Evet canım ben de pusete karşıydım ama arabada şart koşuyorlar bebek koltuğunu. Arabaya almışken normal hayatta da kullanmak isterim evde vs. Yoksa hiç kullanıslı gelmiyor bana daUyumlu olanlar var canım yatar pozisyonda kullanırsın. Ya açıkçası çok heves edilecek bir şey değilmiş puset benim bebek arabamda vardı parçası öyle kullandım. Kullanışlı bir şey bulursan al. Onun dışında hastaneye giderken bebek arabasına koyuyorsun ya da kucakta taşıyorsun en azından biz hep öyle yaptık. Bebek ağırlaşımca onu elde taşımak çok zor olmaya başlıyor
Ben eş ailesiyle görüşmüyorum. Görümcelerimin eltilerimin baya bebek eşyası var onlarda çocuk çok oldugu için. Teklif edeceklerini sanmıyorum ama eşimle beraber gönderirlerse kullanırdım sanırım. Sonucta yeğenlerine gönderiyorlarKızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Ben eş ailesiyle görüşmüyorum. Görümcelerimin eltilerimin baya bebek eşyası var onlarda çocuk çok oldugu için. Teklif edeceklerini sanmıyorum ama eşimle beraber gönderirlerse kullanırdım sanırım. Sonucta yeğenlerine gönderiyorlar
Benim ense kalınlığını ölçen doktor burun kemiği varsa ve ense kalınlığı 3ün altında çıkarsa sorun yok demişti canım, sen içini ferah tut, bebişin de morali bozulmasın1:250 ve 1:1000 arası gri zonmus. Yani ne negatif ne pozitif. Benimki 1:883 yanlis yazmisim oncekinde. Agladım. Ben ilkinde yaptirmamistim bunda yaptiriyim dedim cok endiselendim. Burun kemigi var ensesi 2.00 . Yasim 29
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Tabii ki ama göndermezler , maalesef çok değişik insanlarBence de göndermeleri iyi olur bebek sonuçta
Çok geçmiş olsunKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Araba ile de uyumlu kilo olarak 3 4 sene kullanabileceğin pusetler var sanırım o şekilde bakabilirsin. Ben direkt oto koltuğu almıştım 7 aydan sonra. zaten o zamanda çocuk oturuyor yürüteçe falan biniyorEvet canım ben de pusete karşıydım ama arabada şart koşuyorlar bebek koltuğunu. Arabaya almışken normal hayatta da kullanmak isterim evde vs. Yoksa hiç kullanıslı gelmiyor bana da
Canım bilmem ki çokta sütüm vardı oğlumda çok emdiği için mi bilmiyorum mastit olmadım şükür. Dediğin gibi yapayım alayım ucuz yollu bişey bulunsun mastitte kolay bişey değildir eminim.teşekkür ederimBen 3 kere mastit oldum canım, sütüm çok geliyordu sağmadığım zamanlar iltihap olmuştu vs. O yüzden sana tavsiyem pahalı olmayan manuel olanlardan al, ben lansinohunkini kullanmıştım. Kızımda da hep cam biberon kullandım, onda da Dr.Browns öneririm, gazı önleyici bir mavi boru da var içinde, çok rahat etmiştimŞimdi aynı biberonu oğlum kullanacak inşallah. Sadece ucunu değiştiririm ( emme ucu da satılıyor 1-2-3 diye aylara göre )
Bende 4 litre kesin içiyorum belki daha fazla. Hamilelikte suya daha çok ihtiyaç duyarmış vücut. Şanslıyız enfeksiyon ve kabızlık riskini minimuma indiriyoruzHaha ben gece yatiyorum tekrar kalkip su içiyorum dogal olarakta surekli uyanıyorumben hamilelikte cok iciyorum birde diyet yaparken cok içtim
Kullanırdım tabi ki keşke olsaydı öyle bişey ama kardeşimle aramda 18 gün var o ocakta doğum yapacakKızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Kesinlikle canımCanım bilmem ki çokta sütüm vardı oğlumda çok emdiği için mi bilmiyorum mastit olmadım şükür. Dediğin gibi yapayım alayım ucuz yollu bişey bulunsun mastitte kolay bişey değildir eminim.teşekkür ederim
Bende 4 litre kesin içiyorum belki daha fazla. Hamilelikte suya daha çok ihtiyaç duyarmış vücut. Şanslıyız enfeksiyon ve kabızlık riskini minimuma indiriyoruz
Kullanırdım tabi ki keşke olsaydı öyle bişey ama kardeşimle aramda 18 gün var o ocakta doğum yapacak
