2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kizlar ben bugün 4+6 oldum ama bulantim falan yok benim ? Öyle aman aman bi istahim da yok bi kasik agrilarim arada gelip gidiyo ayakta cok kalinca adet olacak gibi belim kasiklarim agriyo bu haftada olanlar durumunuz nasil ? Ben daha doktora görünmedim persembe randevum var ozamab kese görünürmü sozce ?

Bu arada doktorum progestan vermedi kızlar kanama için duphaston verdi bir bakayım dedim İnternete adet söktürücü olarak kullanılıyor ama gebeliğin ilk aylarında progestan duzenliyormus ve progestan gibi yan etkileri yokmuş y
O yüzden veriliyor yazılmış her yerde kullanan var mı hic aranızda progestan profesörü gibi konuşup kqc gündür burada bu ilaci yazınca doktorum bir düşündüm 😂
Canım bana önce progestan verdi vajinal alıyordum o kadar dikkat etmeme rağmen kaşıntı yaptı. Bugünde dupjaston verdi ağızdan al dedi progestan gibi sersemletmez aynı etkiyi yapar dedi. Bende bugün ona başladım

Kızlar benim sat 14 mayıs bat 12 hazirandı 11 haziranda öğrendim 13 ünde artış oldu ama bir hafta bekledim değerlerim yükselsin diye şuan 5+1 deyim sizce kalp atışı duyulur mu duyan var mı
Kalp atışı duyulmaz canım bende bugün tam 5. Hafta dayım sadece keseyi gördük 10 gün sonra falan anca kalp atışı duyulur

Canım bana önce progestan verdi vajinal alıyordum o kadar dikkat etmeme rağmen kaşıntı yaptı. Bugünde dupjaston verdi ağızdan al dedi progestan gibi sersemletmez aynı etkiyi yapar dedi. Bende bugün ona başladım
Iyi oldu canım teşekkür ederim içim rahatladı yine az önce geldi lekelenme sabah almamıştım ilaci insallah geçer rahatlarız bizde

Iyi oldu canım teşekkür ederim içim rahatladı yine az önce geldi lekelenme sabah almamıştım ilaci insallah geçer rahatlarız bizde
Korkma canım ben kızıma hamileyken 23 hafta geldi leke bir şeyde görünmüyordu ama bazen oluyormuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🙏

Merhaba kizlar bende doktora gittim bugun 5 haftalik dedi kese yeri guzel kanama falan bisey yok gayet iyi dedi 15 gun sonra bidaha gel dedi ve asi icin ben onermiyorum dedi benim icimde zaten yaptirma taraftari degildi 😁

Korkma canım ben kızıma hamileyken 23 hafta geldi leke bir şeyde görünmüyordu ama bazen oluyormuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🙏
Benimde öyle oldu ama ayda bir veya haftada bir olur kesilirdi arkası gelmezdi iki uc gündür az az gelince moralim bozuldu artık simdi iyice

Ben 1.doz aşı oldum 1 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim inşallah bir sorun olmaz 😔
Bende öyle oldum korkma bir arkadaşımda aynı şekilde o şimdi 20 haftayı geçti. İçini ferah tut. Bak ben geçen sene hiçbşr şey yapmadığım halde bebeğime kistik higroma çıktı. Gebeliğim sonlandırdım insanın başına bir şey gelecekse malesef sebebe gerek kalmıyor. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, 🙏

Hic canınızı sıkmayın banada kanama var dedi bir doktor sonrasinda baska doktora gittim kanama yok dedi dun doktora dedimki bi doktor kanama var diyor dedi yok oyle bisi olsa bu kadar erken kapanmazdi. Kesenin parcasidir o dedi sizinde oyledir insallah.
İnşallah cnm öyledir. Diğer hamileliğimde hep kasık ağrısı yaşadım doğuma kadar bunda böyle bişi yok çok da sevindim ama kanama yeri var diyince de endişelenmeden yapamadım. İnşallah hiç bir sıkıntı olmaz da haftaya kadar tamamen geçer.

Bende öyle oldum korkma bir arkadaşımda aynı şekilde o şimdi 20 haftayı geçti. İçini ferah tut. Bak ben geçen sene hiçbşr şey yapmadığım halde bebeğime kistik higroma çıktı. Gebeliğim sonlandırdım insanın başına bir şey gelecekse malesef sebebe gerek kalmıyor. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, 🙏
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın🙏. Birde geçen yıl aynı bu zamanlarda düşük yaptım onunda endişesiyle içimde bir korku oldu. Perşembe randevum var inşallah güzel haberler alırız.

Merhaba kızlar, biz 7+1 de kalp atışını duyduk bugün şükürler olsun epey büyümüş maşallah. Aslında sat tarihine göre 9 haftalıkmış ama 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olmuş biz 7 kabul edelim dedi, sonraki tarihlerde tahmini doğum tarihini netleştiririz dedi yani ben burdan gidip ocak annelerine de transfer olabilirmişim 🙈 Temmuz 10da ikili tarama testine alıcak, sonrasında vitamin ve diğer gerekli şeyleri konuşuruz dedi. Ellerini gördüm, kalbi ekranda o kadar net kıpırdıyorduki, kalp atışı sesine odaklanınca kalbini ekrandan o kadar net görebileceğimizi düşünmemiştim, kuş kalbi gibi pıt pıt vuruyordu. Rabbim nolur isteyen herkese hayırlarla nasip et 🥰🙏🏻
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

X