?