2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar bu sabah Dr kontrolüne gittik. Keseyi gördük şükür çok küçük dedi. Kesenin arkasında kanama olduğunu söyledi. Haftaya tekrar kontrol verdi. Kese büyüyecek mi diye. İnşallah herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Diğer hamileliğimde böyle bişi yaşamadım. Biraz tedirgin oldum açıkçası.
İçini ferah tut bişey çıkmaz inşallah canım

Kedi, köpek tüyünden,çiğ etten iyi yıkanmamış sebzelerden bulaşan bir enfeksiyon varmış sanırım doktorda bunlara karşı bağşıklık var mı diye bu testi yaptırmamı istedi bebek için tehlikeli dedi açıkçası kafama taktım daha önce bu testi hiç duymamıştım
Ben de bilmiyordum ama bugün doktorumla test sonuçlarım için konuştum kedi Köpek hastalığı diyoruz ona baktırmıştık sıkıntı yok dedi. Sanırım rutin bi test. Zamanla öğreniyorum bazı şeyleri ☺️☺️

Kızlaarr pazartesiden beri lanet bir mide bulantım var her şeyden ama her şeyden koku alıyorum. Perşembe ilk randevuma gittim normal üstten baktı keseyi gördü ama bebek için bişey söylemedi dün kanamam oldu doktoru aradım hemen gel dedi alttan baktı bişey görmedi normal dedi hatta bebeği gösterdi.kan uyuşmazlığımız var onunla ilgili testler yaptılar serum taktı 3 saat 😨 Ama hiç mi hiç bişey yiyemiyorum endişeliyim bide. Hafta içi yine çağırdı tekrardan dua edin minnoşum anneler 🌸

Kızlaarr pazartesiden beri lanet bir mide bulantım var her şeyden ama her şeyden koku alıyorum. Perşembe ilk randevuma gittim normal üstten baktı keseyi gördü ama bebek için bişey söylemedi dün kanamam oldu doktoru aradım hemen gel dedi alttan baktı bişey görmedi normal dedi hatta bebeği gösterdi.kan uyuşmazlığımız var onunla ilgili testler yaptılar serum taktı 3 saat 😨 Ama hiç mi hiç bişey yiyemiyorum endişeliyim bide. Hafta içi yine çağırdı tekrardan dua edin minnoşum anneler 🌸
Doktoruna söyle canım bulantilarinin cok olduğunu bende dün kan uyuşmazlığ için iğne vuruldum kanamam oldu senin gibi biraz bulanti serumu verdiler iki gündür rahatladım tekrar evde içmem için yine bulanti ilaci verdi.bende cok korkuyorum inan ki sakın kalmaya çalışıyordum ama koruyamıyorum sakinligimi bazen bebeklerimiz için iyi olmalıyız stresten cok etkileniyorlar hafta ici hangi gün gideceksin benide carsamba çağırdı

Doktoruna söyle canım bulantilarinin cok olduğunu bende dün kan uyuşmazlığ için iğne vuruldum kanamam oldu senin gibi biraz bulanti serumu verdiler iki gündür rahatladım tekrar evde içmem için yine bulanti ilaci verdi.bende cok korkuyorum inan ki sakın kalmaya çalışıyordum ama koruyamıyorum sakinligimi bazen bebeklerimiz için iyi olmalıyız stresten cok etkileniyorlar hafta ici hangi gün gideceksin benide carsamba çağırdı
Verdi canım ilaç (prilam) ama hiç işe yaramıyor sanki 😩serumda ilk etki etmedi akşama doğru etki etti ama yine yani eskisi gibi değil koku hassasiyeti var ya demek hep bi midem bulanıyo ya çok kötü bişey yiyemiyorum böyle oldukça da panikliyorum 😔 Allah yardımcımız olsun canım. Test aldı kan uyuşmazlığı için hafta içi gidince değerlendiririm sanırım şimdi iğne yapmaycam bakayım dedim hafta içi ne zaman uyuyorsa dedi. Çalışıyorum cuma rapor verdi gitmedim okula ama pazartesi nasıl gitcem bilmiyorum. Olmadı gitmem artık bir bakayım durumuma da gerçi gidince de dağılıyor insan bir nebze de olsa ayy şiştim bilmiyorum canım Allah yardımcımız olsun 🌸

