• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Doğru diyorsun birtanem. Sürekli olmamalı, arada ufak tefek mini zararlı kaçamaklar 😂 Nefis ne zor şey.
Tabikide bunlar sürekli hayatımızda tükettimiz şeyler bir anda pat diye bırakılmıyor ki tam tersi yememiz gerektiği için canımız daha çok çekiyo 😃

Kızlar ya bende enfeksiyon çıkmış demi

Eklentiler

• 5E669578-C12A-4D02-B285-31CCB62B6507.webp
    5E669578-C12A-4D02-B285-31CCB62B6507.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 55
Yaa çok teşekkür ederim bebeğim 😍çok duygulanıyorum İnşAllah hepimize nasip olur 🤲🏻🥹
Ayyy kuzum benim şuan o kadar güzel duygular yükledin ki bana anlatamam. Dualarında yer almak kadar beni mutlu edecek başka bir şey olamazdı çok seviyorum seni sende benim hep dualrımdasın bitanem inanoyorum hepimiz mayıs annesi olacagız ♥️♥️♥️♥️

Ya şimdi benim ilk çatlayan yumurtaya göre pazartesi 10. Gün oluyor bir sonraki çatlayan yumurtaya göre de çarşamba günü 10. Gün oluyor 🤣🤣🤣 test için çarşambayı beklemek istiyorum melegim can melegim can melisaa93 melisaa93
2 yumurtan mı çatladı? Ben de bu ay erken yumurtladım gibi olunca Allahım inşallah bi tane daha yumurtlarım diyordum bugün😄 Yumurtlamaya çok yakınken aralıksız denemelere başladık daha devam ediyoruz. Biri kaçarsa ötekiyi yakalarız diye istiyorum😄
Ne şanslısın😍

Ayyy kuzum benim şuan o kadar güzel duygular yükledin ki bana anlatamam. Dualarında yer almak kadar beni mutlu edecek başka bir şey olamazdı çok seviyorum seni sende benim hep dualrımdasın bitanem inanoyorum hepimiz mayıs annesi olacagız ♥️♥️♥️♥️
Ay belki sizinkiler Nisan sonu gelcem diye tutturur, Nisan annesi olursunuz 🥰

Aynı benim gibi olmuşsun canım dün sıfır belirti varken bugün birden çogaldı şuan gögüslerim çok acıyor uçları yanıyor sanki
Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarım

Aynı benim gibi olmuşsun canım dün sıfır belirti varken bugün birden çogaldı şuan gögüslerim çok acıyor uçları yanıyor sanki
Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarım

Back