2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bunlrın hepsi hasta dedilerse

Ben aslında geçen ayda aynı belirtileri yaşamıştım ama hamile değildim çok enteresan gelmişti. 2 hamileliğimde olan belirtilerin aynısını yaşıyorum geçen ayda bu ayda. 2 ci hamileliğimi doğuma çok yakın zamanda kaybetmiştim.
Geçen aydan farklı olarak çok aşırı idrara çıkıyorum. Ve aynı diğer hamileliklerimde ki gb göğüs ucu halkalarım genişledi ve pembe yerleşme kanım geldi. Ama işte 2 gün önce kan testinde çıkmadı. O yüzden çok değişik geliyo.
Hamile değilsem niye bu belirtiler oluyo çok saçma geliyo.

Göğüslerimde şimdilik bişey yok ama bugün hiç kasık ağrım yoktu şuan resmen adet sancısı girip girip çıkıyor inceden yüz üstü yatamadım gerildi gibi hissediyorum kasıklarım
Valla ben bütün hamilelik delirtilerini yaşadım ama hamile kalmadım. Ben de hayatta olmaz dediğim şeyler oldu ve yine hamile değildim vücudun oyunu gibi geliyor.

Kaybın için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı çok güzel bir hamileliğin olur ve sağlıkla kavuşursun yavruna Peki neden kaybettin?

Kaybın için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı çok güzel bir hamileliğin olur ve sağlıkla kavuşursun yavruna Peki neden kaybettin?
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı olan evlatlar nasip etsin aratmasın inşAllah çok zor ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını
Böbrek genişlemesi vardı ama doktor en fazla sünnet olur demişti. Sonrasında eşimle kan verdik genetik test yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Otopsi yaptırmadığımız için nedeni bilinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…