Ahhh yaaa nasıl üzüldüm arkadaşım anlatamam.. Benimde kaybım olmuştu kürtaj olmuştum acını az çok anlayabilirim çok çok üzgünüm. Eminim sağlıklı evlatlarınız olacak.. Ne desek acınızı hafifletmeyecek biliyorum, Allah tekrar sağlıkla nasip etsin canım benimKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Ya sağol cnm bilgiler icin, bende kendime 5 kilo hedefi koymuştum en cokKızlar ben sabah diyetisyene gittim, ilk üç ay kilo almamam çok iyi olmuş ama artık yavaştan almalısın dedi kontrollü olarak, genel tavsiyeleri haftada en az iki kere balık yemeliymişiz, az tuzlu yemeliymişiz, ceviz 2, çiğ badem günde 10 tane yenmeliymiş, sabah yumurta yiyebiliyorsak çok iyiymiş, bir de ben ekmek pilav makarna hiç yemem normalde ama öğünlere birer dilim esmer ekmek koydu bebek için artık biraz karbonhidrat ihtiyacı varmış vücudun, bir de en az 3lt su içersen çok iyi dedi. Genel hatlar böyle zaten çoğu bildiğimiz şeyler ama belki işinize yarayan bi bilgi olur bebişler için diye paylaşmak istedim, bi de 2.trimesterda Max 3-4 kg almalıymışız
Ben sebamed ile başlamıştım şampuana kızımda, bir ara uni baby aldık 2 yaş civari saçları sebamede alışkın olduğundan sanırım yapış yapış oldu. Şuan 4 yaşında sebamedle yola devam ilkokula kadar yolu var heraldeAblam en iyisi diyince bende direk onlara gözümü kestirdimmama sandalyesine cok para vermeyi düşünmüyorum canim bebek arabasi iyi bisey alicam ins
Kızımda Kraft kullandık ana kucağı puset bebek arabasını, şimdikinde bebek arabası duruyordu ama Alman markası ergobaby den araba getirttik yurt dışından daha portatif uçak bagajına falan sığabilecek birşey. Gerekli mi? Hayır değil. Odasını takım olarak almıştık dolabı şifonyeri yatağı gibi. Yatağı baya gereksiz bir parçaymış attık onu. Dolabı şifonyeri okey çok lazımMerhaba kızlar. Size bişey danışmak istiyorum. Özellikle tecrübeli anneler bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Çocuk odası yaparken en çok nelere dikkat edilmeli ? Neler daha çok lazım oluyor ? Ben ilk başta 3 yada 4 kapaklı dolap ve park yatak alayım diye düşündüm ama az mı olur ? Bide araba yatağı park yatak ve puset için hangi marka önerirsiniz bunlarda nelere dikkat etmek lazım ?
Çok sağol tamam öyle araştırayımAraba ile de uyumlu kilo olarak 3 4 sene kullanabileceğin pusetler var sanırım o şekilde bakabilirsin. Ben direkt oto koltuğu almıştım 7 aydan sonra. zaten o zamanda çocuk oturuyor yürüteçe falan biniyor
64den yap ya boşver, toplamda daha az almış olursun işin sonunda, ben olsam öyle yapardım 2 kilonun lafını etmeyelimYa sağol cnm bilgiler icin, bende kendime 5 kilo hedefi koymuştum en cokben mesela 64le hamile kaldım ama 62 ye düştüm, kilo hesaplaması olarak 62 den mi yapçam 64 den mi
Ben varım canım Yalova ya çok yakın oturuyorum kızımda Yalova atakentte doğum yapmıştım şimdi Bursaya gidiyorum Birde Yalova da Uzmanlar var Aktif var ama gitmedim oraya sevmedim bi türlü. 3 özel hastane 1 devlet anlayacağın. Devlete hiç gitmedim Uzmanlarda ki tüm doktorları tanıyorum Filiz Ciğerim vardır uzmanlarda çok tatlı bir kadın, Atakent hastane olarak daha güzel ama yeni ve konforlu benim doktorum oradan ayrılmış ama Nazlı Hanım var soy adını hatırlayamadım genç tatlı dilli bir bayandıAynen canım eşimle konustum yalovaya dusmus valla cok sevindim ablam ve abim izmitte 40 dakika yakinlik baya iyi oldu bana cok şükür yaoralarda olan varmi ki iyi bir doktor bulup dogumuda onunla yapmayi dusunuyorum
Canım şimdi yazını okuyunca ilk hamileligimde ki ikili teste baktım. Papp-a mom 0.78 çıkmış. Gerçekten plasentada yetmezlik vardı (31 haftadan sonra) başından beri oksapar ve coraspin kullandığım için bi sıkıntı yaşamadık tansiyon vb. Sadece 31 haftadan sonra fazla gelişmedi ve 35+1 de 2 kilo olarak doğdu . Gayet saglikliydi ama hiç bi problem yaşamadık çok şükür.Kızlar merhaba dün ikili test sonucum için doktoruma gittim akrabam zaten ultrason ölçümleri iyi ense kalınlığı 0.8 burun kemiğide var fakat papp-a düzeltilmiş Mom 0,27 çıktı Free beta normal yaş riski 1:779 bunlar iyi dedi doktorum papp-a çok düşük olduğu için riskide etkilemiştir yaşında 28 olduğu içim böyle çıkmıştır iyi dedi ama papp-a düşüklüğü için bebek ilerki haftalarda beslenemez yüksek tansiyon yaşayabilirsin erken doğum olabilir dedi sadece bunlar bir ihtimal tedbir amaçlı tedavi başlıycaz dedi coraspin ve oksapar iğne başladı başına böyle birşey gelen varmı acaba aynısını yaşayan varsa bilgi edinmek isterim
Evet haklısın valla64den yap ya boşver, toplamda daha az almış olursun işin sonunda, ben olsam öyle yapardım 2 kilonun lafını etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?