- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.041
Benim aslında çok kötü değil kuzum. Sadece bulantı var kusma yok çok şükürKıyamam sana ben. Her kadında olmuyormuş bulantı ya da kiminde çok ağır kiminde hafif geçebilyiormuş. Bebek çok saçlıysa bulantı fazla mı oluyordu öyle rivayet vardı.
Kan testi verdim 2 gün önce ama çıkmadı. Kan testi verdiğim gün pembemsi kanamam oldu kesildi. Göğüslerim çok büyüdü ve hassasiyet var idrara çok çıkıyorum.Test yaptınmı canım benimde 3 gün var bugün sulu akıntı ishal vardı bende
Yok canım hiç bir belirtim ilginç şekilde. Çok su tüketiyorum bide yani idrarım asla koyu olmaz acaba o yüzden mi belirtileri anlamadım diyorumBol lökosit enfeksiyon oluyor canım idrar yanman var mı
Belkide hasta kadınlar olarak düşünüp kadon hastaliklarina koymuslarİçeriği okuyorlarsa ilerde bizi psikoloji bölümüne de taşıyabilirler
Test deneseydin bidaha canım 2 günde herşey değişebiliyoKan testi verdim 2 gün önce ama çıkmadı. Kan testi verdiğim gün pembemsi kanamam oldu kesildi. Göğüslerim çok büyüdü ve hassasiyet var idrara çok çıkıyorum.
Günde 2.5 litre kesin içiyorumdur vallaEvet canım bol su içiyor musun? Genelde tek kullanımlık suda eritilen ilaç veriyorlar ama hamilelikte nasıl oluyor bilemedim
Eneyymmm bebişli göbüşşşProfil resmim nasıl ama
Ay bende hamileyken hiç karides yemediğim halde canım deli gibi çömlekte tereyağlı karides istemiştiValla kuzum hayatımda yemedim ben bu nohut cipsini. Bugün bulamadım ya deli gibi canım istedi. Hayatımda yemediğim şeyi
kız nolucak iyi etmişsin ( imza; şeytanGünah çıkartmaya geldim. 2 haftadır ağzıma paketli gıda sürmeyen ben biraz önce Çizi yedim. Baharatlı fırınlanmış krakerinden.
Beklemek istiyorum adet gününü geçen ayda erken davrandım moralim çok bozuldu. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Varsa zaten adet olmuycam belli olucak. Beklemek daha mantıklı geliyo şuan.Test deneseydin bidaha canım 2 günde herşey değişebiliyo
Kız biz kadın hastalıkları mı olmuşuz tövbe tövbe. Gebelik'iz diye biliyordum benBu arada yöneticiler başlığı değiştirmiş ancak başlığı "Kadın Hastalıkları" bölümüne taşımışlar. Ne alaka? Bunlar iyice zıvanadan çıktı. (Yönetim hakkında ileri geri konuşunca yarın foruma giremiyormuşum fghjk)
Valla nette direk erken doğum sebebi gözüküyor benimde aklımdan direk acaba bumu sebep oldu rahim yumuşamasına diye geçti inanırmısın. Çünkü hiç belirtim yokEnfeksiyon var galiba kuzum buda etki etmesin rahim yumuşamasına. Doktora gösterdin mi
Seninki doğru olanBenim çok yakın bir arkadaşımın ikinci hamileliği italyan salatalı kumpir bile yiyor ben şüphem varken bile çiğ salamlardan dolayı italyan salatası koydurmuyorum
AynennBeklemek istiyorum adet gününü geçen ayda erken davrandım moralim çok bozuldu. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Varsa zaten adet olmuycam belli olucak. Beklemek daha mantıklı geliyo şuan.
Orası doğru ama modunu düşürme olmazsa bırdahaki aya olucak Allah’ın izniyleBeklemek istiyorum adet gününü geçen ayda erken davrandım moralim çok bozuldu. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Varsa zaten adet olmuycam belli olucak. Beklemek daha mantıklı geliyo şuan.
İyi akşamlar canım benimde 4 gün kaldı bir kaç gün önce göğüslerime dokunamıyordum çok acıyordu şuan hafif hafif ağrı var sadece ve sağ kasığımda genelde bir şeyler oluyor solda hiçbir ağrı yaşamadım diğer aylardan farklı olarak çünkü regl olduğum aylar hep ikisinde de ağrı yaşardımİyi akşamlar kızlar
Adete 3 günüm kaldı sizde durumlar nedir belirtisi olan var mı
İnşAllah bebeğim İnşAllahAyyy kuzum benim şuan o kadar güzel duygular yükledin ki bana anlatamam. Dualarında yer almak kadar beni mutlu edecek başka bir şey olamazdı çok seviyorum seni sende benim hep dualrımdasın bitanem inanoyorum hepimiz mayıs annesi olacagız
Sen yaptınmı hiç test anam günlerimiz yakınmışİyi akşamlar canım benimde 4 gün kaldı bir kaç gün önce göğüslerime dokunamıyordum çok acıyordu şuan hafif hafif ağrı var sadece ve sağ kasığımda genelde bir şeyler oluyor solda hiçbir ağrı yaşamadım diğer aylardan farklı olarak çünkü regl olduğum aylar hep ikisinde de ağrı yaşardımAkıntım da oluyor ama bir süt gibi sulu beyaz bir sarı o yüzden kestiremiyorum bekleyip görücez bakalım sende var mı belirti?
Çok nadir görünüyor canım. İlaç takviyesi kullananlarda oluyor doktor kontrolündeki genelde. Normalde tek pik oluyor.Kızlar 14 cü gün piki gördüm. Önümüzdeki günler de yine görme şanaım varmı yenisini. Ovu testim bitti çünki
Olabilir kuzum önlemini alır doktorun inşallah. Stres yapma ogluşların saglıkla zamanında dogacaklar inşallah bitanemValla nette direk erken doğum sebebi gözüküyor benimde aklımdan direk acaba bumu sebep oldu rahim yumuşamasına diye geçti inanırmısın. Çünkü hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?