• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kıyamam sana ben. Her kadında olmuyormuş bulantı ya da kiminde çok ağır kiminde hafif geçebilyiormuş. Bebek çok saçlıysa bulantı fazla mı oluyordu öyle rivayet vardı.
Benim aslında çok kötü değil kuzum. Sadece bulantı var kusma yok çok şükür 🙏 sağlıklı olsunlar da inşallah 😍😍

Bu arada yöneticiler başlığı değiştirmiş ancak başlığı "Kadın Hastalıkları" bölümüne taşımışlar. Ne alaka? Bunlar iyice zıvanadan çıktı. (Yönetim hakkında ileri geri konuşunca yarın foruma giremiyormuşum fghjk)
Kız biz kadın hastalıkları mı olmuşuz tövbe tövbe. Gebelik'iz diye biliyordum ben

Beklemek istiyorum adet gününü geçen ayda erken davrandım moralim çok bozuldu. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Varsa zaten adet olmuycam belli olucak. Beklemek daha mantıklı geliyo şuan.
Orası doğru ama modunu düşürme olmazsa bırdahaki aya olucak Allah’ın izniyle 🥰

İyi akşamlar kızlar🌸
Adete 3 günüm kaldı sizde durumlar nedir belirtisi olan var mı🥹
İyi akşamlar canım benimde 4 gün kaldı bir kaç gün önce göğüslerime dokunamıyordum çok acıyordu şuan hafif hafif ağrı var sadece ve sağ kasığımda genelde bir şeyler oluyor solda hiçbir ağrı yaşamadım diğer aylardan farklı olarak çünkü regl olduğum aylar hep ikisinde de ağrı yaşardım🤔 Akıntım da oluyor ama bir süt gibi sulu beyaz bir sarı o yüzden kestiremiyorum bekleyip görücez bakalım sende var mı belirti?

Ayyy kuzum benim şuan o kadar güzel duygular yükledin ki bana anlatamam. Dualarında yer almak kadar beni mutlu edecek başka bir şey olamazdı çok seviyorum seni sende benim hep dualrımdasın bitanem inanoyorum hepimiz mayıs annesi olacagız ♥️♥️♥️♥️
İnşAllah bebeğim İnşAllah 😍 gebeliklerimizi birlikte geçirelim sağlıkla kavuşalım İnşAllah 😍🤲🏻

İyi akşamlar canım benimde 4 gün kaldı bir kaç gün önce göğüslerime dokunamıyordum çok acıyordu şuan hafif hafif ağrı var sadece ve sağ kasığımda genelde bir şeyler oluyor solda hiçbir ağrı yaşamadım diğer aylardan farklı olarak çünkü regl olduğum aylar hep ikisinde de ağrı yaşardım🤔 Akıntım da oluyor ama bir süt gibi sulu beyaz bir sarı o yüzden kestiremiyorum bekleyip görücez bakalım sende var mı belirti?
Sen yaptınmı hiç test anam günlerimiz yakınmış🥰🥰🤗🤗🤭🤭

Valla nette direk erken doğum sebebi gözüküyor benimde aklımdan direk acaba bumu sebep oldu rahim yumuşamasına diye geçti inanırmısın. Çünkü hiç belirtim yok
Olabilir kuzum önlemini alır doktorun inşallah. Stres yapma ogluşların saglıkla zamanında dogacaklar inşallah bitanem

Back
X