- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.061
Hayırlısı ne zamansa rabbim hepimize o zaman nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar inşAllahhOrası doğru ama modunu düşürme olmazsa bırdahaki aya olucak Allah’ın izniyle
İhmal etme aslında iyi ama 3e çıkarabilirsen iyi olur inşallah geçer hemenGünde 2.5 litre kesin içiyorumdur valla
Ben muhtemelen öyle olurumAy belki sizinkiler Nisan sonu gelcem diye tutturur, Nisan annesi olursunuz
Bebiştendir bebişten kuzumEneyymmm bebişli göbüşşşolacak olacak cumartesi alacağız haberini , ben de olduğum yerde yattım kaldım. Çok yoruldum birden. Deniz mi çarptı bebiş mi çarptı anlayamadım. İnşallah bebiştir.
Amin aminnn aminnnn kuzumİnşAllah bebeğim İnşAllahgebeliklerimizi birlikte geçirelim sağlıkla kavuşalım İnşAllah
Aminnnn inşallah balım.Hayırlısı ne zamansa rabbim hepimize o zaman nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar inşAllahh
Kız o yüzden mi hastalıklar bölümüne taşıdılar acabaİçeriği okuyorlarsa ilerde bizi psikoloji bölümüne de taşıyabilirler
Yok kuzum ben inatla şaşırtıcı bir şekilde bekliyorum azmim göz yaşartan cinstenSen yaptınmı hiç test anam günlerimiz yakınmış
Bunlrın hepsi hasta dedilerseBu arada yöneticiler başlığı değiştirmiş ancak başlığı "Kadın Hastalıkları" bölümüne taşımışlar. Ne alaka? Bunlar iyice zıvanadan çıktı. (Yönetim hakkında ileri geri konuşunca yarın foruma giremiyormuşum fghjk)
Ben aslında geçen ayda aynı belirtileri yaşamıştım ama hamile değildim çok enteresan gelmişti. 2 hamileliğimde olan belirtilerin aynısını yaşıyorum geçen ayda bu ayda. 2 ci hamileliğimi doğuma çok yakın zamanda kaybetmiştim.İyi akşamlar canım benimde 4 gün kaldı bir kaç gün önce göğüslerime dokunamıyordum çok acıyordu şuan hafif hafif ağrı var sadece ve sağ kasığımda genelde bir şeyler oluyor solda hiçbir ağrı yaşamadım diğer aylardan farklı olarak çünkü regl olduğum aylar hep ikisinde de ağrı yaşardımAkıntım da oluyor ama bir süt gibi sulu beyaz bir sarı o yüzden kestiremiyorum bekleyip görücez bakalım sende var mı belirti?
Allahım banada bu günleri nasip et cüzdanım kurudu artık test almaktanYok kuzum ben inatla şaşırtıcı bir şekilde bekliyorum azmim göz yaşartan cinsten
Vallahi çok garip bir şeyAy bende hamileyken hiç karides yemediğim halde canım deli gibi çömlekte tereyağlı karides istemiştiasla deniz ürünü yemeyen ben bunu aşerdim
Üçünüzün de tam kritik haftada.Ben muhtemelen öyle olurum
Valla ben bütün hamilelik delirtilerini yaşadım ama hamile kalmadım. Ben de hayatta olmaz dediğim şeyler oldu ve yine hamile değildim vücudun oyunu gibi geliyor.Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarım
Kaybın için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı çok güzel bir hamileliğin olur ve sağlıkla kavuşursun yavrunaBen aslında geçen ayda aynı belirtileri yaşamıştım ama hamile değildim çok enteresan gelmişti. 2 hamileliğimde olan belirtilerin aynısını yaşıyorum geçen ayda bu ayda. 2 ci hamileliğimi doğuma çok yakın zamanda kaybetmiştim.
Geçen aydan farklı olarak çok aşırı idrara çıkıyorum. Ve aynı diğer hamileliklerimde ki gb göğüs ucu halkalarım genişledi ve pembe yerleşme kanım geldi. Ama işte 2 gün önce kan testinde çıkmadı. O yüzden çok değişik geliyo.
Hamile değilsem niye bu belirtiler oluyo çok saçma geliyo.
Benimki 36dan sonra sezaryenle olacak muhtemelenÜçünüzün de tam kritik haftada.
Ben hep erken gebelik testlerine servet harcadığımdan bu sefer Allah acıdı halime heralde içime o sabırdan verdiAllahım banada bu günleri nasip et cüzdanım kurudu artık test almaktanmaşallahhhh
Vallahi canı gönülden tebrik ediyorum seniBen hep erken gebelik testlerine servet harcadığımdan bu sefer Allah acıdı halime heralde içime o sabırdan verdi
Ay bebeğim sen kesin Nisan başlığındasın o zamanBenimki 36dan sonra sezaryenle olacak muhtemelenondan nisana çekiyor
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı olan evlatlar nasip etsin aratmasın inşAllah çok zor ama rabbim bilir herşeyin hayırlısınıKaybın için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı çok güzel bir hamileliğin olur ve sağlıkla kavuşursun yavrunaPeki neden kaybettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?