Ben de bilmiyordum ama bugün doktorumla test sonuçlarım için konuştum kedi Köpek hastalığı diyoruz ona baktırmıştık sıkıntı yok dedi. Sanırım rutin bi test. Zamanla öğreniyorum bazı şeyleri ☺️☺️
Yaa anladım ben kan testlerimi sağlık ocağında yaptırmıştım buna bakmamışlar sanırım doktorda o yüzden istedi ☺️

Verdi canım ilaç (prilam) ama hiç işe yaramıyor sanki 😩serumda ilk etki etmedi akşama doğru etki etti ama yine yani eskisi gibi değil koku hassasiyeti var ya demek hep bi midem bulanıyo ya çok kötü bişey yiyemiyorum böyle oldukça da panikliyorum 😔 Allah yardımcımız olsun canım. Test aldı kan uyuşmazlığı için hafta içi gidince değerlendiririm sanırım şimdi iğne yapmaycam bakayım dedim hafta içi ne zaman uyuyorsa dedi. Çalışıyorum cuma rapor verdi gitmedim okula ama pazartesi nasıl gitcem bilmiyorum. Olmadı gitmem artık bir bakayım durumuma da gerçi gidince de dağılıyor insan bir nebze de olsa ayy şiştim bilmiyorum canım Allah yardımcımız olsun 🌸
Evet banada verdi prilam ama hastanede zofer vermisti etkisi olduğundan iyi hissediyor olabilirim ama kokular eve gelince tekrar geldi panikleme canim kendine iyi gelen şeyleri ye daha rahat edersin aslında o kadar değişik durum yattikca kanama olmamasindan iyi hissetsen bile psikolojik olarak çok etkileniyorum hareket edip tekrar gelince kanama kafam dağılmış oluyir ama yine üzülüyorum kanama oldu diye su iki ayı bir atlatsaydik eğer öyle bir durumun varsa hemen salı git canim bence rapor tekrar verirler ihmal etme her şeyin bir çaresi var bende üzülüp duruyorum hamileyim ilac kullanamama yasak falan diye ama zorda kalınca rahatlatmak için veriyorlar mecbur

Kızlar bana fayda etmemişti ama doktorun bana hep söylediği uyanınca yarım saat yataktan hiç kalmayacaksın fazla hareket bile etmeyeceksin baş ucunda sarı leblebi ve tuzlu kraker olsun hemen ağzına at yiyebildiğin kadar yarım saat dolmadan kalma diyordu ben gözümü açar açmaz kustuğum İçin pek yapamıyordum ama faydasını görenleri duydum bu gebelikte daha tam olarak başlamadı bulantılarım umarım kolay geçiririm

Kızlar bugün kontrole gittim kalp atışını da duyduk verişimi de gördük kistim de küçülmüş herşey yolunda çık şükür bin şükür 😊 darısı sizlere
Amin amin🤲🥰
Ya ne güzel maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 😍

Kizlar bende dun acillik oldum bas agrisindan tansiyon olabilir dediler başın ağrırken ölç dedi acildeki doktor hemen tansiyon aleti siparişi verdim.sali randevum var kalp atışı için ama korkuyorum tansiyonsa bebege zarar verecek diye.yediklerime daha dikkat etmeye basladim saralle falan yemicem yagsiz tuzsuz zaten 73 kilo ile hamile kaldım ne yapcam bilemiyorum herşey kokmaya başladı

Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı

Merhaba hanımlar 🌸
Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar diliyorum❤️
İnşallah sağlıklıysa buraya gelmek nasip olucak bana da artık🤗
Çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm dün 14. Günümde testim bu şekildeydi.
yarın kan vericem nasipse.
sizce bu testte beta kaç olabilir 😬🤗 158006AE-3754-4EBB-9A88-606D4A9AF074.jpeg

Merhaba hanımlar 🌸
Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar diliyorum❤️
İnşallah sağlıklıysa buraya gelmek nasip olucak bana da artık🤗
Çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm dün 14. Günümde testim bu şekildeydi.
yarın kan vericem nasipse.
sizce bu testte beta kaç olabilir 😬🤗Eki Görüntüle 2874029
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun Allahın izniyle sağlıkla kavusuruz mucizelerimize 💙

X