- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.981
Bebeğim pikten itibaren aralıksız 4 gün oldu benim. Değerlendirme sonrası en az yarım saat yattım kalçam hafif yukarıdaydı iyice tüplere sperm gitsin diye. Ayrıca 3 saat duşa girmedim.Topik başkanımmm sen üst üste mi değerlendirme yaptın ara vererek mi
Ayyy inşallah kuzumRahminde bir şeyler oluyorİnşAllah bebişin tutunuyor
İnşallah canımCanımsın benim oğlan arsız bu ara hep kucağımda zıplıyor
Doğrudur canisi inşallah bebiş seninledir bakalım bebde ne kadar dayancazzz
Çoook güzel hemen yapıyorumm
Bebeğim yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi uzayan bir akıntı oluyor. Belki odur. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde yumurtlayacaksın demek. Benim bu ay 2 gün sonra yumurtam çatladı mesela. Her kadının farklı oluyor ve her ay da akıntıdan sonra farklı günde çatlıyo. Değerlendirmeye başlayın.Kızlar sol kasığımda acayip bir ağrı var biraz önce de beyaz akıntım geldi uzayan sadece bir sefer geldi başka yok @fnd_50 @edahandromelisaa93 A Afratafrac ve diğer kizlar sizce yumurtalama oldum olacago belirtisi mi
Kesin vardır kuzumGevur malı baktım kesin vardır burda
Bakcaz bakalım balımKesin vardır kuzum
Karın ağrım cok fazla var birde ilk 2 gün kasık ağrım vardıAğrın oluyor mu canim
Ama nereye kadar kısıtlayabilirsin ki kendini vicdan yapmaaa bir taneden bişey olmazGünah çıkartmaya geldim. 2 haftadır ağzıma paketli gıda sürmeyen ben biraz önce Çizi yedim. Baharatlı fırınlanmış krakerinden.
Valla kuzum hayatımda yemedim ben bu nohut cipsini. Bugün bulamadım ya deli gibi canım istedi. Hayatımda yemediğim şeyiGünah çıkartmaya geldim. 2 haftadır ağzıma paketli gıda sürmeyen ben biraz önce Çizi yedim. Baharatlı fırınlanmış krakerinden.
Yarım paket yedim. Neyse sıkı yönetim devam.Ama nereye kadar kısıtlayabilirsin ki kendini vicdan yapmaaa bir taneden bişey olmaz
Kendini bu kadar kısma kuzum 9 ay da canımız neler neler çekerYarım paket yedim. Neyse sıkı yönetim devam.
Olsun o kadardan bişey olmaz sürekliliği olmadığı sürece canımYarım paket yedim. Neyse sıkı yönetim devam.
Öyle öyle, nefis köreltmek için ara da olur. 2 haftadır sağlıklı besleniyordum zaten.Kendini bu kadar kısma kuzum 9 ay da canımız neler neler çeker
Doğru diyorsun birtanem. Sürekli olmamalı, arada ufak tefek mini zararlı kaçamaklarOlsun o kadardan bişey olmaz sürekliliği olmadığı sürece canım
İnşallah olmaz da bulantı döneminde ne yesem kardır oluyor kuzum bir de. Bugün hiç bulantım yoktu herşeyi yiyebildimÖyle öyle, nefis köreltmek için ara da olur. 2 haftadır sağlıklı besleniyordum zaten.
Ateşini baz al aşkım ilk yumurtanda kaliteli çatladı bence ateşin fırladı zaten bir gün ara ile çatladı pazartesi çıkar varsa inşallah ben inanıyorum olduguna çıkacak kuzumYa şimdi benim ilk çatlayan yumurtaya göre pazartesi 10. Gün oluyor bir sonraki çatlayan yumurtaya göre de çarşamba günü 10. Gün oluyortest için çarşambayı beklemek istiyorum melegim can melisaa93
Kıyamam sana ben. Her kadında olmuyormuş bulantı ya da kiminde çok ağır kiminde hafif geçebilyiormuş. Bebek çok saçlıysa bulantı fazla mı oluyordu öyle rivayet vardı.İnşallah olmaz da bulantı döneminde ne yesem kardır oluyor kuzum bir de. Bugün hiç bulantım yoktu herşeyi yiyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?